Povezane vesti

Besan sam što je junajted izgubio: Golman Grimsbija dao šokantnu izjavu! Nba se ponovo poklonio nikoli Jokiću: Džoker…

Besan sam što je junajted izgubio: Golman Grimsbija dao šokantnu izjavu! Nba se ponovo poklonio nikoli Jokiću: Džoker…

Hot sport pre 13 dana
Fudbaleri Mančester junajteda doživeli su pravi šok u drugom kolu Liga kupa, pošto su posle penal serije ispali od Grimsbi tauna Regularni deo i produžeci završeni su rezultatom 2:2, a u penal završnici gosti su slavili sa 12:11. Tragičar je bio Brjan… »
Liga šampiona uvodi jednu veliku promenu: Ovo niko nije očekivao! Nba se ponovo poklonio nikoli Jokiću: Džoker hladnokrvnom…

Liga šampiona uvodi jednu veliku promenu: Ovo niko nije očekivao! Nba se ponovo poklonio nikoli Jokiću: Džoker hladnokrvnom…

Hot sport pre 13 dana
UEFA menja satnicu finala Lige šampiona! UEFA je danas saopštila da će od 2026. godine finale Lige šampiona počinjati u novom terminu – umesto dosadašnjih 21:00 časova, meč će krenuti u 18:00 časova po srednjeevropskom vremenu. Prva utakmica koja će se… »
Četvrtak – dan za sigurnu igru Prilika koja traje samo jedan dan, zato iskoristite svaki trenutak i uživajte! Nba se ponovo…

Četvrtak – dan za sigurnu igru Prilika koja traje samo jedan dan, zato iskoristite svaki trenutak i uživajte! Nba se ponovo…

Hot sport pre 13 dana
Dok letnji dani postaju sve duži, a noći ispunjene mirisom slobode i avanture, četvrtak, 28. avgust, donosi posebnu priliku za sve koji žele da prigrle izazov i pokažu koliko mogu! I ovog četvrtka na sajtu PinnBet.rs vas čeka dan koji nagrađuje vašu… »
Grimzbi je čudo: Golman crno-belih oduševio izjavom, ali i odbranama posle senzacije u Engleskoj

Grimzbi je čudo: Golman crno-belih oduševio izjavom, ali i odbranama posle senzacije u Engleskoj

Večernje novosti pre 13 dana
ČUDA su moguća i čuda se dešavaju. Jedno veliko fudbalsko čudo priredili su igrači engleskog četvrtoligaša Grimzbija koji su u 2. kolu engleskog Liga kupa eliminisali slavni Mančester junajted posle boljeg izvođenja jedanaesteraca. FOTO: Tanjug/AP… »
Od ove sezone menja se vreme odigravanja finala Lige šampiona

Od ove sezone menja se vreme odigravanja finala Lige šampiona

Sport klub pre 13 dana
Finale Lige šampiona ove sezone održaće se 30. maja iduće godine u Budimpešti, s početkom u 18 časova umesto u uobičajenom terminu od 21 čas. Od ove sezone menja se vreme početka finala Lige šampiona. Počev od finala u Budimpešti 2026. godine, vreme… »
"Navijač sam mančestera, pa sam napola i besan!" Golman Grimzbija izbacio "crvene đavole" iz Kupa, pa oduševio izjavom

"Navijač sam mančestera, pa sam napola i besan!" Golman Grimzbija izbacio "crvene đavole" iz Kupa, pa oduševio izjavom

Večernje novosti pre 13 dana
Grimzbi Taun izbacio je veliki Mančester junajted iz Kupa, a golman domaće ekipe oduševio je javnost izjavom nakon utakmice. Foto AP - Navijač sam Mančester junajteda pa sam napola besan. Ali ovakve noći su ono zbog čega igrate fudbal - rekao je Pim. -… »
Heroj Grimzbija šokirao sve nakon istorijske pobede nad Mančesterom: "Navijam za njih, pa sam malo besan..."

Heroj Grimzbija šokirao sve nakon istorijske pobede nad Mančesterom: "Navijam za njih, pa sam malo besan..."

Telegraf pre 13 dana
Grimzbi Taun priredio je jedno od najvećih iznenađenja engleskog fudbala poslednjih godina, eliminisavši Mančester junajted u drugom kolu Liga kupa nakon dramatičnog izvođenja penala. Četvrtoligaš je pred svojim navijačima pokazao neverovatnu borbenost… »

Vesti dana »