Povezane vesti
Arnautović: Uznemiren sam, navijači zaslužuju bolje
Sportski žurnal pre 22 dana
Poruka iskusnog napadača na Instagramu. Marko Arnautović, napadač Crvene zvezde, se oglasio na zvaničnom Instagram nalogu nakon eliminacije od Pafosa u plej-of za plasman u Ligu šampiona. Objavu je pratila i timska fotografija. - Uznemiren sam zbog onoga… »
Zvezda saznala potencijalne rivale: Crveno- beli sa nestrpljenjem čekaju žreb, Liga Evrope vrvi od velikana, ali ima i rivala…
Kurir pre 22 dana
U četvrtak su okončane i kvalifikacije za Ligu Evrope, pa su osim direktnih učesnika, onih koji su ispali iz plej-ofa za LŠ, sada poznati i oni timovi koji su se putem kvalifikacija izborili za to pravo. Među njima je i Crvena zvezda koja je porazom od… »
Koliko je novca izgubila Crvena Zvezda porazom od Pafosa u kvalifikacijama za Ligu šampiona
Nova ekonomija pre 22 dana
Fudbalski klub Crvena zvezda nije doživeo samo sportski, već i finansijski debakl porazom od nižerazrednog Pafosa sa Kipra u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Liga Evrope u kojoj će ove sezone igrati crveno-beli je po rangu drugo takmičenje u UEFA… »
Dok uprava ćuti, Arnautović se obratio Zvezdinim navijačima
Sportske.net pre 22 dana
Posle prve utakmice protiv Pafosa, koju je Crvena zvezda u Beogradu izgubila sa 2:1, generalni direktor Zvezdan Terzić je poručio da je ''više nego ikada uveren'' da će Crvena zvezda u revanšu izboriti plasman u Ligu šampiona. To se, međutim, nije… »
Arnautović: Uznemiren sam, dobićeš Zvezdo bolje od nas!
Sport klub pre 22 dana
Marko Arnautović je objavom na Instagram stranici poslao poruku navijačima posle izostanka plasmana u Ligu šampiona. Utučen zbog rezultata na Kipru, ali i optimističan je oko Zvezdine budućnosti Arnautović. „Uznemiren sam zbog onoga što se dogodilo… »
Teško mu je! Marko Arnautović uznemiren, napadaču Crvene zvezde nije lako!
Kurir pre 22 dana
Napadač Crvene zvezde Marko Arnautović, oglasio se na društvenim mrežama gde je imao je poruku za saigrače, ali istovremeno i za navijače Zvezde. Arnautović je na Instagramu okačio timsku fotografiju i tom prilikom je poručio: - Uznemiren sam zbog onoga… »
Marko Arnautović se oglasio na društvenim mrežama: "Uznemiren sam zbog onoga što se dogodilo..."
Telegraf pre 22 dana
Marko Arnautović, napadač Crvene zvezde, oglasio se na društvenim mrežama u četvrtak veče i imao je poruku za saigrače, istovremeno i za navijače! Austrijski reprezentativac je na Instagramu okačio timsku fotografiju i tom prilikom je poručio: -… »
Vesti dana »

Zaporoška nuklearka i stručnjaci za atomsku energiju pod udarom ukrajinskih dronova
Politika pre 2 satajoš 23 povezane

(VIDEO) Beograd uoči parade: Ulice zatvorene za saobraćaj, građani u grupama idu ka ulazima
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih

Estonija traži NATO konsultacije posle upada Rusije u vazdušni prostor
BBC News pre 47 minutajoš 13 povezanih