Povezane vesti
Studentkinja kojoj je policija razbila glavu i slomila zube: "Tukli su me dok sam bila na zemlji, iz hitne odbili da mi pruže…
N1 Info 28.08.2025
"Petnaestog avgusta sam otišla na protest. U jednom trenutku sam pala, kao i gospođa ispred mene. Kordon policajaca koji je išao za masom ljudi u kojoj smo bila i nas dve, video je da ležimo na zemlji i bez obzira na to obe smo dobile udarce u predelu… »
Studentkinja kojoj je policija razbila glavu i slomila zube: "Tukli su me dok sam bila na zemlji, iz hitne odbili da mi pruže…
Novi magazin 28.08.2025
"Petnaestog avgusta sam otišla na protest. U jednom trenutku sam pala, kao i gospođa ispred mene. Kordon policajaca koji je išao za masom ljudi u kojoj smo bila i nas dve, video je da ležimo na zemlji i bez obzira na to obe smo dobile udarce u predelu… »
Vesti dana »
Opština Kovin proglasila vanrednu situaciju na delu teritorije zbog požara u Deliblatskoj peščari
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 47 povezanih
Temperature iznad 35 stepeni sve češće: Da li ulazimo u eru ekstremnih vrućina
Newsmax Balkans pre 24 satajoš 57 povezanih
Zelenski prvi put u Srbiji otkako je predsednik Ukrajine i početka ruske invazije
BBC News pre 1 satjoš 22 povezane
Vatrogasci i posada helikoptera dočekani u Beogradu nakon gašenja požara u Španiji
Beta pre 5 satijoš 28 povezanih
U delu opštine Kovin, zbog požara u Deliblatskoj peščari, proglašena vanredna situacija
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih