Povezane vesti

Miljana Kulić otišla na remont! Objavila fotke sa promenama na licu sa operacionog stola: ''Natečena sam''

Miljana Kulić otišla na remont! Objavila fotke sa promenama na licu sa operacionog stola: ''Natečena sam''

Alo 28.08.2025
Rešila da se sredi! Miljana Kulić je odlučila da osveži svoj izgled pred ulazak u "Elitu 9", pa je posetila salon u kojem se pružaju estetske usluge. Popunila je usne, stavila nove trepavice, a zatim objavila rezultate sa svojim pratiocima na društvenim… »
Miljana Kulić potpuno promenila izgled! Posetila estetičara pred Elitu 9, pa pokazala rezultate: "Otečena sam"

Miljana Kulić potpuno promenila izgled! Posetila estetičara pred Elitu 9, pa pokazala rezultate: "Otečena sam"

Telegraf 28.08.2025
Miljana Kulić je odlučila da osveži svoj izgled pred ulazak u "Elitu 9", pa je posetila salon u kojem se pružaju estetske usluge. Popunila je usne, stavila nove trepavice, a zatim podelila rezultate sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Nakon toga… »
"Otečena sam" Miljana Kulić se sređuje pred ulazak u "Elitu 9"! Posetila plastičara pa ovo promenila na sebi

"Otečena sam" Miljana Kulić se sređuje pred ulazak u "Elitu 9"! Posetila plastičara pa ovo promenila na sebi

Kurir 28.08.2025
Buduća Rijaliti učesnica Elite 9, Miljana Kulić rešila je da pre ulaska u rijaliti osveži svoje lice, te je na svom profilu podelila fotogariju iz ordinacije. Naime, Miljana je posetila plastičanog hirurga, kako bi ispravila sve nesavšenosti. Kulićeva je… »
Miljana Kulić kod estetičara: Popunila usne i stavila veštačke trepavice, a sad otišla na zatezanje lica: "Otečena sam"

Miljana Kulić kod estetičara: Popunila usne i stavila veštačke trepavice, a sad otišla na zatezanje lica: "Otečena sam"

Blic 28.08.2025
Miljana Kulić je odlučila da osveži svoj izgled pred ulazak u Elitu 9, pa je tako posetila jedan salon u kojem se pružaju estetske usluge. Miljana je popunila usne i stavila nove trepavice, a onda je sa pratiocima podelila rezultate rada. Nakon toga se… »

Vesti dana »