Povezane vesti
Nevena dala otkaz kod kineza, sada zarađuje na sajtu za odrasle! Uskoro kupuje nekretninu od zarade, otkrila detalje: Pronašla…
Kurir pre 12 dana
Nevena Stamenković pre par meseci bila je ponovo u centru pažnje nakon saznanja javnosti da nekadašnja pevačica ima novi posao, koji nema veze sa kamerama i sve što je ona nekada radila. Pevačica je ugostila Kurir tada u jednoj od prodavnica rekavši da… »
"Pronašla sam se, pokazujem kreativnost": Nevena Models o poslu na sajtu za odrasle, prodaje svoje slike
Mondo pre 12 dana
Nekadašnja pevačica Nevena Stamenković pre nekoliko meseci ponovo je dospela u centar pažnje nakon što je javnost saznala da se okušala u potpuno novom poslu. Tada je ugostila medije u jednoj prodavnici kod Kineza, gde je istakla da je zadovoljna, srećna… »
"Pronašla sam se, imam potpunu slobodu" Nevena Models o novom poslu na sajtu za odrasle nakon otkaza kod Kineza
Alo pre 12 dana
Niko je nije osudio! Nevena Stamenković pre par meseci bila je ponovo u centru pažnje nakon saznanja javnosti da nekadašnja pevačica ima novi posao. Pevačica je ugostila medije tada u prodavnici kod Kineza rekavši da je zadovoljna i srećna i da se… »
Nevena dala otkaz kod Kineza! Sada zarađuje preko sajta, pa otkrila detalje "Nije Onlifens, ovo je upakovano"
Telegraf pre 12 dana
Nevena Adžemović Stamenković pre par meseci bila je ponovo u centru pažnje nakon saznanja javnosti da nekadašnja pevačica ima novi posao, koji nema veze sa kamerama i sve što je ona nekada radila. Pevačica je ugostila medije tada u jednoj od prodavnica… »
Vesti dana »

Vrednosti ambrozije u vazduhu znatno iznad graničnih vrednosti, u Beogradu oboren „rekord“
Sputnik pre 1 danjoš 10 povezanih

Nepal obustavio zabranu društvenih mreža usljed smrtonosnih protesta
Cenzolovka pre 1 satjoš 30 povezanih

Evroposlanici EPP: Srbija zaslužuje bolje od trenutne situacije, rasprava o SNS unutar partije narednih dana
Nova pre 2 satajoš 5 povezanih

Stojković za Sputnjik: Albanija je naš rival – mi smo nivo ispod Engleza
Sputnik pre 0 minutajoš 59 povezanih