Повезане вести

"Док ју је тукао, ми смо морали да стојимо и певамо": Јана о наступу са Шабаном, суза девојке завршила на његовом лицу

"Док ју је тукао, ми смо морали да стојимо и певамо": Јана о наступу са Шабаном, суза девојке завршила на његовом лицу

Мондо пре 18 дана
Иако многима делује да музичке звезде живе живот из бајке, реалност је често потпуно другачија. Многи певачи суочили су се с непријатним, па чак и опасним ситуацијама током наступа попут Јане, која је једном приликом открила… »
"Док смо Шабан и ја певали, он ју је тукао" Јана Тодорвић ће овај наступ памтити до краја живота: Суза девојке завршила на…

"Док смо Шабан и ја певали, он ју је тукао" Јана Тодорвић ће овај наступ памтити до краја живота: Суза девојке завршила на…

Курир пре 18 дана
Иако се чини да музичке звезде живе животом из бајке и да им је све потаман, истина је далеко другачија, а у прилог томе говори чињеница да се велики број певача током наступа нашао у опасним ситуацијама, попут Јане, која је… »
Тукао ју је док смо певали! Јана Тодоровић се присетила тезге коју никад неће заборавити, био је присутан и Шабан Шаулић

Тукао ју је док смо певали! Јана Тодоровић се присетила тезге коју никад неће заборавити, био је присутан и Шабан Шаулић

Ало пре 18 дана
Труди се да заборави ту ноћ! Певачица Јана Тодоровић важи за једну од најтраженијих и најплаћенијих естрадних личностиОна је током једног интервјуа испричала са каквим се све опасним ситуацијама сусретала током каријере, али да… »

Вести дана »