Povezane vesti
Snaga zajedništva: Parkside okupio Arnolda Švarcenegera i Ralfa Melera u novoj „Uradi sam“ kampanji
BizLife 28.08.2025
Spoj Holivuda i zanatskog umeća: Nova kampanja „Uradi sam“ brenda PARKSIDE prvi put je okupila svetski poznate glumce Arnolda Švarcenegera i Ralfa Melera. Sa jasnom posvešćenošću „uradi sam“ pristupu, na duhovit način bude ovaj duh i donose svežu… »
Nemačka: Parkside okupio Arnolda Švarcenegera i Ralfa Melera u novoj kampanji
InStore 28.08.2025
Nova kampanja "Uradi sam" brenda Parkside kompanije Lidl prvi put je okupila svetski poznate glumce Arnolda Švarcenegera i Ralfa Melera. Sa jasnom posvešćenošću "uradi sam" pristupu, glumci na duhovit način bude ovaj duh, sa ciljem da inspirišu kako… »
Snaga zajedništva: PARKSIDE okupio Arnolda Švarcenegera i Ralfa Melera u novoj „Uradi sam“ kampanji
Nedeljnik 28.08.2025
Spoj Holivuda i zanatskog umeća: Nova kampanja „Uradi sam“ brenda PARKSIDE prvi put je okupila svetski poznate glumce Arnolda Švarcenegera i Ralfa Melera. Sa jasnom posvešćenošću „uradi sam“ pristupu, na duhovit način bude ovaj duh i donose svežu… »
Vesti dana »
Vučić: Situacija u Deliblatskoj peščari je teška, otići ću tamo, nabavićemo nove avione za gašenje požara
NIN pre 21 minutajoš 29 povezanih
Sunčan i topao dan: Maksimalna temperatura 38 stepeni na jugu Srbije
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih
Borba protiv požara na više lokacija u Srbiji, najteže u Deliblatskoj peščari
Beta pre 26 minutajoš 14 povezanih
Najteže u Deliblatskoj peščari, borba protiv požara na više lokacija u Srbiji
Serbian News Media pre 1 satjoš 13 povezanih
Kanada najavljuje uzvratne carine nakon propasti trgovinskih pregovora sa SAD-om
SEEbiz pre 2 satajoš 9 povezanih