Povezane vesti

"Kazneni bataljoni brutalno muče, sakate i ubijaju zarobljenike": Plaćenici videli iživljavanje, pa dezertirali

"Kazneni bataljoni brutalno muče, sakate i ubijaju zarobljenike": Plaćenici videli iživljavanje, pa dezertirali

Mondo 29.08.2025
Kolumbijski plaćenici koji se bore na ukrajinskoj strani pobegli su sa fronta nakon što su videli ukrajinske vojnike kako muče zarobljene Ruse, rekao je Maksim Korotkov-Guljajev, advokat jednog od optuženih. "Kada je moj klijent, Hoze Aron Medina Aranda… »
Preokret! Kolumbijski dobrovoljci ratovali za Ukrajinu, sada beže: "Videli su da brutalno muče zarobljenike" (foto)

Preokret! Kolumbijski dobrovoljci ratovali za Ukrajinu, sada beže: "Videli su da brutalno muče zarobljenike" (foto)

Kurir 29.08.2025
Kolumbijski plaćenici koji se bore na ukrajinskoj strani pobegli su sa fronta nakon što su videli ukrajinske vojnike kako muče zarobljene Ruse, rekao je Maksim Korotkov-Guljajev, advokat jednog od optuženih. "Kada je moj klijent, Hoze Aron Medina Aranda… »
Kolumbijski vojnici beže iz Ukrajine: "Videli su mučenje zarobljenika"

Kolumbijski vojnici beže iz Ukrajine: "Videli su mučenje zarobljenika"

Telegraf 29.08.2025
Kolumbijski plaćenici koji se bore na ukrajinskoj strani pobegli su sa fronta nakon što su videli ukrajinske vojnike kako muče zarobljene Ruse, rekao je danas Maksim Korotkov-Guljajev, advokat jednog od optuženih. "Kada je moj klijent, Hoze Aron Medina… »
Kolumbijski plaćenici beže iz Ukrajine, nakon što su videli mučenje ruskih vojnika

Kolumbijski plaćenici beže iz Ukrajine, nakon što su videli mučenje ruskih vojnika

N1 Info 29.08.2025
Kolumbijski plaćenici koji se bore na ukrajinskoj strani pobegli su sa fronta nakon što su videli ukrajinske vojnike kako muče zarobljene Ruse, rekao je danas Maksim Korotkov-Guljajev, advokat jednog od optuženih. "Kada je moj klijent Hoze Aron Medina… »
Priznali zločine: kolumbijski plaćenici otkrili šta su videli na frontu i kako su mučeni Rusi

Priznali zločine: kolumbijski plaćenici otkrili šta su videli na frontu i kako su mučeni Rusi

Politika 29.08.2025
Advokat je naveo da su pripadnici ukrajinske službe bezbednosti (SBU) kolumbijske plaćenike podvrgavali kontinuiranoj ideološkoj propagandi. Plaćenici iz Kolumbije, koji su se borili na strani Oružanih snaga Ukrajine, napustili su front nakon što su bili… »

Vesti dana »