Povezane vesti
„Odgovor je bio da nemam nameru da dolazim na poziv nepoznate osobe…“: Dragoslav Ljubičić o hapšenju zbog tvita
Nedeljnik 28.08.2025
Generalni sekretar Socijaldemokratske stranke Dragoslav Ljubičić je u intervjuu za Danas opisao kako je izgledao dan kada ga je najelitnija jedinica policije hapsila zbog tvita, i sve što se nakon toga dođalo. „Kao odgovor na brutalne reakcije… »
INTERVJU Dragoslav Ljubičić: Zato što se nekome nije dopao moj tvit, najelitnija jedinica MUP-a me uhapsila
Danas 28.08.2025
„Kao odgovor na brutalne reakcije policijskih snaga koje su predstavljale podršku SNS falangama na protestima u Vrbasu i Bačkoj Palanci, šerovao sam stranački poziv za učešće u protestnom okupljanju uz komentar: „svaki svoga sačekajte ćacija i… »
Vesti dana »
Mićin: „Akademija umetnosti zloupotrebljava prostor u političke svrhe“
Serbian News Media pre 2 satajoš 39 povezanih
2.500 marinaca zauzima iransko ostrvo, ali to nije invazija. Kongresmen otkrio razlog zašto stiže desantni brod "USS Tripoli"? Juče viđen kod ove zemlje (foto)
Kurir pre 12 minutajoš 28 povezanih
Sa Azvirtom potpisan ugovor za izgradnju brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica biće gotova za dve godine
RTV pre 37 minutajoš 25 povezanih
Pretnja je izrečena; Sledi odmazda - goreće Bliski istok; Postali su "legitimne mete" FOTO
B92 pre 42 minutajoš 48 povezanih
Požar u Paviljonu Srbije na Bijenalu u Veneciji, oglasilo se i Ministarstvo kulture
Euronews pre 37 minutajoš 22 povezane