Повезане вести
Рангник против звезде? Селектор Аустрије није подржао долазак Арнаутовића у Београд! Железничар испустио победу у 96. Минуту…
Хот спорт пре 20 дана
Он је имао другачију препоруку од српске престонице Марко Арнаутовић овог лета потписао је за Црвену звезду и постао највеће појачање српског шампиона, иако је имао понуду и из Рапида. Селектор Аустрије Ралф Рангник открио је да… »
Он није очекивао Арнаутовића у Звезди, открио да је био зачуђен: "Марко ме је питао шта мислим о томе..."
Телеграф пре 19 дана
Дуго је трајала трансфер сага око Марка Арнаутовића, већ две године је обигравао око Маракане искусни нападач и на крају је одлучио да дође на Маракану. Селектор аустријске репрезентације Ралф Рангник говорио је о томе на… »
Рангник саветовао Арнаутовића да пређе у Рапид, сада има јасну поруку за Звезду!
Спортске.нет пре 19 дана
Искусни аустријски голгетер Марко Арнаутовић имаће прилику да се у дуелима против Кипра и Босне и Херцеговине почетком септембра први пут представи у државном тиму као фудбалер Црвене звезде у којој је имао јако скромну минутажу… »
"Ја га нисам тако саветовао": Селектор у шоку што је Арнаутовић дошао у Црвену звезду
Мондо пре 19 дана
Марко Арнаутовић стигао је овог лета у Црвену звезду као њено највеће појачање, а занимљиво је да је имао понуду и Рапида из Беча. Штавише, аустријски медији били су уверени да ће Арнаутовић изабрати свој родни град за… »
Вести дана »

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 3 сатајош 1 повезана