Povezane vesti
Snaga zajedništva: Parkside okupio Arnolda Švarcenegera i Ralfa Melera u novoj „Uradi sam“ kampanji
BizLife 28.08.2025
Spoj Holivuda i zanatskog umeća: Nova kampanja „Uradi sam“ brenda PARKSIDE prvi put je okupila svetski poznate glumce Arnolda Švarcenegera i Ralfa Melera. Sa jasnom posvešćenošću „uradi sam“ pristupu, na duhovit način bude ovaj duh i donose svežu… »
Nemačka: Parkside okupio Arnolda Švarcenegera i Ralfa Melera u novoj kampanji
InStore 28.08.2025
Nova kampanja "Uradi sam" brenda Parkside kompanije Lidl prvi put je okupila svetski poznate glumce Arnolda Švarcenegera i Ralfa Melera. Sa jasnom posvešćenošću "uradi sam" pristupu, glumci na duhovit način bude ovaj duh, sa ciljem da inspirišu kako… »
Snaga zajedništva: PARKSIDE okupio Arnolda Švarcenegera i Ralfa Melera u novoj „Uradi sam“ kampanji
Nedeljnik 28.08.2025
Spoj Holivuda i zanatskog umeća: Nova kampanja „Uradi sam“ brenda PARKSIDE prvi put je okupila svetski poznate glumce Arnolda Švarcenegera i Ralfa Melera. Sa jasnom posvešćenošću „uradi sam“ pristupu, na duhovit način bude ovaj duh i donose svežu… »
Vesti dana »
Newsnight: Kritike na račun vlasti u Srbiji od Beograda do Strazbura
N1 Info pre 32 minutajoš 44 povezane
Vučić o Klasteru 3: Razumeli smo poruku EU, za nas je važno da nam raste životni standard
Euronews pre 32 minutajoš 48 povezanih
Kod Titela pronađeno telo muškarca, ranije prijavljenog kao nestalo lice
Radio 021 pre 1 satjoš 25 povezanih
'Ponosan sam na sve': Dalić više nije selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske
BBC News pre 3 satajoš 50 povezanih
Borko Stefanović iz Strazbura: Rezolucija Evropskog parlamenta veoma negativna poruka vlastima u Srbiji (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane