Повезане вести

Арнаутовић: Узнемирен сам, навијачи заслужују боље

Арнаутовић: Узнемирен сам, навијачи заслужују боље

Спортски журнал 28.08.2025
Порука искусног нападача на Инстаграму. Марко Арнаутовић, нападач Црвене звезде, се огласио на званичном Инстаграм налогу након елиминације од Пафоса у плеј-оф за пласман у Лигу шампиона. Објаву је пратила и тимска фотографија. -… »
Звезда сазнала потенцијалне ривале: Црвено- бели са нестрпљењем чекају жреб, Лига Европе врви од великана, али има и ривала…

Звезда сазнала потенцијалне ривале: Црвено- бели са нестрпљењем чекају жреб, Лига Европе врви од великана, али има и ривала…

Курир 28.08.2025
У четвртак су окончане и квалификације за Лигу Европе, па су осим директних учесника, оних који су испали из плеј-офа за ЛШ, сада познати и они тимови који су се путем квалификација изборили за то право. Међу њима је и Црвена… »
Колико је новца изгубила Црвена Звезда поразом од Пафоса у квалификацијама за Лигу шампиона

Колико је новца изгубила Црвена Звезда поразом од Пафоса у квалификацијама за Лигу шампиона

Нова економија 28.08.2025
Фудбалски клуб Црвена звезда није доживео само спортски, већ и финансијски дебакл поразом од нижеразредног Пафоса са Кипра у квалификацијама за Лигу шампиона. Лига Европе у којој ће ове сезоне играти црвено-бели је по рангу друго… »
Док управа ћути, Арнаутовић се обратио Звездиним навијачима

Док управа ћути, Арнаутовић се обратио Звездиним навијачима

Спортске.нет 28.08.2025
После прве утакмице против Пафоса, коју је Црвена звезда у Београду изгубила са 2:1, генерални директор Звездан Терзић је поручио да је ''више него икада уверен'' да ће Црвена звезда у реваншу изборити пласман у Лигу шампиона. То… »
Арнаутовић: Узнемирен сам, добићеш Звездо боље од нас!

Арнаутовић: Узнемирен сам, добићеш Звездо боље од нас!

Спорт клуб 28.08.2025
Марко Арнаутовић је објавом на Инстаграм страници послао поруку навијачима после изостанка пласмана у Лигу шампиона. Утучен због резултата на Кипру, али и оптимистичан је око Звездине будућности Арнаутовић. „Узнемирен сам због… »
Тешко му је! Марко Арнаутовић узнемирен, нападачу Црвене звезде није лако!

Тешко му је! Марко Арнаутовић узнемирен, нападачу Црвене звезде није лако!

Курир 28.08.2025
Нападач Црвене звезде Марко Арнаутовић, огласио се на друштвеним мрежама где је имао је поруку за саиграче, али истовремено и за навијаче Звезде. Арнаутовић је на Инстаграму окачио тимску фотографију и том приликом је поручио: -… »
Марко Арнаутовић се огласио на друштвеним мрежама: "Узнемирен сам због онога што се догодило..."

Марко Арнаутовић се огласио на друштвеним мрежама: "Узнемирен сам због онога што се догодило..."

Телеграф 28.08.2025
Марко Арнаутовић, нападач Црвене звезде, огласио се на друштвеним мрежама у четвртак вече и имао је поруку за саиграче, истовремено и за навијаче! Аустријски репрезентативац је на Инстаграму окачио тимску фотографију и том… »

Вести дана »