Povezane vesti
Seka novi član žirija u poznatom muzičkom takmičenju: Pevačica potvrdila "Mislim da smo dobra ekipa..."
Telegraf 29.08.2025
Seka Aleksić godinama gradi uspešnu karijeru a na njenim nastupima traži se karta više. Kako saznaje Telegraf, ona će se uskoro pojaviti kao član žirija u poznatom muzičkom takmičenju "IDJ show". Seka Aleksić biće treći član žirija, pored kolega Nataše… »
"Moj pas ima bolji ugovor od većine u rijalitiju": Bora Santana otkrio detalje paprenog ugovora za Elitu 9
Mondo 29.08.2025
Bora Santana jedan je od učesnika u rijalitiju " Elita 9", a sada se prvi put osvrnuo na uslove koje je tražio u ugovoru, ali i na sumu koja nije mala. - Moj pas ima verovatno bolji ugovor od pola Elitara, ima pasoš i sve papire i testove. Sutra kad bude… »
"Meni vetar u leđa nije bio niko": Seka Aleksić u preuskom kombinezonu koji naglašava obline došla na nastup - otkrila koja…
Blic 29.08.2025
Pevačica Seka Aleksić došla je večeras na svoj nastup u crnom od glave do pete. Naime, Seka je bila u preuksom crnom komninezonu koji je naglasio njene obline i pevačica je izgledala kao svetska zvezda. Seka je potom pred našim kamerama govorila o svojoj… »
Vesti dana »
Neverovatno šta čovek radi: Jokićev „tačdaun“ potez koji svi komentarišu! (video)
Hot sport pre 8 minutajoš 39 povezanih
Učenici 4 niške gimnazije danas bojkotuju nastavu u znak podrške Dijani Hrki
Južne vesti pre 33 minutajoš 17 povezanih
Džabari Parker se šokirao zbog priče o trejdu iz Partizana: Ovako je reagovao kada su mu saopštili to
Nova pre 23 minutajoš 18 povezanih
Poginulo svih 20 vojnika i članova posade turskog vojnog teretnog aviona koji se srušio u Gruziji
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih