Povezane vesti

"Nije trebalo da pokazuje modrice, svakako će se pomiriti": Dara Bubamara komentarisala sukob Ane i Raleta, pa se dotakla…

"Nije trebalo da pokazuje modrice, svakako će se pomiriti": Dara Bubamara komentarisala sukob Ane i Raleta, pa se dotakla…

Blic pre 20 dana
Dara Bubamara danas je otvoreno govorila o planovima u Zvezdama Granda, odmoru na Mikonosu, a onda je prokomentrisala sukob Ane Nikolić i Gorana Ratkovića Raleta. Kako Dara navodi, protivnik je bilo kakvog vida nasilja, a izuzetno joj je žao kroz sve što… »
"Ana i rale će se pomiriti" Dara Bubamara osuđuje nasilje, ali je sigurna da će Nikolićka oprostiti Ratkoviću: Nisu normalni...…

"Ana i rale će se pomiriti" Dara Bubamara osuđuje nasilje, ali je sigurna da će Nikolićka oprostiti Ratkoviću: Nisu normalni...…

Kurir pre 19 dana
Dara Bubamara uvek je bila bez dlake na jeziku, pa je tako sada prokomentarisala i skandal između Gorana Ratkovića Raleta i Ane Nikolić, koja je svog partnera optužila za nasilje. Dara osuđuje svaki vid nasilja, ali isto tako ističe da joj nije jasno… »
"Nisu normalni ni Ana ni Rale": Dara Bubamara oštro o sukobu pevačice i kompozitora, tvrdi da će se opet pomiriti

"Nisu normalni ni Ana ni Rale": Dara Bubamara oštro o sukobu pevačice i kompozitora, tvrdi da će se opet pomiriti

Mondo pre 19 dana
Pevačica Dara Bubamara osvrnula se na sukob između Ane Nikolić i Gorana Ratkovića Raleta. Dara je istakla da je protiv bilo kakvog nasilja i izrazila duboko saosećanje sa Anom Nikolić zbog svega što trenutno prolazi. "Tuga me uhvati, nisu normalni ni Ana… »
"Ana i Rale će se sutra pomiriti, džabe je pokazivala modrice" Pevačica oštro o skandalu koji trese region: "Jako mi je žao…

"Ana i Rale će se sutra pomiriti, džabe je pokazivala modrice" Pevačica oštro o skandalu koji trese region: "Jako mi je žao…

Alo pre 19 dana
Kako je sada istakla, smarta da će Ana i Rale zaboraviti na sve. Haos u odnosu Ane Nikolić i Gorana Ratkovića Raleta se danima ne smiruje, a nakon što je pevačica partnera prijavili policiji zbog nasilja u porodici, istakla je da je i zvanično stavila… »
Dara Bubamara o skandalu Ane Nikolić i Raleta: „Oni nisu normalni, mrzim nasilje“

Dara Bubamara o skandalu Ane Nikolić i Raleta: „Oni nisu normalni, mrzim nasilje“

Nova pre 19 dana
Dara Bubamara danas je za domaće medije prokomentarisala sukob između Ane Nikolić i Gorana Ratkovića Raleta koji trese Srbiju već danima. Dara Bubamara ističe da osuđuje svaki vid nasilja, ali isto tako ističe da joj nije jasno zbog čega su Ana Nikolić i… »
"Kad sam videla da je dobila batine..." Dara žestoko o Ani i Raletu, pa pomenula zg: "Saša ih je napravio..."

"Kad sam videla da je dobila batine..." Dara žestoko o Ani i Raletu, pa pomenula zg: "Saša ih je napravio..."

Telegraf pre 19 dana
Dara Bubamara došla je na konferenciju povodom festivala Dragi bravo na kojem će nastupiti, a pred sedmom silom komentarisala je Zvezde Granda, nasilje između Ane Nikolić i Raleta i mnoge druge teme... Na samom startu je odmah prokomentarisala njen… »
"Prošla sam kroz slično, nasilju nigde i nikada nema mesta" Koleginice pružile podršku Ani Nikolić!

"Prošla sam kroz slično, nasilju nigde i nikada nema mesta" Koleginice pružile podršku Ani Nikolić!

Alo pre 19 dana
Naime, pevačice Vanja Mijatović i Aleksandra Mladenović otkrile su šta misle o skandalu koji je nastao nakon što je Ana prijavila policiji Raleta za nasilje. S obzirom na to da podrške Ani Nikolić stižu sa svih strana, oglasila se i pevačica Aleksandra… »
"I sama sam prošla kroz slično sa problematičnim dečkom" Aleksandra Mladenović stala uz Anu Nikolić - Uz nju sam, znam kako…

"I sama sam prošla kroz slično sa problematičnim dečkom" Aleksandra Mladenović stala uz Anu Nikolić - Uz nju sam, znam kako…

Kurir pre 19 dana
S obzirom da podrške Ani Nikolić stižu sa svih strana, oglasila se i pevačica Aleksandra Mladenović koja je osudila napad na koleginicu. Kako kaže, bez obzira na prirodu sukoba, nijedan muškarac nema pravo da digne ruku na ženu. .Naime, pevačice Vanja… »
"Doživela sam nasilje, Rale nije smeo da udari Anu": Aleksandra Mladenović koleginici pružila podršku: Evo i kako je izašla na…

"Doživela sam nasilje, Rale nije smeo da udari Anu": Aleksandra Mladenović koleginici pružila podršku: Evo i kako je izašla na…

Blic pre 20 dana
Pevačica Aleksandra Mladenović kaže da osuđuje svaki vid nasilja, kao ida Rale nije smeo da uradi Anu Nikolić, ma kakva svađa da je bila po sredi. Aleksandra je i sama prošla kroz sličnu situaciju sa priblematičnim dečkom, te se prisetila svog iskustva… »

Vesti dana »