Povezane vesti

"Dok smo Šaban i ja pevali, on ju je tukao" Jana Todorvić će ovaj nastup pamtiti do kraja života: Suza devojke završila na…

"Dok smo Šaban i ja pevali, on ju je tukao" Jana Todorvić će ovaj nastup pamtiti do kraja života: Suza devojke završila na…

Kurir 29.08.2025
Iako se čini da muzičke zvezde žive životom iz bajke i da im je sve potaman, istina je daleko drugačija, a u prilog tome govori činjenica da se veliki broj pevača tokom nastupa našao u opasnim situacijama, poput Jane, koja je otkrila neprijatnost koju je… »
"Dok ju je tukao, mi smo morali da stojimo i pevamo": Jana o nastupu sa Šabanom, suza devojke završila na njegovom licu

"Dok ju je tukao, mi smo morali da stojimo i pevamo": Jana o nastupu sa Šabanom, suza devojke završila na njegovom licu

Mondo 29.08.2025
Iako mnogima deluje da muzičke zvezde žive život iz bajke, realnost je često potpuno drugačija. Mnogi pevači suočili su se s neprijatnim, pa čak i opasnim situacijama tokom nastupa poput Jane, koja je jednom prilikom otkrila šokantan incident sa jedne… »
Tukao ju je dok smo pevali! Jana Todorović se prisetila tezge koju nikad neće zaboraviti, bio je prisutan i Šaban Šaulić

Tukao ju je dok smo pevali! Jana Todorović se prisetila tezge koju nikad neće zaboraviti, bio je prisutan i Šaban Šaulić

Alo 29.08.2025
Trudi se da zaboravi tu noć! Pevačica Jana Todorović važi za jednu od najtraženijih i najplaćenijih estradnih ličnostiOna je tokom jednog intervjua ispričala sa kakvim se sve opasnim situacijama susretala tokom karijere, ali da je jedno veselje, na kom… »

Vesti dana »