Povezane vesti
Preokret! Kolumbijski dobrovoljci ratovali za Ukrajinu, sada beže: "Videli su da brutalno muče zarobljenike" (foto)
Kurir 29.08.2025
Kolumbijski plaćenici koji se bore na ukrajinskoj strani pobegli su sa fronta nakon što su videli ukrajinske vojnike kako muče zarobljene Ruse, rekao je Maksim Korotkov-Guljajev, advokat jednog od optuženih. "Kada je moj klijent, Hoze Aron Medina Aranda… »
"Kazneni bataljoni brutalno muče, sakate i ubijaju zarobljenike": Plaćenici videli iživljavanje, pa dezertirali
Mondo 29.08.2025
Kolumbijski plaćenici koji se bore na ukrajinskoj strani pobegli su sa fronta nakon što su videli ukrajinske vojnike kako muče zarobljene Ruse, rekao je Maksim Korotkov-Guljajev, advokat jednog od optuženih. "Kada je moj klijent, Hoze Aron Medina Aranda… »
Kolumbijski vojnici beže iz Ukrajine: "Videli su mučenje zarobljenika"
Telegraf 29.08.2025
Kolumbijski plaćenici koji se bore na ukrajinskoj strani pobegli su sa fronta nakon što su videli ukrajinske vojnike kako muče zarobljene Ruse, rekao je danas Maksim Korotkov-Guljajev, advokat jednog od optuženih. "Kada je moj klijent, Hoze Aron Medina… »
Kolumbijski plaćenici beže iz Ukrajine, nakon što su videli mučenje ruskih vojnika
N1 Info 29.08.2025
Kolumbijski plaćenici koji se bore na ukrajinskoj strani pobegli su sa fronta nakon što su videli ukrajinske vojnike kako muče zarobljene Ruse, rekao je danas Maksim Korotkov-Guljajev, advokat jednog od optuženih. "Kada je moj klijent Hoze Aron Medina… »
Priznali zločine: kolumbijski plaćenici otkrili šta su videli na frontu i kako su mučeni Rusi
Politika 29.08.2025
Advokat je naveo da su pripadnici ukrajinske službe bezbednosti (SBU) kolumbijske plaćenike podvrgavali kontinuiranoj ideološkoj propagandi. Plaćenici iz Kolumbije, koji su se borili na strani Oružanih snaga Ukrajine, napustili su front nakon što su bili… »
Vesti dana »
NIS traži izdavanje posebne licence od SAD dok traju pregovori o vlasničkoj strukturi
Slobodna Evropa pre 20 minutajoš 34 povezane
(Foto, video) zavejan: Auto-put Miloš Veliki Sneg napravio kolaps širom Srbije, vozila stoje: Ovaj grad se potpuno zabeleo, počelo i sankanje
Blic pre 1 satjoš 23 povezane
Udar na stambene zgrade u Ternopolju, poginulo 10 osoba; Poljska najavljuje odgovor na sabotažu železnice
RTS pre 25 minutajoš 20 povezanih
Nestvaran uspeh: Bivši selektor Srbije ispisao istoriju i odveo najmanju državu ikada na Mundijal!
Hot sport pre 33 minutajoš 24 povezane