Povezane vesti
Nemanja Vidić: Ovo što studenti rade pokušao sam u našem fudbalu
Danas 28.08.2025
Bivši fudbaler Nemanja Vidić rekao je da je „ovo što studenti rade isto ono“, što je on „pokušao da uradi u našem fudbalu“ i da će studenti sutra voditi državu a ne, kako je naglasio, huligani koji ih maltretiraju. – Studenti samo traže da naše društvo… »
Vidić: Ovo što studenti rade pokušao sam u našem fudbalu, ne smeju huligani da ih maltretiraju
N1 Info 28.08.2025
Međunarodno priznati fudbaler Nemanja Vidić rekao je da je "ovo što studenti rade ; isto ono", što je on "pokušao da uradi u našem fudbalu" i da će studenti sutra voditi državu a ne, kako je naglasio, huligani koji ih maltretiraju. "Studenti samo traže… »
Vidić: Neće huligani voditi ovu državu, to što rade studenti ja sam pokušao da uradim u fudbalu
Radio 021 28.08.2025
Fudbaler Nemanja Vidić rekao je da je "ovo što studenti rade isto ono, što je on pokušao da uradi u našem fudbalu" i da će studenti sutra voditi državu a ne, kako je naglasio, huligani koji ih maltretiraju. "Studenti samo traže da naše društvo bude… »
Vidić: Ovo što studenti rade pokušao sam u našem fudbalu, ne smeju huligani da ih maltretiraju
Beta 28.08.2025
Međunarodno priznati fudbaler Nemanja Vidić rekao je da je "ovo što studenti rade isto ono", što je on "pokušao da uradi u našem fudbalu" i da će studenti sutra voditi državu a ne, kako je naglasio, huligani koji ih maltretiraju. "Studenti samo traže da… »
Vidić: Ovo što studenti rade pokušao sam u našem fubalu, ne smeju huligani da ih maltretiraju
Novi magazin 28.08.2025
Međunarodno priznati fudbaler Nemanja Vidić rekao je da je "ovo što studenti rade isto ono", što je on "pokušao da uradi u našem fudbalu" i da će studenti sutra voditi državu a ne, kako je naglasio, huligani koji ih maltretiraju. "Studenti samo traže da… »
Radio sto plus 28.08.2025
“Studenti samo traže da naše društvo bude bolje. I oni se nude i nose žrtvu, skoro godinu dana nisu išli na predavanja. Da li podržavam da oni ne idu u školu? Ne, to ne podržavam. Da li podržavam da oni budu ti koji će snositi žrtvu? Ne, nikako ,i to se… »
Vesti dana »
Izabrano osam članova Savet REM-a, nije izabran kandidat nacionalnih saveta nacionalnih manjina
RTV Novi Pazar pre 34 minutajoš 65 povezanih
Dijana Hrka: „Ako ovo bude kobno po mene, možda će po vas biti dobro”
Vreme pre 14 minutajoš 111 povezana
Tuhel: Sutrašnja utakmica je finale za Srbiju, Paunović će doneti novu energiju
RTS pre 3 satajoš 40 povezanih
Čubrilo najavljuje preokret Posle magle i otopljenja stiže serija hladnih frontova i prvi sneg
Dnevnik pre 1 satjoš 28 povezanih
Milan Antonijević potvrdio da je kandidat SNS za Poverenika za zaštitu ravnopravnosti
N1 Info pre 2 satajoš 17 povezanih