Povezane vesti

"Ostavio me je zbog muškarca": Bivša devojka iznela šokantne tvrdnje o našem pevaču, bila je u vezi i sa njegovim kolegom

"Ostavio me je zbog muškarca": Bivša devojka iznela šokantne tvrdnje o našem pevaču, bila je u vezi i sa njegovim kolegom

Blic pre 24 dana
Bivša rijaliti učesnica Jovana Cvijanović je bila u emotivnoj vezi sa reperom Markom Stojkovićem, poznatijim kao MC Stojan, te je tokom takmičenja iznosila šok detalje iz njihovog odnosa. - Dva meseca pre rijalitija sam saznala neke stvari o njemu… »
"Saznala sam da voli muški rod" Bivša rijaliti učesnica iznela šok detalje iz ljubavnog odnosa sa MC Stojanom!

"Saznala sam da voli muški rod" Bivša rijaliti učesnica iznela šok detalje iz ljubavnog odnosa sa MC Stojanom!

Kurir pre 24 dana
Bivša rijaliti učesnica Jovana Cvijanović bila je u emotivnoj vezi sa muzičarem Markom Stojkovićem, poznatijim kao MC Stojan, te je tokom takmičenja iznosila šok detalje iz njihovog odnosa. - Dva meseca pre rijalitija sam saznala neke stvari o njemu… »
"Ostavio me zbog muškarca": Bivša devojka našeg popularnog pevača iznela šok tvrdnje, pomenula njegovog kolegu

"Ostavio me zbog muškarca": Bivša devojka našeg popularnog pevača iznela šok tvrdnje, pomenula njegovog kolegu

Telegraf pre 24 dana
Bivša rijaliti učesnica Jovana Cvijanović je bila u emotivnoj vezi sa reperom Markom Stojkovićem, poznatijim kao MC Stojan, te je tokom takmičenja iznosila šok detalje iz njihovog odnosa. - Dva meseca pre rijalitija sam saznala neke stvari o njemu… »
"Ostavio me je zbog drugog muškarca" Skandalozne tvrdnje na račun našeg pevača!

"Ostavio me je zbog drugog muškarca" Skandalozne tvrdnje na račun našeg pevača!

Alo pre 24 dana
Priznala sve javno! Rijaliti učesnica Jovana Cvijanović je još pri ulasku u rijaliti otkrila da je bila u vezi sa poznatim reperom Markom Stojkovićem, poznatijim kao MC Stojan. Međutim, kako tvrdi, on ju je navodno ostavio zbog dečka. U emisiji uživo je… »

Vesti dana »