Повезане вести

Јованов: Деца која неће на наставу - искључити их из школе

Јованов: Деца која неће на наставу - искључити их из школе

Радио 021 пре 22 дана
Шеф посланичке групе СНС у Скупштини Србије Миленко Јованов изјавио је да ће, без обзира што су поједини демонстранти који су ухапшени због насиља на протестима пуштени да се бране са слободе, они бити осуђени. "Нека их хапсе, и… »
Јованов о окупљању испред Филозофског факултета у Новом Саду: Показали су да је то сада само насиље

Јованов о окупљању испред Филозофског факултета у Новом Саду: Показали су да је то сада само насиље

Еуроневс пре 22 дана
Шеф посланичке групе СНС Миленко Јованов је, говорећи за ТВ Пинк, коментарисао јучерашње окупљање испред Филозофског факултета у Новм Саду. "Ја сам јуче први пут имао прилику да видим како Н1 преноси сам догађај. Имао сам… »
Јованов: Без обзира што су ухапшени на протестима пуштени да се бране са слободе, они ће бити осуђени

Јованов: Без обзира што су ухапшени на протестима пуштени да се бране са слободе, они ће бити осуђени

НИН пре 22 дана
Шеф посланичке групе Српске напредне странке (СНС) у Скупштини Србије Миленко Јованов изјавио је данас да ће, без обзира што су поједини демонстранти који су ухапшени због насиља на протестима пуштени да се бране са слободе, они… »
Јованов (СНС): Без обзира да ли се неки бране са слободе, они ће у том поступку бити осуђени

Јованов (СНС): Без обзира да ли се неки бране са слободе, они ће у том поступку бити осуђени

Бета пре 22 дана
Шеф посланичке групе Српске напредне странке (СНС) у Скупштини Србије Миленко Јованов изјавио је данас да ће, без обзира што су поједини демонстранти који су ухапшени због насиља на протестима пуштени да се бране са слободе, они… »

Радио сто плус пре 22 дана
“Нека их хапсе, и треба да их хапсе. Ти ће поступци да се воде. Ни мени се не свиђа то што судови раде, што их пуштају да их бране са слободе, јер има основа за притвор и требало би да буду у притвору, по мом уверењу. Без обзира… »
Шеф посланичке групе СНС о протесту код Филозофског и хапшењима: Сви који су нападали полицију биће осуђени

Шеф посланичке групе СНС о протесту код Филозофског и хапшењима: Сви који су нападали полицију биће осуђени

Телеграф пре 22 дана
Шеф посланичке групе СНС у Скупштини Србије Миленко Јованов изјавио је данас да су људи који протестују синоћ приликом протеста испред Филозофског факултета у Новом Саду показали да у њиховом програму нема ништа друго осим… »

Вести дана »