Povezane vesti
"Ostavio me je zbog muškarca": Bivša devojka iznela šokantne tvrdnje o našem pevaču, bila je u vezi i sa njegovim kolegom
Blic pre 24 dana
Bivša rijaliti učesnica Jovana Cvijanović je bila u emotivnoj vezi sa reperom Markom Stojkovićem, poznatijim kao MC Stojan, te je tokom takmičenja iznosila šok detalje iz njihovog odnosa. - Dva meseca pre rijalitija sam saznala neke stvari o njemu… »
"Saznala sam da voli muški rod" Bivša rijaliti učesnica iznela šok detalje iz ljubavnog odnosa sa MC Stojanom!
Kurir pre 24 dana
Bivša rijaliti učesnica Jovana Cvijanović bila je u emotivnoj vezi sa muzičarem Markom Stojkovićem, poznatijim kao MC Stojan, te je tokom takmičenja iznosila šok detalje iz njihovog odnosa. - Dva meseca pre rijalitija sam saznala neke stvari o njemu… »
"Ostavio me zbog muškarca": Bivša devojka našeg popularnog pevača iznela šok tvrdnje, pomenula njegovog kolegu
Telegraf pre 24 dana
Bivša rijaliti učesnica Jovana Cvijanović je bila u emotivnoj vezi sa reperom Markom Stojkovićem, poznatijim kao MC Stojan, te je tokom takmičenja iznosila šok detalje iz njihovog odnosa. - Dva meseca pre rijalitija sam saznala neke stvari o njemu… »
"Ostavio me je zbog drugog muškarca" Skandalozne tvrdnje na račun našeg pevača!
Alo pre 24 dana
Priznala sve javno! Rijaliti učesnica Jovana Cvijanović je još pri ulasku u rijaliti otkrila da je bila u vezi sa poznatim reperom Markom Stojkovićem, poznatijim kao MC Stojan. Međutim, kako tvrdi, on ju je navodno ostavio zbog dečka. U emisiji uživo je… »
Vesti dana »

Angelina Topić osvojila bronzanu medalju u skoku uvis na Svetskom prvenstvu u Tokiju
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane

Istorijski zaokret: Australija, Britanija i Kanada istovremeno priznale Palestinu
Nova pre 56 minutajoš 37 povezanih

Talibanska vlada odbacila Trampov zahtev da vrati vazduhoplovnu bazu Bagram
Sputnik pre 2 satajoš 20 povezanih

Velika Britanija, Kanada i Australija priznale Palestinu kao državu
BBC News pre 26 minutajoš 14 povezanih