Повезане вести

Сека нови члан жирија у познатом музичком такмичењу: Певачица потврдила "Мислим да смо добра екипа..."

Сека нови члан жирија у познатом музичком такмичењу: Певачица потврдила "Мислим да смо добра екипа..."

Телеграф пре 22 дана
Сека Алексић годинама гради успешну каријеру а на њеним наступима тражи се карта више. Како сазнаје Телеграф, она ће се ускоро појавити као члан жирија у познатом музичком такмичењу "ИДЈ схов". Сека Алексић биће трећи члан… »
"Мој пас има бољи уговор од већине у ријалитију": Бора Сантана открио детаље папреног уговора за Елиту 9

"Мој пас има бољи уговор од већине у ријалитију": Бора Сантана открио детаље папреног уговора за Елиту 9

Мондо пре 21 дана
Бора Сантана један је од учесника у ријалитију " Елита 9", а сада се први пут осврнуо на услове које је тражио у уговору, али и на суму која није мала. - Мој пас има вероватно бољи уговор од пола Елитара, има пасош и све папире… »
"Мени ветар у леђа није био нико": Сека Алексић у преуском комбинезону који наглашава облине дошла на наступ - открила која…

"Мени ветар у леђа није био нико": Сека Алексић у преуском комбинезону који наглашава облине дошла на наступ - открила која…

Блиц пре 22 дана
Певачица Сека Алексић дошла је вечерас на свој наступ у црном од главе до пете. Наиме, Сека је била у преуксом црном комнинезону који је нагласио њене облине и певачица је изгледала као светска звезда. Сека је потом пред нашим… »

Вести дана »