Povezane vesti
(Video) "Učio me otac stari..." Glumac Milan Vasić podelio dirljiv video u kojem peva sinu despotu! Raznežio sve na društvenim…
Dnevnik pre 25 dana
Glumac Milan Vasić nedavno se ostvario u najlepšoj životnoj ulozi - postao je otac. Čini se da u tome uživa i da se odlično snalazi, a sada je pokazao kako uspavljuje sina Despota. Milan Vasić je držao sina u naručju i ljubio ga u glavu, dok mu je… »
''Sine, teška su vremena" Milan Vasić pokazao kako uspavljuje malog Despota, komentari pljušte zbog slatkoće
Alo pre 25 dana
Ljubi ga u glavu, snimak raznežio sve. Poznati glumac Milan Vasić nedavno je postao otac, a sad je pokazao kako uspavljuje malog Despota, što je raznežilo mnoge. Milan je držao sina i ljubio ga u glavu, dok mu je pevušio: "Učio me otac stari tako od… »
"Sine, teška su vremena…" Milan Vasić pokazao kako uspavljuje sina, njegove reči izazvale su komentare
Telegraf pre 25 dana
Glumac Milan Vasić nedavno se ostvario u najlepšoj životnoj ulozi - postao je otac. Čini se da u tome uživa i da se odlično snalazi, a sada je pokazao kako uspavljuje sina Despota. Milan Vasić je držao sina u naručju i ljubio ga u glavu, dok mu je… »
"Budi dobar čovek, sine, teška su vremena": Milan Vasić pokazao kako uspavljuje malog Despota - ljubi ga u glavu, snimak…
Blic pre 25 dana
Poznati glumac Milan Vasić nedavno je postao otac, a sad je pokazao kako uspavljuje malog Despota, što je raznežilo mnoge. Milan je držao sina i ljubio ga u glavu, dok mu je pevušio: "Učio me otac stari tako od malena, budi dobar čovek, sine, teška su… »
Vesti dana »

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Zorana Grgića: Automobilom preprečio put hrvatskom političaru, pa ga izrešetao: On i žrtva ceo dan bili zajedno
Blic pre 4 satijoš 3 povezane

Ispred prostorija SNS-a na Voždovcu građani (VIDEO): Doneli mrtvački kovčeg i ubacili fantomku, sendvič, lažnu diplomu …
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Zvaničnik SAD: Kurti prešao crvenu liniju pokušajem blokade Srpske liste
Danas pre 4 satijoš 2 povezane