Povezane vesti

"Udala sam se za pogrešnog čoveka" Takmičarka iz Nikad nije kasno živi u kući od tabli i stiropora

"Udala sam se za pogrešnog čoveka" Takmičarka iz Nikad nije kasno živi u kući od tabli i stiropora

Kurir 29.08.2025
Snimak Snežane Pavlović, koja u pauzi od rada u plasteniku, sedi na zemlji i peva, postao je viralan. Mnogi ljudi na društvenim mrežama dele snimak Snežane, a njen glas je oduševio mnoge. Kako su odmah prokomentarisali, nekada se bavila pevanjem, a danas… »
''Živim u kući od stiropora, muž me je oterao'' Svi su fascinirani kako peva, a život Snežanu Pavlović uopšte nije mazio…

''Živim u kući od stiropora, muž me je oterao'' Svi su fascinirani kako peva, a život Snežanu Pavlović uopšte nije mazio…

Alo 29.08.2025
Ima tešku životnu priču. Snimak Snežane Pavlović, koja u pauzi od rada u plasteniku, sedi na zemlji i peva, postao je viralan. Mnogi ljudi na društvenim mrežama dele snimak Snežane, a njen glas je oduševio mnoge. Kako su odmah prokomentarisali, nekada se… »
"Muž me je oterao, živim u kući od stiropora": Pevačica iz Nikad nije kasno ima tešku životnu priču: "Nemam ni vodu, ni struju"…

"Muž me je oterao, živim u kući od stiropora": Pevačica iz Nikad nije kasno ima tešku životnu priču: "Nemam ni vodu, ni struju"…

Blic 29.08.2025
Snimak Snežane Pavlović, koja u pauzi od rada u plasteniku, sedi na zemlji i peva, postao je viralan. Mnogi ljudi na društvenim mrežama dele snimak Snežane, a njen glas je oduševio mnoge. Kako su odmah prokomentarisali, nekada se bavila pevanjem, a danas… »

Vesti dana »

Danas mestimično sa kišom, tokom dana sunčano

Danas mestimično sa kišom, tokom dana sunčano

Serbian News Media pre 53 minutajoš 22 povezane
Advokatska komora Srbije prekida rad na tri dana

Advokatska komora Srbije prekida rad na tri dana

Glas Zaječara pre 33 minutajoš 8 povezanih
Blokada Ibarske magistrale u Mrčajevcima nastavljena i danas

Blokada Ibarske magistrale u Mrčajevcima nastavljena i danas

Radio sto plus pre 1 satjoš 14 povezanih