Povezane vesti

Jezivu poruku na zgradi u kojoj živi Jergović zamenila su – srca

Jezivu poruku na zgradi u kojoj živi Jergović zamenila su – srca

N1 Info pre 17 dana
Novinar i književnik na svom je Facebook profilu juče objavio fotografiju fasade zgrade u kojoj živi i na kojoj je osvanuo jeziv grafit: „Jedne avgustovske noći, Miljenko neće dobro proći. Naša država. Naša Pravila“. Danas je fasada zgrade dobila… »
FOTO: Preteća poruka književniku Miljenku Jergoviću prešarana srcima

FOTO: Preteća poruka književniku Miljenku Jergoviću prešarana srcima

Radio 021 pre 18 dana
Nakon što je juče na fasadi zgrade u kojoj živi osvanula preteća poruka, danas je na zgradi hrvatskog književnika Miljenka Jergovića ovaj grafit prešaran crvenim srcima. Novinarka Maja Sever objavila je fotografiju zida i uz nju napisala: "Hvala. Ne… »
U Zagrebu osvanula nova preteća poruka usmerena protiv pisca Miljenka Jergovića

U Zagrebu osvanula nova preteća poruka usmerena protiv pisca Miljenka Jergovića

Nova pre 18 dana
U Zagrebu je jutros osvanula nova preteća poruka usmerena protiv pisca i novinara Miljenka Jergovića, samo dan pošto je na fasadi zgrade u kojoj živi ispisan preteći grafit, objavili su hrvatski mediji.Jergović je juče objavio da je na zgradi u kojoj… »
Sramotni grafit u Zagrebu: Osvanula nova pretnja novinaru i književniku Miljenku Jergoviću u Zagrebu (foto)

Sramotni grafit u Zagrebu: Osvanula nova pretnja novinaru i književniku Miljenku Jergoviću u Zagrebu (foto)

Blic pre 18 dana
U Zagrebu je jutros osvanuo novi grafit sa pretnjom novinaru i književniku Miljenku Jergoviću, u kojem se spominje i opoziciona poslanika Dalija Orešković, koja je osudila prethodnu pretnju ispisanu na zgradi u kojoj Jergović živi. Najnovija poruka… »
Novi sramotni natpis protiv Miljenka Jergovića: Pominje se i hrvatska poslanica

Novi sramotni natpis protiv Miljenka Jergovića: Pominje se i hrvatska poslanica

Nedeljnik pre 18 dana
Samo dan nakon što je na fasadi zgrade u kojoj živi pisac i novinar Miljenko Jergović osvanuo grafit sa smrtnom pretnjom, u Zagrebu je jutros zabeležen novi natpis. Ovoga puta, pored Jergovića, u poruci je pomenuta i poslanica Dalija Orešković, koja je… »
Miljenko Jergović dobio pretnju na fasadi: “Znam odakle dolazi”

Miljenko Jergović dobio pretnju na fasadi: “Znam odakle dolazi”

Luftika pre 18 dana
Nakon što je pre nekoliko dana verbalno napadnut u centru Zagreba, dok je sedeo i pio kafu, jedan od najboljih hrvatskih književnika na Fejsbuku je objavio novu pretnju i to ispisanu na fasadi zgrade u kojoj živi. “Ovo sam zatekao na zgradi u kojoj… »
Preteća poruka književniku Miljenku Jergoviću ispisana na zgradi u kojoj živi u Zagrebu

Preteća poruka književniku Miljenku Jergoviću ispisana na zgradi u kojoj živi u Zagrebu

Radio 021 pre 18 dana
Nakon što je pre nekoliko dana verbalno napadnut u centru Zagreba, dok je sedeo i pio kafu, hrvatski književnik Miljenko Jergović je dobio novu pretnju i to ispisanu na fasadi zgrade u kojoj živi. "Ovo sam danas zatekao na zgradi u kojoj živim. Pretnja… »

Vesti dana »