Povezane vesti

Nemanja Vidić: Ovo što studenti rade pokušao sam u našem fudbalu

Nemanja Vidić: Ovo što studenti rade pokušao sam u našem fudbalu

Danas pre 19 dana
Bivši fudbaler Nemanja Vidić rekao je da je „ovo što studenti rade isto ono“, što je on „pokušao da uradi u našem fudbalu“ i da će studenti sutra voditi državu a ne, kako je naglasio, huligani koji ih maltretiraju. – Studenti samo traže da naše društvo… »
Vidić: Ovo što studenti rade pokušao sam u našem fudbalu, ne smeju huligani da ih maltretiraju

Vidić: Ovo što studenti rade pokušao sam u našem fudbalu, ne smeju huligani da ih maltretiraju

N1 Info pre 19 dana
Međunarodno priznati fudbaler Nemanja Vidić rekao je da je "ovo što studenti rade ; isto ono", što je on "pokušao da uradi u našem fudbalu" i da će studenti sutra voditi državu a ne, kako je naglasio, huligani koji ih maltretiraju. "Studenti samo traže… »
Vidić: Neće huligani voditi ovu državu, to što rade studenti ja sam pokušao da uradim u fudbalu

Vidić: Neće huligani voditi ovu državu, to što rade studenti ja sam pokušao da uradim u fudbalu

Radio 021 pre 19 dana
Fudbaler Nemanja Vidić rekao je da je "ovo što studenti rade isto ono, što je on pokušao da uradi u našem fudbalu" i da će studenti sutra voditi državu a ne, kako je naglasio, huligani koji ih maltretiraju. "Studenti samo traže da naše društvo bude… »

Beta pre 19 dana
Međunarodno priznati fudbaler Nemanja Vidić rekao je da je "ovo što studenti rade isto ono", što je on "pokušao da uradi u našem fudbalu" i da će studenti sutra voditi državu a ne, kako je naglasio, huligani koji ih maltretiraju. "Studenti samo traže da… »

Radio sto plus pre 19 dana
“Studenti samo traže da naše društvo bude bolje. I oni se nude i nose žrtvu, skoro godinu dana nisu išli na predavanja. Da li podržavam da oni ne idu u školu? Ne, to ne podržavam. Da li podržavam da oni budu ti koji će snositi žrtvu? Ne, nikako ,i to se… »
Vidić: Ovo što studenti rade pokušao sam u našem fubalu, ne smeju huligani da ih maltretiraju

Vidić: Ovo što studenti rade pokušao sam u našem fubalu, ne smeju huligani da ih maltretiraju

Novi magazin pre 19 dana
Međunarodno priznati fudbaler Nemanja Vidić rekao je da je "ovo što studenti rade isto ono", što je on "pokušao da uradi u našem fudbalu" i da će studenti sutra voditi državu a ne, kako je naglasio, huligani koji ih maltretiraju. "Studenti samo traže da… »

Vesti dana »