Повезане вести
Бесан сам што је јунајтед изгубио: Голман Гримсбија дао шокантну изјаву! Нба се поново поклонио николи Јокићу: Џокер…
Хот спорт 28.08.2025
Фудбалери Манчестер јунајтеда доживели су прави шок у другом колу Лига купа, пошто су после пенал серије испали од Гримсби тауна Регуларни део и продужеци завршени су резултатом 2:2, а у пенал завршници гости су славили са 12:11… »
Лига шампиона уводи једну велику промену: Ово нико није очекивао! Нба се поново поклонио николи Јокићу: Џокер хладнокрвном…
Хот спорт 28.08.2025
УЕФА мења сатницу финала Лиге шампиона! УЕФА је данас саопштила да ће од 2026. године финале Лиге шампиона почињати у новом термину – уместо досадашњих 21:00 часова, меч ће кренути у 18:00 часова по средњеевропском времену… »
Четвртак – дан за сигурну игру Прилика која траје само један дан, зато искористите сваки тренутак и уживајте! Нба се поново…
Хот спорт 28.08.2025
Док летњи дани постају све дужи, а ноћи испуњене мирисом слободе и авантуре, четвртак, 28. август, доноси посебну прилику за све који желе да пригрле изазов и покажу колико могу! И овог четвртка на сајту ПиннБет.рс вас чека дан… »
Гримзби је чудо: Голман црно-белих одушевио изјавом, али и одбранама после сензације у Енглеској
Вечерње новости 28.08.2025
ЧУДА су могућа и чуда се дешавају. Једно велико фудбалско чудо приредили су играчи енглеског четвртолигаша Гримзбија који су у 2. колу енглеског Лига купа елиминисали славни Манчестер јунајтед после бољег извођења… »
Од ове сезоне мења се време одигравања финала Лиге шампиона
Спорт клуб 28.08.2025
Финале Лиге шампиона ове сезоне одржаће се 30. маја идуће године у Будимпешти, с почетком у 18 часова уместо у уобичајеном термину од 21 час. Од ове сезоне мења се време почетка финала Лиге шампиона. Почев од финала у Будимпешти… »
"Навијач сам манчестера, па сам напола и бесан!" Голман Гримзбија избацио "црвене ђаволе" из Купа, па одушевио изјавом
Вечерње новости 28.08.2025
Гримзби Таун избацио је велики Манчестер јунајтед из Купа, а голман домаће екипе одушевио је јавност изјавом након утакмице. Фото АП - Навијач сам Манчестер јунајтеда па сам напола бесан. Али овакве ноћи су оно због чега играте… »
Херој Гримзбија шокирао све након историјске победе над Манчестером: "Навијам за њих, па сам мало бесан..."
Телеграф 28.08.2025
Гримзби Таун приредио је једно од највећих изненађења енглеског фудбала последњих година, елиминисавши Манчестер јунајтед у другом колу Лига купа након драматичног извођења пенала. Четвртолигаш је пред својим навијачима… »
Вести дана »
Милатовић доделио постхумно Орден Црногорске велике звезде, митрополиту Амфилохију: Оставио је неизбрисив траг
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Тешка несрећа на мосту на ади: Сударило се више аутомобила, једно возило потпуно уништено: Полиција на терену, саобраћај обустављен (видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Трамп наставља да руши белу кућу: Гради се нова балска сала од 300 милиона долара, председник ће је назвати по себи! (фото)
Курир пре 2 сатајош 1 повезана