Повезане вести

"Оставио ме је због мушкарца": Бивша девојка изнела шокантне тврдње о нашем певачу, била је у вези и са његовим колегом

"Оставио ме је због мушкарца": Бивша девојка изнела шокантне тврдње о нашем певачу, била је у вези и са његовим колегом

Блиц 28.08.2025
Бивша ријалити учесница Јована Цвијановић је била у емотивној вези са репером Марком Стојковићем, познатијим као МЦ Стојан, те је током такмичења износила шок детаље из њиховог односа. - Два месеца пре ријалитија сам сазнала… »
"Сазнала сам да воли мушки род" Бивша ријалити учесница изнела шок детаље из љубавног односа са МЦ Стојаном!

"Сазнала сам да воли мушки род" Бивша ријалити учесница изнела шок детаље из љубавног односа са МЦ Стојаном!

Курир 28.08.2025
Бивша ријалити учесница Јована Цвијановић била је у емотивној вези са музичарем Марком Стојковићем, познатијим као МЦ Стојан, те је током такмичења износила шок детаље из њиховог односа. - Два месеца пре ријалитија сам сазнала… »
"Оставио ме због мушкарца": Бивша девојка нашег популарног певача изнела шок тврдње, поменула његовог колегу

"Оставио ме због мушкарца": Бивша девојка нашег популарног певача изнела шок тврдње, поменула његовог колегу

Телеграф 28.08.2025
Бивша ријалити учесница Јована Цвијановић је била у емотивној вези са репером Марком Стојковићем, познатијим као МЦ Стојан, те је током такмичења износила шок детаље из њиховог односа. - Два месеца пре ријалитија сам сазнала… »
"Оставио ме је због другог мушкарца" Скандалозне тврдње на рачун нашег певача!

"Оставио ме је због другог мушкарца" Скандалозне тврдње на рачун нашег певача!

Ало 28.08.2025
Признала све јавно! Ријалити учесница Јована Цвијановић је још при уласку у ријалити открила да је била у вези са познатим репером Марком Стојковићем, познатијим као МЦ Стојан. Међутим, како тврди, он ју је наводно оставио због… »

Вести дана »