Povezane vesti
Pritisnula ga uz zid, krenula da ga gazi i dobacivala: "Ljubavi, vrati se u auto" - pomahnitala Suzana htela da ga ubije
Mondo pre 11 dana
Zbog pokušaja ubistva Dubravka L. u novozagrebačkoj Svetoj Klari, na Županijskom sudu u Velikoj Gorici osuđena je na četiri godine zatvora Suzana T. (47). U kaznu će joj biti uračunato pola godine koliko je do sada provela u pritvoru u Remetincu. Tokom… »
"Ljubavi, vrati se u auto..." Suzana (47) preklinjala supruga, pa ga zakucala autom u zid i dodavala gas: "Išla sam…
Kurir pre 12 dana
Zbog pokušaja ubistva Dubravka L. u novozagrebačkoj Svetoj Klari, na Županijskom sudu u Velikoj Gorici osuđena je na četiri godine zatvora Suzana T. (47). U kaznu će joj biti uračunato pola godine koliko je do sada provela u pritvoru u Remetincu. Tokom… »
Suzana me zakucala kolima uza zid, pa stiskala gas - vrištao sam od bolova: Sumanuta supruga osuđena na 4 godine robije…
Kurir pre 12 dana
Šest meseci koje je provela iza rešetaka u Remetincu biće joj uračunato u kaznu. Oštećeni je tokom suđenja sa velikim strahom opisao trenutke koje je doživeo pre tri godine. Neobične scene dogodile su se kobnog popodneva 30. avgusta kada je optužena… »
"Suzana me je zakucala kolima uza zid, pa stiskala gas, umirao sam od bolova"Muža tukla godinama, telefon nije smeo da pipne…
Alo pre 12 dana
Za pokušaj ubistva Dubravka L. u Svetoj Klari u Zagrebu, Županijski sud u Velikoj Gorici osudio je Suzanu Tadić (47) na četiri godine zatvora. Šest meseci koje je provela iza rešetaka u Remetincu biće joj uračunato u kaznu. Oštećeni je tokom suđenja sa… »
Vesti dana »

Napetosti na Kosmetu rastu uz izraelski napad na rukovodstvo Hamasa u Dohi
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 53 povezane

Snežana Samardžić Marković za Danas iz Strazbura nakon sednice EP o Srbiji: Ima još mnogo posla, ali i nade
Danas pre 2 satajoš 33 povezane

Nepal suočen sa masovnim protestima, nasiljem i ostavkom premijera nakon zabrane društvenih mreža
Naslovi.ai pre 1 satjoš 39 povezanih

Ujedinjen nastup opozicje u Strazburu: Vučiča treba tretirati kao Lukašenka
Vreme pre 5 satijoš 32 povezane