Повезане вести

Директорка Завода у оставци тврди да је од ње тражено да подржи скидање заштите са Генералштаба

Директорка Завода у оставци тврди да је од ње тражено да подржи скидање заштите са Генералштаба

Бета 28.08.2025
На састанку код министра финансија Синише Малог, ком су присуствовали и његов шеф кабинета, градски урбаниста Марко Стојчић и представници Министарства културе, тадашњој директорки Републичког завода за заштиту споменика… »
Директорка Завода у оставци: Тражили да подржим скидање заштите са Генералштаба или да дам отказ

Директорка Завода у оставци: Тражили да подржим скидање заштите са Генералштаба или да дам отказ

Радио 021 28.08.2025
Бившој директорки Републичког завода за заштиту споменика културе Дубравки Ђукановић речено је да или подржи скидање заштите са комплекса Генералштаба и тако омогући рушење тог здања или да поднесе оставку. Како пише Нова.рс… »
Директорка Завода тврди да је од ње тражено да подржи скидање заштите са Генералштаба или да поднесе оставку

Директорка Завода тврди да је од ње тражено да подржи скидање заштите са Генералштаба или да поднесе оставку

Недељник 28.08.2025
На састанку код министра финансија Синише Малог, ком су присуствовали и његов шеф кабинета, градски урбаниста Марко Стојчић и представници Министарства културе, тадашњој директорки Републичког завода за заштиту споменика… »

Радио сто плус 28.08.2025
Нова пише да је прошло више од годину дана како су челни људи Републичког и Градског завода за заштиту споменика културе поднели оставку под притисцима да скину заштиту са комплекса Генералштаб и тиме омогуће компанији Џареда… »
Бивша директорка Завода: На састанку код Малог ми речено - или подржи скидање заштите са Генералштаба или дај оставку

Бивша директорка Завода: На састанку код Малог ми речено - или подржи скидање заштите са Генералштаба или дај оставку

Н1 Инфо 28.08.2025
Бивша директорка Републичког завода за заштиту споменика културе Дубравка Ђукановић, је у својој оставци, упућеној министру културе Николи Селаковићу, потврдила оно о чему се у јавности раније говорило - да је министар финансија… »
ОТКРИВАМО ДОКУМЕНТ “На састанку код Синише Малог речено ми: Или подржи скидање заштите и рушење Генералштаба или поднеси…

ОТКРИВАМО ДОКУМЕНТ “На састанку код Синише Малог речено ми: Или подржи скидање заштите и рушење Генералштаба или поднеси…

Нова 28.08.2025
На састанку код министра финансија Синише Малог, ком су присуствовали и његов шеф кабинета, градски урбаниста Марко Стојчић, као и представници Министарства културе, тадашњој директорки Републичког завода за заштиту споменика… »

Вести дана »