Повезане вести

Бесан сам што је јунајтед изгубио: Голман Гримсбија дао шокантну изјаву! Нба се поново поклонио николи Јокићу: Џокер…

Бесан сам што је јунајтед изгубио: Голман Гримсбија дао шокантну изјаву! Нба се поново поклонио николи Јокићу: Џокер…

Хот спорт 28.08.2025
Фудбалери Манчестер јунајтеда доживели су прави шок у другом колу Лига купа, пошто су после пенал серије испали од Гримсби тауна Регуларни део и продужеци завршени су резултатом 2:2, а у пенал завршници гости су славили са 12:11… »
Лига шампиона уводи једну велику промену: Ово нико није очекивао! Нба се поново поклонио николи Јокићу: Џокер хладнокрвном…

Лига шампиона уводи једну велику промену: Ово нико није очекивао! Нба се поново поклонио николи Јокићу: Џокер хладнокрвном…

Хот спорт 28.08.2025
УЕФА мења сатницу финала Лиге шампиона! УЕФА је данас саопштила да ће од 2026. године финале Лиге шампиона почињати у новом термину – уместо досадашњих 21:00 часова, меч ће кренути у 18:00 часова по средњеевропском времену… »
Четвртак – дан за сигурну игру Прилика која траје само један дан, зато искористите сваки тренутак и уживајте! Нба се поново…

Четвртак – дан за сигурну игру Прилика која траје само један дан, зато искористите сваки тренутак и уживајте! Нба се поново…

Хот спорт 28.08.2025
Док летњи дани постају све дужи, а ноћи испуњене мирисом слободе и авантуре, четвртак, 28. август, доноси посебну прилику за све који желе да пригрле изазов и покажу колико могу! И овог четвртка на сајту ПиннБет.рс вас чека дан… »
Гримзби је чудо: Голман црно-белих одушевио изјавом, али и одбранама после сензације у Енглеској

Гримзби је чудо: Голман црно-белих одушевио изјавом, али и одбранама после сензације у Енглеској

Вечерње новости 28.08.2025
ЧУДА су могућа и чуда се дешавају. Једно велико фудбалско чудо приредили су играчи енглеског четвртолигаша Гримзбија који су у 2. колу енглеског Лига купа елиминисали славни Манчестер јунајтед после бољег извођења… »
Од ове сезоне мења се време одигравања финала Лиге шампиона

Од ове сезоне мења се време одигравања финала Лиге шампиона

Спорт клуб 28.08.2025
Финале Лиге шампиона ове сезоне одржаће се 30. маја идуће године у Будимпешти, с почетком у 18 часова уместо у уобичајеном термину од 21 час. Од ове сезоне мења се време почетка финала Лиге шампиона. Почев од финала у Будимпешти… »
"Навијач сам манчестера, па сам напола и бесан!" Голман Гримзбија избацио "црвене ђаволе" из Купа, па одушевио изјавом

"Навијач сам манчестера, па сам напола и бесан!" Голман Гримзбија избацио "црвене ђаволе" из Купа, па одушевио изјавом

Вечерње новости 28.08.2025
Гримзби Таун избацио је велики Манчестер јунајтед из Купа, а голман домаће екипе одушевио је јавност изјавом након утакмице. Фото АП - Навијач сам Манчестер јунајтеда па сам напола бесан. Али овакве ноћи су оно због чега играте… »
Херој Гримзбија шокирао све након историјске победе над Манчестером: "Навијам за њих, па сам мало бесан..."

Херој Гримзбија шокирао све након историјске победе над Манчестером: "Навијам за њих, па сам мало бесан..."

Телеграф 28.08.2025
Гримзби Таун приредио је једно од највећих изненађења енглеског фудбала последњих година, елиминисавши Манчестер јунајтед у другом колу Лига купа након драматичног извођења пенала. Четвртолигаш је пред својим навијачима… »

Вести дана »