Повезане вести

Миљана Кулић отишла на ремонт! Објавила фотке са променама на лицу са операционог стола: ''Натечена сам''

Миљана Кулић отишла на ремонт! Објавила фотке са променама на лицу са операционог стола: ''Натечена сам''

Ало пре 20 дана
Решила да се среди! Миљана Кулић је одлучила да освежи свој изглед пред улазак у "Елиту 9", па је посетила салон у којем се пружају естетске услуге. Попунила је усне, ставила нове трепавице, а затим објавила резултате са својим… »
Миљана Кулић потпуно променила изглед! Посетила естетичара пред Елиту 9, па показала резултате: "Отечена сам"

Миљана Кулић потпуно променила изглед! Посетила естетичара пред Елиту 9, па показала резултате: "Отечена сам"

Телеграф пре 20 дана
Миљана Кулић је одлучила да освежи свој изглед пред улазак у "Елиту 9", па је посетила салон у којем се пружају естетске услуге. Попунила је усне, ставила нове трепавице, а затим поделила резултате са својим пратиоцима на… »
"Отечена сам" Миљана Кулић се сређује пред улазак у "Елиту 9"! Посетила пластичара па ово променила на себи

"Отечена сам" Миљана Кулић се сређује пред улазак у "Елиту 9"! Посетила пластичара па ово променила на себи

Курир пре 20 дана
Будућа Ријалити учесница Елите 9, Миљана Кулић решила је да пре уласка у ријалити освежи своје лице, те је на свом профилу поделила фотогарију из ординације. Наиме, Миљана је посетила пластичаног хирурга, како би исправила све… »
Миљана Кулић код естетичара: Попунила усне и ставила вештачке трепавице, а сад отишла на затезање лица: "Отечена сам"

Миљана Кулић код естетичара: Попунила усне и ставила вештачке трепавице, а сад отишла на затезање лица: "Отечена сам"

Блиц пре 20 дана
Миљана Кулић је одлучила да освежи свој изглед пред улазак у Елиту 9, па је тако посетила један салон у којем се пружају естетске услуге. Миљана је попунила усне и ставила нове трепавице, а онда је са пратиоцима поделила… »

Вести дана »