Povezane vesti
Vidić: Ovo što studenti rade pokušao sam u našem fudbalu, ne smeju huligani da ih maltretiraju
N1 Info 28.08.2025
Međunarodno priznati fudbaler Nemanja Vidić rekao je da je "ovo što studenti rade ; isto ono", što je on "pokušao da uradi u našem fudbalu" i da će studenti sutra voditi državu a ne, kako je naglasio, huligani koji ih maltretiraju. "Studenti samo traže… »
Vidić: Ovo što studenti rade pokušao sam u našem fudbalu, ne smeju huligani da ih maltretiraju
Beta 28.08.2025
Međunarodno priznati fudbaler Nemanja Vidić rekao je da je "ovo što studenti rade isto ono", što je on "pokušao da uradi u našem fudbalu" i da će studenti sutra voditi državu a ne, kako je naglasio, huligani koji ih maltretiraju. "Studenti samo traže da… »
Radio sto plus 28.08.2025
“Studenti samo traže da naše društvo bude bolje. I oni se nude i nose žrtvu, skoro godinu dana nisu išli na predavanja. Da li podržavam da oni ne idu u školu? Ne, to ne podržavam. Da li podržavam da oni budu ti koji će snositi žrtvu? Ne, nikako ,i to se… »
Vesti dana »
"Istrčali smo u poslednjem trenutku": Urušavanje u Vojvode Vlahovića setilo na Vidovdansku, čiji stanari i dan danas čekaju stanove koje je Grad obećao
Nova pre 2 satajoš 77 povezanih
Studenti biciklisti dočekani u Nišu, paralelno održan skup pristalica SNS-a
Nedeljnik pre 1 satjoš 21 povezana
Bela kuća ukinula zabranu ulaska nepoželjnih novinara: Ekspresno poništena Trampova odluka, sud presudio u korist medija
Kurir pre 2 satajoš 31 povezana
Vremenska prognoza: Sunčano i toplije, krajem dana naoblačenje sa kišom
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 42 povezane