Povezane vesti
"Sin mi kreće u školu, a ja u rijaliti" Miljana Kulić oštro o Marinkoviću: Od g**na se pita ne može napraviti!
Telegraf 28.08.2025
Miljana Kulić potvrđena je kao učesnica naredne sezone rijalitija "Elita", koja startuje sledećeg meseca. Kulićeva ističe da je Ivan Marinković, otac njenog sina Željka, sada potpuno nezainteresovan za njihovu komunikaciju. - Sin mi polazi u prvi razred… »
"Sin mi kreće u prvi razred, a ja idem u rijaliti": Miljana Kulić ne može da se smiri zbog Ivana Marinkovića: "Njega ću da…
Blic 27.08.2025
Miljana Kulić biće učesnica i naredne sezone "Elite", koja startuje sledećeg meseca. Ističe da je Ivan Marinković, sa kojim ima sina Željka, više ne zanima. - Sin mi polazi u prvi razred, neću da pravim budalu od sebe i svog deteta, jer su deca surova… »
Vesti dana »
U četvrtak hladno i pretežno vedro: temperatura do 25 stepeni
Newsmax Balkans pre 54 minutajoš 13 povezanih
Lavrov zatresao UN: Kaže da je Rusija spremna za mir: "Nema pauze u vojnoj operaciji da bi započeli pregovore"
Blic pre 59 minutajoš 7 povezanih
Veljkovi orlovi počinju novi ciklus Lige nacija: Kad i gde možete da gledate meč Lige nacija Srbija – Grčka?
Kurir pre 59 minutajoš 8 povezanih
Pezeškijan: Nećemo pognuti glavu ni pasti na kolena; Rubio: Za dogovor će biti potrebno vreme
RTS pre 2 satajoš 1 povezana