Povezane vesti
Besan sam što je junajted izgubio: Golman Grimsbija dao šokantnu izjavu! Nba se ponovo poklonio nikoli Jokiću: Džoker…
Hot sport pre 13 dana
Fudbaleri Mančester junajteda doživeli su pravi šok u drugom kolu Liga kupa, pošto su posle penal serije ispali od Grimsbi tauna Regularni deo i produžeci završeni su rezultatom 2:2, a u penal završnici gosti su slavili sa 12:11. Tragičar je bio Brjan… »
Liga šampiona uvodi jednu veliku promenu: Ovo niko nije očekivao! Nba se ponovo poklonio nikoli Jokiću: Džoker hladnokrvnom…
Hot sport pre 13 dana
UEFA menja satnicu finala Lige šampiona! UEFA je danas saopštila da će od 2026. godine finale Lige šampiona počinjati u novom terminu – umesto dosadašnjih 21:00 časova, meč će krenuti u 18:00 časova po srednjeevropskom vremenu. Prva utakmica koja će se… »
Četvrtak – dan za sigurnu igru Prilika koja traje samo jedan dan, zato iskoristite svaki trenutak i uživajte! Nba se ponovo…
Hot sport pre 13 dana
Dok letnji dani postaju sve duži, a noći ispunjene mirisom slobode i avanture, četvrtak, 28. avgust, donosi posebnu priliku za sve koji žele da prigrle izazov i pokažu koliko mogu! I ovog četvrtka na sajtu PinnBet.rs vas čeka dan koji nagrađuje vašu… »
Grimzbi je čudo: Golman crno-belih oduševio izjavom, ali i odbranama posle senzacije u Engleskoj
Večernje novosti pre 13 dana
ČUDA su moguća i čuda se dešavaju. Jedno veliko fudbalsko čudo priredili su igrači engleskog četvrtoligaša Grimzbija koji su u 2. kolu engleskog Liga kupa eliminisali slavni Mančester junajted posle boljeg izvođenja jedanaesteraca. FOTO: Tanjug/AP… »
Od ove sezone menja se vreme odigravanja finala Lige šampiona
Sport klub pre 13 dana
Finale Lige šampiona ove sezone održaće se 30. maja iduće godine u Budimpešti, s početkom u 18 časova umesto u uobičajenom terminu od 21 čas. Od ove sezone menja se vreme početka finala Lige šampiona. Počev od finala u Budimpešti 2026. godine, vreme… »
"Navijač sam mančestera, pa sam napola i besan!" Golman Grimzbija izbacio "crvene đavole" iz Kupa, pa oduševio izjavom
Večernje novosti pre 13 dana
Grimzbi Taun izbacio je veliki Mančester junajted iz Kupa, a golman domaće ekipe oduševio je javnost izjavom nakon utakmice. Foto AP - Navijač sam Mančester junajteda pa sam napola besan. Ali ovakve noći su ono zbog čega igrate fudbal - rekao je Pim. -… »
Heroj Grimzbija šokirao sve nakon istorijske pobede nad Mančesterom: "Navijam za njih, pa sam malo besan..."
Telegraf pre 13 dana
Grimzbi Taun priredio je jedno od najvećih iznenađenja engleskog fudbala poslednjih godina, eliminisavši Mančester junajted u drugom kolu Liga kupa nakon dramatičnog izvođenja penala. Četvrtoligaš je pred svojim navijačima pokazao neverovatnu borbenost… »
Vesti dana »

Prognoza vremena u Srbiji: narandžasti meteoalarm za četvrtak zbog nepogoda sa gradom i olujnim vetrom
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 62 povezane

Protesti u Nepalu doveli do ostavke premijera i političke krize
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 55 povezanih

Tramp: Šta je to s Rusijom kad dronovima narušava vazdušni prostor Poljske
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih