Povezane vesti
Nemanja Vidić: Ovo što studenti rade pokušao sam u našem fudbalu
Danas 28.08.2025
Bivši fudbaler Nemanja Vidić rekao je da je „ovo što studenti rade isto ono“, što je on „pokušao da uradi u našem fudbalu“ i da će studenti sutra voditi državu a ne, kako je naglasio, huligani koji ih maltretiraju. – Studenti samo traže da naše društvo… »
Vidić: Ovo što studenti rade pokušao sam u našem fudbalu, ne smeju huligani da ih maltretiraju
N1 Info 28.08.2025
Međunarodno priznati fudbaler Nemanja Vidić rekao je da je "ovo što studenti rade ; isto ono", što je on "pokušao da uradi u našem fudbalu" i da će studenti sutra voditi državu a ne, kako je naglasio, huligani koji ih maltretiraju. "Studenti samo traže… »
Vidić: Neće huligani voditi ovu državu, to što rade studenti ja sam pokušao da uradim u fudbalu
Radio 021 28.08.2025
Fudbaler Nemanja Vidić rekao je da je "ovo što studenti rade isto ono, što je on pokušao da uradi u našem fudbalu" i da će studenti sutra voditi državu a ne, kako je naglasio, huligani koji ih maltretiraju. "Studenti samo traže da naše društvo bude… »
Vidić: Ovo što studenti rade pokušao sam u našem fudbalu, ne smeju huligani da ih maltretiraju
Beta 28.08.2025
Međunarodno priznati fudbaler Nemanja Vidić rekao je da je "ovo što studenti rade isto ono", što je on "pokušao da uradi u našem fudbalu" i da će studenti sutra voditi državu a ne, kako je naglasio, huligani koji ih maltretiraju. "Studenti samo traže da… »
Radio sto plus 28.08.2025
“Studenti samo traže da naše društvo bude bolje. I oni se nude i nose žrtvu, skoro godinu dana nisu išli na predavanja. Da li podržavam da oni ne idu u školu? Ne, to ne podržavam. Da li podržavam da oni budu ti koji će snositi žrtvu? Ne, nikako ,i to se… »
Vidić: Ovo što studenti rade pokušao sam u našem fubalu, ne smeju huligani da ih maltretiraju
Novi magazin 28.08.2025
Međunarodno priznati fudbaler Nemanja Vidić rekao je da je "ovo što studenti rade isto ono", što je on "pokušao da uradi u našem fudbalu" i da će studenti sutra voditi državu a ne, kako je naglasio, huligani koji ih maltretiraju. "Studenti samo traže da… »
Vesti dana »

Oglasio se MUP o porodilji koja je bacila bebu na travnjak u Novom Sadu: Tereti se za ovo krivično delo
Telegraf pre 38 minutajoš 39 povezanih

Leskovac zvanično prestonica kulture Srbije 2026. godine, Vlada održala posebnu sednicu u tom gradu
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane

Nebojša Pavković umro svega 22 dana nakon dolaska u Beograd iz finskog zatvora
Blic pre 1 satjoš 61 povezana

Povređeni u saobraćajnoj nesreći u Sremskoj Mitrovici stabilni, četvoro na intenzivnoj nezi
Euronews pre 3 satajoš 46 povezanih