Povezane vesti

Ostajemo budni: Evo kada Novak Đoković izlati na teren u 3. kolu US Opena! Nba se ponovo poklonio nikoli Jokiću: Džoker…

Ostajemo budni: Evo kada Novak Đoković izlati na teren u 3. kolu US Opena! Nba se ponovo poklonio nikoli Jokiću: Džoker…

Hot sport 28.08.2025
Đoković protiv Norija za osminu finala! Najbolji srpski teniser Novak Đoković sprema se za duel 3. kola US Opena, u kojem će mu protivnik biti Britanac Kameron Nori. Organizatori turnira objavili su raspored ovog meča, koji je zakazan za stadion „Artur… »
Janis i grci izašli lako na kraj sa italijanima: Dončić nije mogao sam protiv raspucanih Poljaka! Nba se ponovo poklonio…

Janis i grci izašli lako na kraj sa italijanima: Dončić nije mogao sam protiv raspucanih Poljaka! Nba se ponovo poklonio…

Hot sport 28.08.2025
Ova dva meča su zatvorila prvo kolo ovogodišnjeg Evrobasketa! U derbiju prvog kola šampionata Evrope u košarci u Limasolu viđena je prava poslastica – Grčka je savladala Italiju rezultatom 75:66 i na najbolji način započela pohod kroz Grupu C. Ekipa… »
Marko arnautović poslao poruku navijačima nakon poraza od Pafosa: „Uznemiren sam zbog onoga što se dogodilo sredinom nedelje“…

Marko arnautović poslao poruku navijačima nakon poraza od Pafosa: „Uznemiren sam zbog onoga što se dogodilo sredinom nedelje“…

Hot sport 28.08.2025
„Hajde da se držimo zajedno i napravimo sjajnu sezonu“ Crvena zvezda nije uspela da ispuni želju svojih navijača i nastavi takmičenje u elitnom evropskom društvu. Nakon poraza na domaćem terenu od kiparskog Pafosa (1:2), iako je direktor Zvezdan Terzić… »
Dončić dao 34 poena, ali DžABA: Poljska bolja od Slovenije, Adetokumbo predvodio Grčku protiv Italije

Dončić dao 34 poena, ali DžABA: Poljska bolja od Slovenije, Adetokumbo predvodio Grčku protiv Italije

Dnevnik 28.08.2025
Košarkaška reprezentacija Poljske pobedila je u Katovicama selekciju Slovenije rezultatom 105:95 (29:25, 18:21, 33:23, 25:26) u prvom kolu grupe D na Evropskom prvenstvu. Najefikasniji u reprezentaciji Poljske bio je Džordan Lojd 32 poena, dok je Mateuš… »
Adetokumbo nosio Grčku do velike pobede: Heleni u derbiju srušili Italiju, Azuri bez rešenja za nestvarnog Janisa!

Adetokumbo nosio Grčku do velike pobede: Heleni u derbiju srušili Italiju, Azuri bez rešenja za nestvarnog Janisa!

Kurir 28.08.2025
Košarkaši Grčke savladali su Italiju u derbi meču 1. kola grupe C Eurobasketa rezultatom 75:66. Grčka je vodila tokom celog meča i lakše nego što se očekivalo savladala velikog rivala. Već nakon prve deoinice bilo je +10 , 22:12 za Grčku. Italija je… »
Adetokumbo vodio Grke do pobede protiv Italije

Adetokumbo vodio Grke do pobede protiv Italije

RTS 28.08.2025
Košarkaška selekcija Grčke pobedila je ekipu Italije 75:66 u utakmici prvog kola grupe C na Evropskom prvenstvu. Grčka je u uzbudljivom derbiju dana uspela da savlada selekciju Italije u Limasolu. Tim Vasilisa Spanulisa dobro je otvorio meč. Posle prve… »
Janis gazio Italiju za šok na tabeli posle derbija: Bosna i Hercegovina ubedljivo prva

Janis gazio Italiju za šok na tabeli posle derbija: Bosna i Hercegovina ubedljivo prva

Mondo 28.08.2025
U prvom derbiju četvrtka na Eurobasketu Grčka je u neizvesnom meču uspela da pobedi Italiju 75:66 i da tako dođe do trijumfa koji joj donosi nadu da može do prvog mesta na Kipru. Nakon šoka koji je u Limasolu priredila Gruzija kada je savladala Španiju… »
Italijani probudili zver! Grčka upisala prvu pobedu na Evrobasketu, Adetokumbo nezaustavljiv

Italijani probudili zver! Grčka upisala prvu pobedu na Evrobasketu, Adetokumbo nezaustavljiv

Večernje novosti 28.08.2025
Košarkaši Grčke i Italije sastali su se u uvodnom meču C grupe Evropskog prvenstva. Grci su upisali pobedu 75:66. FOTO: FIBA.basketball Košarkaška reprezentacija Grčke je na sjajan način otvorila meč. Nakon 10 minuta "heleni" su imali 10 poena prednosti… »
Sa 14 počeo da trenira, sa 18 debitovao na Eurobasketu: "Partizan je hteo sve da plati, ali ja sam odbio"

Sa 14 počeo da trenira, sa 18 debitovao na Eurobasketu: "Partizan je hteo sve da plati, ali ja sam odbio"

Mondo 28.08.2025
Bosna i Hercegovina je uspela da pobedi Kipar na otvaranju Eurobasketa, a minute je dobio i Tarik Hrelja. U ubedljivom trijumfu svog tima mladi bek dobio je tri minuta na terenu. Za to vreme je upisao četiri poena i imao je dva skoka, a tako je postao… »
„Ulagali su i drugi, ne vrti se sve oko novca”

„Ulagali su i drugi, ne vrti se sve oko novca”

Sportski žurnal 28.08.2025
Vladan Milojević, šef stručnog štaba Crvene zvezde, ne smatra da eliminacija od Pafosa predstavlja katastrofu ili neuspeh. Vladan Milojević nije uspeo da 16. put prođe dvomeč evropskih kvalifikacija sa Crvenom zvezdom. Seriji uspeha došao je kraj u… »

Vesti dana »