Povezane vesti
"Pronašla sam se, pokazujem kreativnost": Nevena Models o poslu na sajtu za odrasle, prodaje svoje slike
Mondo 28.08.2025
Nekadašnja pevačica Nevena Stamenković pre nekoliko meseci ponovo je dospela u centar pažnje nakon što je javnost saznala da se okušala u potpuno novom poslu. Tada je ugostila medije u jednoj prodavnici kod Kineza, gde je istakla da je zadovoljna, srećna… »
Nevena dala otkaz kod kineza, sada zarađuje na sajtu za odrasle! Uskoro kupuje nekretninu od zarade, otkrila detalje: Pronašla…
Kurir 28.08.2025
Nevena Stamenković pre par meseci bila je ponovo u centru pažnje nakon saznanja javnosti da nekadašnja pevačica ima novi posao, koji nema veze sa kamerama i sve što je ona nekada radila. Pevačica je ugostila Kurir tada u jednoj od prodavnica rekavši da… »
"Pronašla sam se, imam potpunu slobodu" Nevena Models o novom poslu na sajtu za odrasle nakon otkaza kod Kineza
Alo 28.08.2025
Niko je nije osudio! Nevena Stamenković pre par meseci bila je ponovo u centru pažnje nakon saznanja javnosti da nekadašnja pevačica ima novi posao. Pevačica je ugostila medije tada u prodavnici kod Kineza rekavši da je zadovoljna i srećna i da se… »
Nevena dala otkaz kod Kineza! Sada zarađuje preko sajta, pa otkrila detalje "Nije Onlifens, ovo je upakovano"
Telegraf 28.08.2025
Nevena Adžemović Stamenković pre par meseci bila je ponovo u centru pažnje nakon saznanja javnosti da nekadašnja pevačica ima novi posao, koji nema veze sa kamerama i sve što je ona nekada radila. Pevačica je ugostila medije tada u jednoj od prodavnica… »
Vesti dana »

Izrael deportovao propalestinske aktiviste, među njima Ognjena Markovića i Gretu Tunberg
BBC News pre 13 minutajoš 30 povezanih

Kamion posle sudara s autom udario u portal iznad puta pa probio zaštitnu ogradu Težak karambol na auto-putu Beograd - Novi Sad
Alo pre 3 satajoš 35 povezanih

Policija od danas pojačano kontroliše korišćenje telefona u saobraćaju
RTV Novi Pazar pre 3 satajoš 29 povezanih

Sutra prva sednica jesenjeg zasedanja Skupštine Srbije, na dnevnom redu 47 tačaka, među njima i legalizacija
Euronews pre 3 satajoš 36 povezanih