Povezane vesti

Amorim ostao bez teksta nakon nove blamaže Mančester junajteda: Navijači zvinite, žao mi je...

Amorim ostao bez teksta nakon nove blamaže Mančester junajteda: Navijači zvinite, žao mi je...

Kurir pre 11 dana
Fudbaleri Mančester junajteda doživeli su još jednu blamažu pošto su u drugom kolu engleskog Liga kupa kao gosti nakon penala izgubili od četvrtoligaša Grimsbija 11:12, nakon što je u regularni deo utakmice završen nerešeno 2:2. Trener fudbalera… »
Amorim posle šoka u Liga kupu: "Stvarno mi je žao naših navijača"

Amorim posle šoka u Liga kupu: "Stvarno mi je žao naših navijača"

B92 pre 11 dana
Trener Mančester junajted uputio je izvinjenje navijačima zbog poraza od ekipe Grimzbija u Liga Kupu. Portugalac je u izjavi posle utakmice oštro kritikovao svoje igrače, koji su uspeli da stignu dva gola minusa, ali su na kraju bili poraženi posle… »
Amorim posle debakla: Verujem da je svima jasno šta se dogodilo

Amorim posle debakla: Verujem da je svima jasno šta se dogodilo

Sportski žurnal pre 11 dana
Po prvi put u istoriji Mančester junajted je ispao iz kup takmičenja od tima iz četvrte lige. Trener Mančester junajteda, Ruben Amorim, izvinio se navijačima posle sramotnog ispadanja iz Kupa od četvrtoligaša Grimzbi Tauna i oštro kritikovao tim. Na… »
Amorim: "E, ovo je prešlo sve granice, mora nešto da se menja"

Amorim: "E, ovo je prešlo sve granice, mora nešto da se menja"

Sportske.net pre 11 dana
Mančester junajted sinoć je doživeo veliko poniženje, pošto je ispao iz Liga kupa Engleske od četvrtoligaša Grimzbija posle slabijeg izvođenja penala. Junajted je ovog leta potošio preko 220.000.0000 evra na dovođenje novih napadača (Šeško, Embeumo… »

Vesti dana »