Повезане вести
Притиснула га уз зид, кренула да га гази и добацивала: "Љубави, врати се у ауто" - помахнитала Сузана хтела да га убије
Мондо 28.08.2025
Због покушаја убиства Дубравка Л. у новозагребачкој Светој Клари, на Жупанијском суду у Великој Горици осуђена је на четири године затвора Сузана Т. (47). У казну ће јој бити урачунато пола године колико је до сада провела у… »
"Љубави, врати се у ауто..." Сузана (47) преклињала супруга, па га закуцала аутом у зид и додавала гас: "Ишла сам…
Курир 28.08.2025
Због покушаја убиства Дубравка Л. у новозагребачкој Светој Клари, на Жупанијском суду у Великој Горици осуђена је на четири године затвора Сузана Т. (47). У казну ће јој бити урачунато пола године колико је до сада провела у… »
Сузана ме закуцала колима уза зид, па стискала гас - вриштао сам од болова: Суманута супруга осуђена на 4 године робије…
Курир 28.08.2025
Шест месеци које је провела иза решетака у Реметинцу биће јој урачунато у казну. Оштећени је током суђења са великим страхом описао тренутке које је доживео пре три године. Необичне сцене догодиле су се кобног поподнева 30… »
"Сузана ме је закуцала колима уза зид, па стискала гас, умирао сам од болова"Мужа тукла годинама, телефон није смео да пипне…
Ало 28.08.2025
За покушај убиства Дубравка Л. у Светој Клари у Загребу, Жупанијски суд у Великој Горици осудио је Сузану Тадић (47) на четири године затвора. Шест месеци које је провела иза решетака у Реметинцу биће јој урачунато у казну… »
Вести дана »
Јокић за 29 минута 33, 12, 8; Богдан убацио десет поена у поразу
Спорт клуб пре 59 минутајош 19 повезаних
Тресе се пацифик! Земљотрес шокирао и Јапанце, упаљени аларми због цунамија!
Ало пре 19 минутајош 8 повезаних
Долази хладни талас, росуља и магла гуше Србију, за викенд нова промена времена
Дневник пре 49 минутајош 7 повезаних
Нешто другачији "вечити дерби" - Партизану потребна партија сезоне, а Звезди рутина
РТС пре 1 сатјош 11 повезаних