Повезане вести
"Оставио ме је због мушкарца": Бивша девојка изнела шокантне тврдње о нашем певачу, била је у вези и са његовим колегом
Блиц 28.08.2025
Бивша ријалити учесница Јована Цвијановић је била у емотивној вези са репером Марком Стојковићем, познатијим као МЦ Стојан, те је током такмичења износила шок детаље из њиховог односа. - Два месеца пре ријалитија сам сазнала… »
"Сазнала сам да воли мушки род" Бивша ријалити учесница изнела шок детаље из љубавног односа са МЦ Стојаном!
Курир 28.08.2025
Бивша ријалити учесница Јована Цвијановић била је у емотивној вези са музичарем Марком Стојковићем, познатијим као МЦ Стојан, те је током такмичења износила шок детаље из њиховог односа. - Два месеца пре ријалитија сам сазнала… »
"Оставио ме због мушкарца": Бивша девојка нашег популарног певача изнела шок тврдње, поменула његовог колегу
Телеграф 28.08.2025
Бивша ријалити учесница Јована Цвијановић је била у емотивној вези са репером Марком Стојковићем, познатијим као МЦ Стојан, те је током такмичења износила шок детаље из њиховог односа. - Два месеца пре ријалитија сам сазнала… »
"Оставио ме је због другог мушкарца" Скандалозне тврдње на рачун нашег певача!
Ало 28.08.2025
Признала све јавно! Ријалити учесница Јована Цвијановић је још при уласку у ријалити открила да је била у вези са познатим репером Марком Стојковићем, познатијим као МЦ Стојан. Међутим, како тврди, он ју је наводно оставио због… »
Вести дана »
(Видео) Познати бизнисмен са лисицама на рукама, а на лицу кез: Овако је Веселин Баровић приведен на саслушање због сумње да је утајио 332.000 евра пореза!
Блиц пре 59 минутајош 26 повезаних
Тренер Оклахоме Дејњо: Пресрећан сам због Топића, пред њим је дуг пут
РТС пре 4 сатијош 36 повезаних
Крагујевац: Временска прогноза за предстојећи викенд (од 13. до 15. фебруара)
Прессек пре 1 сатјош 27 повезаних