Повезане вести

Од достављача пице до власника сопственог ЦАРСТВА: Ево како је човек са слике остварио амерички сан

Од достављача пице до власника сопственог ЦАРСТВА: Ево како је човек са слике остварио амерички сан

Телеграф пре 21 дана
Надим Баџва 1991. године емигрирао је из Пакистана у Сједињене Државе. Као студент у Индијани радио је разне послове да би финансирао студије, а између осталог и као достављач пице у ланцу Папа Јохн’с, где је зарађивао 4,25… »
Од прања судова и достављача пице до предузетника: Зарађивао 4$ по сату, а сада поседује читав ланац ресторана - од блата до…

Од прања судова и достављача пице до предузетника: Зарађивао 4$ по сату, а сада поседује читав ланац ресторана - од блата до…

Курир пре 21 дана
Надеем Баџва је доказ да предан рад, истрајност и вера у себе могу водити ка изузетном успеху. Године 1991, Надеем Баџва је имигрирао у Сједињене Америчке Државе из Пакистана. Током студирања на колеџу у Индијани, радио је… »
Деведесетих сам отишао у Америку без динара у џепу, а сада сам милионер: Кад сам почео направио сам кључну грешку и научио…

Деведесетих сам отишао у Америку без динара у џепу, а сада сам милионер: Кад сам почео направио сам кључну грешку и научио…

Курир пре 21 дана
Када је Надим Баџва емигрирао из Пакистана у Сједињене Државе 1991. године, није могао ни да замисли да ц́е деценијама касније постати власник више од 270 ресторана широм Северне Америке. Данас, са 58 година, Баџва је један од… »
Стигао у Америку 2019. Са 4 долара у џепу Почео као достављач хране, а данас управља 270 ресторана и живи као милијардер

Стигао у Америку 2019. Са 4 долара у џепу Почео као достављач хране, а данас управља 270 ресторана и живи као милијардер

Ало пре 21 дана
Када је први пут крочио у Америку, ништа није било лако. Био је млад, далеко од породице и пријатеља, енглески му није ишао, а култура потпуно другачија. Надим Баџва стигао је из Пакистана у Сједињене Државе 1991. године без… »

Вести дана »