Povezane vesti

Direktorka Zavoda u ostavci tvrdi da je od nje traženo da podrži skidanje zaštite sa Generalštaba

Direktorka Zavoda u ostavci tvrdi da je od nje traženo da podrži skidanje zaštite sa Generalštaba

Beta pre 13 dana
Na sastanku kod ministra finansija Siniše Malog, kom su prisustvovali i njegov šef kabineta, gradski urbanista Marko Stojčić i predstavnici Ministarstva kulture, tadašnjoj direktorki Republičkog zavoda za zaštitu spomenika kulture Dubravki Đukanović… »
Direktorka Zavoda u ostavci: Tražili da podržim skidanje zaštite sa Generalštaba ili da dam otkaz

Direktorka Zavoda u ostavci: Tražili da podržim skidanje zaštite sa Generalštaba ili da dam otkaz

Radio 021 pre 13 dana
Bivšoj direktorki Republičkog zavoda za zaštitu spomenika kulture Dubravki Đukanović rečeno je da ili podrži skidanje zaštite sa kompleksa Generalštaba i tako omogući rušenje tog zdanja ili da podnese ostavku. Kako piše Nova.rs, to je Đukanović rečeno na… »
Direktorka Zavoda tvrdi da je od nje traženo da podrži skidanje zaštite sa Generalštaba ili da podnese ostavku

Direktorka Zavoda tvrdi da je od nje traženo da podrži skidanje zaštite sa Generalštaba ili da podnese ostavku

Nedeljnik pre 13 dana
Na sastanku kod ministra finansija Siniše Malog, kom su prisustvovali i njegov šef kabineta, gradski urbanista Marko Stojčić i predstavnici Ministarstva kulture, tadašnjoj direktorki Republičkog zavoda za zaštitu spomenika kulture Dubravki Đukanović… »

Radio sto plus pre 13 dana
Nova piše da je prošlo više od godinu dana kako su čelni ljudi Republičkog i Gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture podneli ostavku pod pritiscima da skinu zaštitu sa kompleksa Generalštab i time omoguće kompaniji Džareda Kušnera, zeta američkog… »
Bivša direktorka Zavoda: Na sastanku kod Malog mi rečeno - ili podrži skidanje zaštite sa Generalštaba ili daj ostavku

Bivša direktorka Zavoda: Na sastanku kod Malog mi rečeno - ili podrži skidanje zaštite sa Generalštaba ili daj ostavku

N1 Info pre 13 dana
Bivša direktorka Republičkog zavoda za zaštitu spomenika kulture Dubravka Đukanović, je u svojoj ostavci, upućenoj ministru kulture Nikoli Selakoviću, potvrdila ono o čemu se u javnosti ranije govorilo - da je ministar finansija Siniša Mali vršio… »
OTKRIVAMO DOKUMENT “Na sastanku kod Siniše Malog rečeno mi: Ili podrži skidanje zaštite i rušenje Generalštaba ili podnesi…

OTKRIVAMO DOKUMENT “Na sastanku kod Siniše Malog rečeno mi: Ili podrži skidanje zaštite i rušenje Generalštaba ili podnesi…

Nova pre 13 dana
Na sastanku kod ministra finansija Siniše Malog, kom su prisustvovali i njegov šef kabineta, gradski urbanista Marko Stojčić, kao i predstavnici Ministarstva kulture, tadašnjoj direktorki Republičkog zavoda za zaštitu spomenika kulture Dubravki Đukanović… »

Vesti dana »