Povezane vesti
Vlada: Baš su premijer i ministar išli pisati prijeteće poruke Jergoviću
SEEbiz 28.08.2025
ZAGREB - Na zgradi poznatog književnika Miljenka Jergovića osvanuo je prijeteći grafit, što je objavio i na Facebooku. Sada je stigla i reakcija iz Vlade. Jergoviću je nepoznat netko na fasadu zgrade u kojoj živi napisao: 'Jedne kolovoške noći, Miljenko… »
Miljenku Jergoviću ispisali preteću poruku na fasadi zgrade u kojoj živi u Zagrebu
N1 Info 28.08.2025
Nakon što je pre nekoliko dana verbalno napadnut u centru Zagreba, dok je sedeo i pio kafu, jedan od najboljih hrvatskih književnika danas je na Fejsbuku objavio novu pretnju i to ispisanu na fasadi zgrade u kojoj živi. "Ovo sam danas zatekao na zgradi u… »
Preteća poruka na zgradi Miljenka Jergovića: „Prijetnja je očita i nedvosmislena“
Nedeljnik 28.08.2025
Najpoznatiji regionalni pisac, kolumnista Nedeljnika i Velikih priča Miljenko Jergović objavio je na svom Fejsbuk profilu da je na zgradi u kojoj živi osvanuo grafit koji doživljava kao otvorenu pretnju. „Ovo sam danas zatekao na zgradi u kojoj živim… »
Jergoviću na fasadi zgrade u kojoj živi osvanula prijeteća poruka
SEEbiz 28.08.2025
ZAGREB - Nekoliko dana nakon što je doživio verbalni napad u Zagrebu, piscu Miljenku Jergoviću je na fasadi zgrade u kojoj živi ispisana prijeteća poruka. “Ovo sam danas zatekao na zgradi u kojoj živim. Prijetnja je očita i nedvosmislena. I shvaćam je… »
Miljenku Jergoviću ispisana preteća poruka na zgradi: „Javno označen jedan: Rom, Jevrej, Srbin, Jugoslaven, levičar…“
Nova 28.08.2025
Nakon što je pre nekoliko dana verbalno napadnut u centru Zagreba dok je sedeo i pio kafu, Miljenko Jergović danas je na Fejsbuku objavio da je dobio novu pretnju, ispisanu na fasadi zgrade u kojoj živi. „Ovo sam danas zatekao na zgradi u kojoj živim… »
Zastrašujuće pretnje Miljenku Jergoviću u Zagrebu: "Ovo sam danas zatekao na zgradi u kojoj živim"
Blic 28.08.2025
Književnik i novinar Miljenko Jergović, rođen u Sarajevu a živi u Zagrebu, ponovo je dobio pretnje. Nakon što je pre nekoliko dana pisac verbalno napadnut u centru Zagreba dok je sedeo i pio kafu, sada je pretnja ispisana na zidu zgrade u kojoj živi… »
(Foto) u Hrvatskoj ponovo pretnje književniku miljenku jergoviću Užasna poruka na zidu grade u kojoj živi
Dnevnik 28.08.2025
ZAGREB: Književnik i novinar Miljenko Jergović, rođen u Sarajevu a živi u Zagrebu, ponovo je dobio pretnje, ovog puta ne preko društvenih mreža, već je ispisana na zidu zgrade u kojoj živi. "Jedne kolovoške (avgustovske) noći Miljenko neće dobro proći"… »
"Jedne noći Miljenko neće dobro proći": Nove pretnje književniku Jergoviću u Zagrebu
Euronews 28.08.2025
Književnik i novinar Miljenko Jergović, rođen u Sarajevu a živi u Zagrebu, ponovo je dobio pretnje, ovog puta ne preko društvenih mreža, već je ispisana na zidu zgrade u kojoj živi. "Jedne kolovoške (avgustovske) noći Miljenko neće dobro proći", ispisano… »
Vesti dana »

Srbija između sunca i oblaka Sever suv, na jugu kiša a sneg će padati u ovom delu zemlje
Dnevnik pre 15 minutajoš 13 povezanih

Na današnji dan: Ugušen Prvi srpski ustanak, otet brod "Akile Lauro", umro Jovan Soldatović
Radio 021 pre 30 minutajoš 3 povezane