Povezane vesti

Skandal na Ju-Es openu! Teniser izbacio navijača: "Ako izgubim pisaće mi da mi umre majka"

Skandal na Ju-Es openu! Teniser izbacio navijača: "Ako izgubim pisaće mi da mi umre majka"

Večernje novosti pre 11 dana
Neverovatne scene viđene su na Ju-Es openu. FOTO: Tanjug/AP Leandro Rijedi je kao 435. teniser planete izbacio 19. nosioca Fransiska Serundola, a tokom meča nastao je pravi haos. - Leandro, jedan po jedan! Jedan po jedan, Leandro! Ne dozvoli da te… »
Tražio sudiji da izbace njegovog navijača: Ako izgubim, pisaće mi da sam loš i da mi umre majka

Tražio sudiji da izbace njegovog navijača: Ako izgubim, pisaće mi da sam loš i da mi umre majka

Nova pre 11 dana
Švajcarski teniser Leandro Riedi (435. na ATP listi) obezbedio je plasman u treće kolo US Opena, ali njegov meč protiv 19. nosioca Fransiska Serundola obeležio je i jedan nesvakidašnji incident sa tribina. Tokom duela, Riedi se okrenuo ka sudiji u… »
Izbacio svog navijača: Ako izgubim, pisaće mi da mi umre majka!

Izbacio svog navijača: Ako izgubim, pisaće mi da mi umre majka!

Sport klub pre 11 dana
Kao 435. teniser sveta plasirao se u treće kolo US opena, ali to nije jedina stvar koja je Leandra Rijedija dovela na naslovne strane medija. Ne, bio je to nesvakidašnji postupak tokom njegovog susreta sa 19. nosiocem Fransiskom Serundolom. „Leandro… »
435. na svetu napravio senzaciju veka na US Openu: Isterao svog jedinog navijača i izdominirao

435. na svetu napravio senzaciju veka na US Openu: Isterao svog jedinog navijača i izdominirao

Mondo pre 12 dana
Švajcarski teniser Leandro Riedi, kvalifikant i 435. na ATP listi, napravio je najveće iznenađenje na ovogodišnjem US Openu, ali ne samo to. Postao je najslabije rangirani kvalifikant (bez zaštićenog renkinga) koji se domogao trećeg kola na grend… »
Jezive reči čoveka koji je napravio najveću senzaciju na US Openu: "Ako izgubim, znam da će da mi pošalje..."

Jezive reči čoveka koji je napravio najveću senzaciju na US Openu: "Ako izgubim, znam da će da mi pošalje..."

Telegraf pre 12 dana
Leandro Riedi (23) priredio je ogromnu senzaciju na US Openu i ostvario istorijsku pobedu protiv 19. tenisera sveta, Argentinca Fransiska Serundola, čime je prvi put u karijeri izborio plasman u treće kolo jednog Grend slema. Mladi Švajcarac, trenutno… »
Zverev rutinski do trećeg kola Ju-Es opena, Cicipas ponovo izneverio očekivanja

Zverev rutinski do trećeg kola Ju-Es opena, Cicipas ponovo izneverio očekivanja

RTS pre 12 dana
Treći nosilac i jedan od favorita za titulu na ovogodišnjem Ju-Es openu, Aleksandar Zverev, obezbedio je plasman u treće kolo bez izgubljenog seta, pobedom nad Britancem Džejkobom Firnlijem, rezultatom 3:0, po setovima 6:4, 6:4, 6:4. Finalista Ju-Es… »
Zverev rutinski do trećeg kola, teški dani za Cicipasa

Zverev rutinski do trećeg kola, teški dani za Cicipasa

B92 pre 12 dana
Aleksander Zverev bez problema se plasirao u narednu rundu US opena. Nemački teniser je savladao Džejkoba Finlija sa 3:0 - 6:4, 6:4, 6:4. Sasvim sigurni partiju je prikazao Zverev i obezbedio plasman u treće kolo. U prvom setu je odmah na startu… »
Senzacija kakva odavno nije viđena: Malo poznati 435. teniser na svetu izbacio nosioca! Posle 0:2 napravio istorijski preokret

Senzacija kakva odavno nije viđena: Malo poznati 435. teniser na svetu izbacio nosioca! Posle 0:2 napravio istorijski preokret

Kurir pre 12 dana
Fransisko Serundolo, 19. nosilac, ispao je senzacionalno sa Ju-Es opena. Argentinca je izbacio 435. na svetu Švajcarac Leandro Riedi. Veliki favorit je opravdao ulogu favorita u prva dva seta i slavio 6:3, 6:3. Riedi je naredna tri seta rešio u svoju… »
Španac iznenadio u Njujorku, Bublik bez problema

Španac iznenadio u Njujorku, Bublik bez problema

B92 pre 12 dana
Haime Munar, nenosilac na US openu, plasirao se u treću rundu pobedom nad 33. igračem sveta Kanađaninom Gabrijelom Dijaloom. Španac nije bio toliki autsajder, ali je svakako iznenađenje njegova pobeda u tri seta, prilično glatko, sa 7:5, 6:3, 7:6. Dijalo… »
Siner ubedljivo pobedio Popirina za treće kolo US Opena

Siner ubedljivo pobedio Popirina za treće kolo US Opena

Politika pre 12 dana
NjUJORK – Najbolji teniser sveta Janik Siner plasirao se u treće kolo US Opena, pošto je večeras u drugom kolu pobedio Australijanca Alekseja Popirina rezultatom 6:3, 6:2, 6:2 za dva sata i tri minuta. Italijanski teniser je u prvom setu jednom oduzeo… »

Vesti dana »