Повезане вести
Сузана продала два апартамана, сада је на реду јахта: Кум октрио шта се дешава са некретнинама Саше Поповића
Мондо пре 22 дана
Саша Поповић је годинама са супругом Сузаном Јовановић радо проводио летње месеце у овом приморском граду. Према наводима медија, један од апартмана Поповић је својевремено платио око 300.000 евра. Некретнине које су поседовали… »
Пеја о раскошној свадби коју је Радио: Због ње шест дана био у Опатији, столица коштала 250 € - Све време размишљао о…
Курир пре 22 дана
Водитељ Зоран Пејић Пеја боравио је у Опатији, где је био водитељ на једној свадби, а столица је на том месту коштала чак 250 евра. Он се дотакао и теме о некретнинама које је Саша Поповић имао у овом граду. - Радио сам јако… »
"Погрешио је": Пеја боравио у Опатији, проговорио о Саши Поповићу и његовим некретнинама
Мондо пре 22 дана
Водитељ Зоран Пејић Пеја недавно је боравио у Опатији, где је имао улогу водитеља на луксузној свадби. Како каже, цена по столици била је чак 250 евра. Том приликом осврнуо се и на некретнине које је Саша Поповић поседовао у… »
"Приватни базени и спа центри" Зоран Пејић проговорио о Поповићевим апартманима у Опатији!
Ало пре 22 дана
Подсетимо, Сузана Јовановић након смрти Саше Поповића продала је два лукс апартмана која су имали у Опатији на обали мора, а то је открио њихов кум Дејан Ћирковић Ћира. Водитељ Зоран Пејић Пеја боравио је у Опатији, када је… »
Продата 2 апартмана, сад продају и јахту: Ево шта је са имовином Саше Поповића, кум проговорио...
Телеграф пре 22 дана
Водитељ Зоран Пејић Пеја боравио је у Опатији на једној свадби где је столица коштала 250 евра. Како је посетио место које је покојни Саша Поповић обожавао, водитељ се дотакао и његових некретнина. - Радио сам јако лепу… »
Пеја био на свадби у Опатији где је столица коштала 250 евра, па проговорио о апартманима које је Сузана продала након Сашине…
Блиц пре 22 дана
Водитељ Зоран Пејић Пеја боравио је у Опатији на једној свадби где је столица коштала 250 евра, а дотакао се и некретнина које је Саша Поповић имао у овом граду. - Радио сам јако лепу свадбу, богату, о којој се прича. Нећу да… »
Вести дана »

"Симбол снаге, традиције и поноса": Засијала Кула Београд: Светлосна пројекција у сусрет војној паради (видео)
Блиц пре 2 сатајош 4 повезане

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане

Делегација Националне гарде Охаја у посети Ратном ваздухопловству Србије
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

И црногорска војска сутра на војној паради у Београду: Огласило се Министарство одбране Црне Горе, ево ко ће их представљати
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Прекршио правило! Амерички окружни судија одбацио Трампову тужбу против "Њујорк тајмса" због клевете
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана