Повезане вести
Влада: Баш су премијер и министар ишли писати пријетеће поруке Јерговићу
СЕЕбиз пре 19 дана
ЗАГРЕБ - На згради познатог књижевника Миљенка Јерговића освануо је пријетећи графит, што је објавио и на Фацебооку. Сада је стигла и реакција из Владе. Јерговићу је непознат нетко на фасаду зграде у којој живи написао: 'Једне… »
Миљенку Јерговићу исписали претећу поруку на фасади зграде у којој живи у Загребу
Н1 Инфо пре 19 дана
Након што је пре неколико дана вербално нападнут у центру Загреба, док је седео и пио кафу, један од најбољих хрватских књижевника данас је на Фејсбуку објавио нову претњу и то исписану на фасади зграде у којој живи. "Ово сам… »
Претећа порука на згради Миљенка Јерговића: „Пријетња је очита и недвосмислена“
Недељник пре 19 дана
Најпознатији регионални писац, колумниста Недељника и Великих прича Миљенко Јерговић објавио је на свом Фејсбук профилу да је на згради у којој живи освануо графит који доживљава као отворену претњу. „Ово сам данас затекао на… »
Јерговићу на фасади зграде у којој живи осванула пријетећа порука
СЕЕбиз пре 19 дана
ЗАГРЕБ - Неколико дана након што је доживио вербални напад у Загребу, писцу Миљенку Јерговићу је на фасади зграде у којој живи исписана пријетећа порука. “Ово сам данас затекао на згради у којој живим. Пријетња је очита и… »
Миљенку Јерговићу исписана претећа порука на згради: „Јавно означен један: Ром, Јевреј, Србин, Југославен, левичар…“
Нова пре 19 дана
Након што је пре неколико дана вербално нападнут у центру Загреба док је седео и пио кафу, Миљенко Јерговић данас је на Фејсбуку објавио да је добио нову претњу, исписану на фасади зграде у којој живи. „Ово сам данас затекао на… »
Застрашујуће претње Миљенку Јерговићу у Загребу: "Ово сам данас затекао на згради у којој живим"
Блиц пре 19 дана
Књижевник и новинар Миљенко Јерговић, рођен у Сарајеву а живи у Загребу, поново је добио претње. Након што је пре неколико дана писац вербално нападнут у центру Загреба док је седео и пио кафу, сада је претња исписана на зиду… »
(Фото) у Хрватској поново претње књижевнику миљенку јерговићу Ужасна порука на зиду граде у којој живи
Дневник пре 19 дана
ЗАГРЕБ: Књижевник и новинар Миљенко Јерговић, рођен у Сарајеву а живи у Загребу, поново је добио претње, овог пута не преко друштвених мрежа, већ је исписана на зиду зграде у којој живи. "Једне коловошке (августовске) ноћи… »
"Једне ноћи Миљенко неће добро проћи": Нове претње књижевнику Јерговићу у Загребу
Еуроневс пре 19 дана
Књижевник и новинар Миљенко Јерговић, рођен у Сарајеву а живи у Загребу, поново је добио претње, овог пута не преко друштвених мрежа, већ је исписана на зиду зграде у којој живи. "Једне коловошке (августовске) ноћи Миљенко… »
Вести дана »

Оптужни предлог против осумњиченог да је на ВМА напао војне полицајце
Нова пре 5 сатијош 55 повезаних

Студент који је притворен након демолирања просторија СНС у Новом Саду штрајкује глађу шест дана
НИН пре 7 сатијош 20 повезаних

ЕУ демантује Русију: Не подстичемо протесте, Србија мора да се бори против дезинформација
Недељник пре 1 сатјош 26 повезаних

Прерано брате мој -твој заштитни знак, слободан ударац, после си њега си отишао: Емотивне речи Андрије Калуђеровића које раздиру срце...
Курир пре 36 минутајош 80 повезаних