Povezane vesti
Studentkinja kojoj je policija razbila glavu i slomila zube: "Tukli su me dok sam bila na zemlji, iz hitne odbili da mi pruže…
N1 Info pre 12 dana
"Petnaestog avgusta sam otišla na protest. U jednom trenutku sam pala, kao i gospođa ispred mene. Kordon policajaca koji je išao za masom ljudi u kojoj smo bila i nas dve, video je da ležimo na zemlji i bez obzira na to obe smo dobile udarce u predelu… »
Studentkinja kojoj je policija razbila glavu i slomila zube: "Tukli su me dok sam bila na zemlji, iz hitne odbili da mi pruže…
Novi magazin pre 12 dana
"Petnaestog avgusta sam otišla na protest. U jednom trenutku sam pala, kao i gospođa ispred mene. Kordon policajaca koji je išao za masom ljudi u kojoj smo bila i nas dve, video je da ležimo na zemlji i bez obzira na to obe smo dobile udarce u predelu… »
Vesti dana »

Ovo je nemoguće: Englezi dozvolili samo jedan šut u okvir svog gola na četiri utakmice! Piksi odlazi: Navijači iskazali nezadovoljstvo prikazanima protiv Engleske!
Hot sport pre 2 minutajoš 60 povezanih

EP o demokratiji u Srbiji: Da li je moguća ozbiljnija promena kursa prema Vučiću i od čega zavisi
N1 Info pre 2 satajoš 33 povezane

Naprednjaci se uplašili slika iz Nepala, Vučić ih smirivao sa televizije
Ozon press pre 1 satjoš 40 povezanih