Povezane vesti

Jovanov o okupljanju ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: Pokazali su da je to sada samo nasilje

Jovanov o okupljanju ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: Pokazali su da je to sada samo nasilje

Euronews 28.08.2025
Šef poslaničke grupe SNS Milenko Jovanov je, govoreći za TV Pink, komentarisao jučerašnje okupljanje ispred Filozofskog fakulteta u Novm Sadu. "Ja sam juče prvi put imao priliku da vidim kako N1 prenosi sam događaj. Imao sam priliku da vidim.To su… »
Jovanov: Deca koja neće na nastavu - isključiti ih iz škole

Jovanov: Deca koja neće na nastavu - isključiti ih iz škole

Radio 021 28.08.2025
Šef poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije Milenko Jovanov izjavio je da će, bez obzira što su pojedini demonstranti koji su uhapšeni zbog nasilja na protestima pušteni da se brane sa slobode, oni biti osuđeni. "Neka ih hapse, i treba da ih hapse. Ti… »
Jovanov: Bez obzira što su uhapšeni na protestima pušteni da se brane sa slobode, oni će biti osuđeni

Jovanov: Bez obzira što su uhapšeni na protestima pušteni da se brane sa slobode, oni će biti osuđeni

NIN 28.08.2025
Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Srbije Milenko Jovanov izjavio je danas da će, bez obzira što su pojedini demonstranti koji su uhapšeni zbog nasilja na protestima pušteni da se brane sa slobode, oni biti osuđeni. "Neka ih… »
Jovanov (SNS): Bez obzira da li se neki brane sa slobode, oni će u tom postupku biti osuđeni

Jovanov (SNS): Bez obzira da li se neki brane sa slobode, oni će u tom postupku biti osuđeni

Beta 28.08.2025
Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Srbije Milenko Jovanov izjavio je danas da će, bez obzira što su pojedini demonstranti koji su uhapšeni zbog nasilja na protestima pušteni da se brane sa slobode, oni biti osuđeni. "Neka ih… »

Radio sto plus 28.08.2025
“Neka ih hapse, i treba da ih hapse. Ti će postupci da se vode. Ni meni se ne sviđa to što sudovi rade, što ih puštaju da ih brane sa slobode, jer ima osnova za pritvor i trebalo bi da budu u pritvoru, po mom uverenju. Bez obzira da li su u pritvoru… »
Šef poslaničke grupe SNS o protestu kod Filozofskog i hapšenjima: Svi koji su napadali policiju biće osuđeni

Šef poslaničke grupe SNS o protestu kod Filozofskog i hapšenjima: Svi koji su napadali policiju biće osuđeni

Telegraf 28.08.2025
Šef poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije Milenko Jovanov izjavio je danas da su ljudi koji protestuju sinoć prilikom protesta ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu pokazali da u njihovom programu nema ništa drugo osim nasilja. Jovanov je naglasio… »

Vesti dana »