Povezane vesti
"Sa 3 godine ubili su mi majku, a ja ostao živ u njenom naručju": Potresna životna priča Bore Drljače
Mondo pre 21 dana
Bora Drljača preminuo je 11. oktobra u 80. godini života. Da je danas među nama, napunio bi 85 godina. Do poslednjeg daha borio se sa teškom bolešću i preminuo je u krugu najbližih. Bolovao je od melanoma, koji ga je na kraju i odneo. "Proširilo se… »
Bora Drljača bi danas napunio 85 godina, a malo ko zna da mu je život bio pravi pakao! Ratno siroče, otac u Partizanima…
Kurir pre 21 dana
Bora Drljača je preminuo 11. oktobra u 80. godini života, a da je živ danas bi napunio 85 godina. Borio se do poslednjeg daha, preminuo je u krugu porodice. Imao je melanom, pokosio ga je. Proširilo se, otišlo je na mozak - kroz suze je poručio sin… »
Vesti dana »

Fon der Lajen: Rusija ne poštuje međunarodno pravo zbog čega EU pojačava pritisak
Euronews pre 44 minutajoš 29 povezanih

"Mi nemamo gde da odemo, ovo je naša kuća" Zdravstveni radnici protestovali zbog upada tzv. kosovske policije u KBC Kosovska Mitrovica i Dom zdravlja
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih

Skupština Beograda usvojila rebalans poslovanja više javnih preduzeća
Euronews pre 9 minutajoš 43 povezane

Nove cene goriva u Srbiji: Evrodizel poskupeo, benzin ostao isti do 26. septembra
Naslovi.ai pre 4 satijoš 35 povezanih

Evo kada će biti održana komemoracija dejanu milovanoviću: Tragična smrt koja nas je sve pogodila!
Kurir pre 4 minutajoš 67 povezanih