Повезане вести

Остајемо будни: Ево када Новак Ђоковић излати на терен у 3. колу УС Опена! Нба се поново поклонио николи Јокићу: Џокер…

Остајемо будни: Ево када Новак Ђоковић излати на терен у 3. колу УС Опена! Нба се поново поклонио николи Јокићу: Џокер…

Хот спорт пре 24 дана
Ђоковић против Норија за осмину финала! Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић спрема се за дуел 3. кола УС Опена, у којем ће му противник бити Британац Камерон Нори. Организатори турнира објавили су распоред овог меча, који је… »
Јанис и грци изашли лако на крај са италијанима: Дончић није могао сам против распуцаних Пољака! Нба се поново поклонио…

Јанис и грци изашли лако на крај са италијанима: Дончић није могао сам против распуцаних Пољака! Нба се поново поклонио…

Хот спорт пре 24 дана
Ова два меча су затворила прво коло овогодишњег Евробаскета! У дербију првог кола шампионата Европе у кошарци у Лимасолу виђена је права посластица – Грчка је савладала Италију резултатом 75:66 и на најбољи начин започела поход… »
Марко арнаутовић послао поруку навијачима након пораза од Пафоса: „Узнемирен сам због онога што се догодило средином недеље“…

Марко арнаутовић послао поруку навијачима након пораза од Пафоса: „Узнемирен сам због онога што се догодило средином недеље“…

Хот спорт пре 24 дана
„Хајде да се држимо заједно и направимо сјајну сезону“ Црвена звезда није успела да испуни жељу својих навијача и настави такмичење у елитном европском друштву. Након пораза на домаћем терену од кипарског Пафоса (1:2), иако је… »
Дончић дао 34 поена, али ЏАБА: Пољска боља од Словеније, Адетокумбо предводио Грчку против Италије

Дончић дао 34 поена, али ЏАБА: Пољска боља од Словеније, Адетокумбо предводио Грчку против Италије

Дневник пре 23 дана
Кошаркашка репрезентација Пољске победила је у Катовицама селекцију Словеније резултатом 105:95 (29:25, 18:21, 33:23, 25:26) у првом колу групе Д на Европском првенству. Најефикаснији у репрезентацији Пољске био је Џордан Лојд… »
Адетокумбо носио Грчку до велике победе: Хелени у дербију срушили Италију, Азури без решења за нестварног Јаниса!

Адетокумбо носио Грчку до велике победе: Хелени у дербију срушили Италију, Азури без решења за нестварног Јаниса!

Курир пре 23 дана
Кошаркаши Грчке савладали су Италију у дерби мечу 1. кола групе Ц Еуробаскета резултатом 75:66. Грчка је водила током целог меча и лакше него што се очекивало савладала великог ривала. Већ након прве деоинице било је +10 , 22:12… »
Адетокумбо водио Грке до победе против Италије

Адетокумбо водио Грке до победе против Италије

РТС пре 23 дана
Кошаркашка селекција Грчке победила је екипу Италије 75:66 у утакмици првог кола групе Ц на Европском првенству. Грчка је у узбудљивом дербију дана успела да савлада селекцију Италије у Лимасолу. Тим Василиса Спанулиса добро је… »
Јанис газио Италију за шок на табели после дербија: Босна и Херцеговина убедљиво прва

Јанис газио Италију за шок на табели после дербија: Босна и Херцеговина убедљиво прва

Мондо пре 23 дана
У првом дербију четвртка на Еуробаскету Грчка је у неизвесном мечу успела да победи Италију 75:66 и да тако дође до тријумфа који јој доноси наду да може до првог места на Кипру. Након шока који је у Лимасолу приредила Грузија… »
Италијани пробудили звер! Грчка уписала прву победу на Евробаскету, Адетокумбо незаустављив

Италијани пробудили звер! Грчка уписала прву победу на Евробаскету, Адетокумбо незаустављив

Вечерње новости пре 23 дана
Кошаркаши Грчке и Италије састали су се у уводном мечу Ц групе Европског првенства. Грци су уписали победу 75:66. ФОТО: ФИБА.баскетбалл Кошаркашка репрезентација Грчке је на сјајан начин отворила меч. Након 10 минута "хелени" су… »
Са 14 почео да тренира, са 18 дебитовао на Еуробаскету: "Партизан је хтео све да плати, али ја сам одбио"

Са 14 почео да тренира, са 18 дебитовао на Еуробаскету: "Партизан је хтео све да плати, али ја сам одбио"

Мондо пре 23 дана
Босна и Херцеговина је успела да победи Кипар на отварању Еуробаскета, а минуте је добио и Тарик Хреља. У убедљивом тријумфу свог тима млади бек добио је три минута на терену. За то време је уписао четири поена и имао је два… »
„Улагали су и други, не врти се све око новца”

„Улагали су и други, не врти се све око новца”

Спортски журнал пре 23 дана
Владан Милојевић, шеф стручног штаба Црвене звезде, не сматра да елиминација од Пафоса представља катастрофу или неуспех. Владан Милојевић није успео да 16. пут прође двомеч европских квалификација са Црвеном звездом. Серији… »

Вести дана »