Povezane vesti

Snaga zajedništva: Parkside okupio Arnolda Švarcenegera i Ralfa Melera u novoj „Uradi sam“ kampanji

Snaga zajedništva: Parkside okupio Arnolda Švarcenegera i Ralfa Melera u novoj „Uradi sam“ kampanji

BizLife 28.08.2025
Spoj Holivuda i zanatskog umeća: Nova kampanja „Uradi sam“ brenda PARKSIDE prvi put je okupila svetski poznate glumce Arnolda Švarcenegera i Ralfa Melera. Sa jasnom posvešćenošću „uradi sam“ pristupu, na duhovit način bude ovaj duh i donose svežu… »
Nemačka: Parkside okupio Arnolda Švarcenegera i Ralfa Melera u novoj kampanji

Nemačka: Parkside okupio Arnolda Švarcenegera i Ralfa Melera u novoj kampanji

InStore 28.08.2025
Nova kampanja "Uradi sam" brenda Parkside kompanije Lidl prvi put je okupila svetski poznate glumce Arnolda Švarcenegera i Ralfa Melera. Sa jasnom posvešćenošću "uradi sam" pristupu, glumci na duhovit način bude ovaj duh, sa ciljem da inspirišu kako… »
Snaga zajedništva: PARKSIDE okupio Arnolda Švarcenegera i Ralfa Melera u novoj „Uradi sam“ kampanji

Snaga zajedništva: PARKSIDE okupio Arnolda Švarcenegera i Ralfa Melera u novoj „Uradi sam“ kampanji

Nedeljnik 28.08.2025
Spoj Holivuda i zanatskog umeća: Nova kampanja „Uradi sam“ brenda PARKSIDE prvi put je okupila svetski poznate glumce Arnolda Švarcenegera i Ralfa Melera. Sa jasnom posvešćenošću „uradi sam“ pristupu, na duhovit način bude ovaj duh i donose svežu… »

Vesti dana »