Повезане вести

"Мора да плати..." Ријалити учесник тужио Гастоза да му је крвнички сломио ногу: Суд утврдио да је крив, сад му дугује одштету!…

"Мора да плати..." Ријалити учесник тужио Гастоза да му је крвнички сломио ногу: Суд утврдио да је крив, сад му дугује одштету!…

Курир 29.08.2025
Судски спор који се водио између Брендона и Гастоза је коначно окончан, пре неколико година, Ненад Маринковић Гастоз је Брендону у ријалитију поломио ногу, након чега га је Радонић тужио. Крив је, добио сам га на суду, мора да… »
Гастоз осуђен: Нанео тешке повреде ријалити учеснику, огласио се након пресуде

Гастоз осуђен: Нанео тешке повреде ријалити учеснику, огласио се након пресуде

Мондо 29.08.2025
Пре неколико година, Гастоз је Брендону у другом ријалитију поломио ногу. Након што му је нанео тешке телесне повреде, Брендон је одлучио да га тужи. Победник "Елите 8" Ненад Маринковић Гастоз осуђен је, након чега је поднео… »
Правда је задовољена! Суд донео пресуду, Гастоз проглашен кривим, огласио се оштећени

Правда је задовољена! Суд донео пресуду, Гастоз проглашен кривим, огласио се оштећени

Ало 29.08.2025
Суђењу је дошао крај! Ненад Маринковић Гастоз, победник осме сезоне ријалити формата "Елита", недавно је осуђен у правном поступку који се против њега водио због физичког напада на Брендона. У питању је инцидент који се… »
Гастоз проглашен кривим, одмах уложио жалбу Нанео тешке повреде ријалити учеснику, откривени детаљи: "Платиће за све што ми…

Гастоз проглашен кривим, одмах уложио жалбу Нанео тешке повреде ријалити учеснику, откривени детаљи: "Платиће за све што ми…

Блиц 29.08.2025
Ненад Маринковић Гастоз је пре неколико година тадашњем ријалити цимеру Брендону поломио ногу. Брендон је покушао да мимо суда склопи са Гастозом споразум због овог инцидента, али како није постигнут договор између двојице… »
Гастоз осуђен, одмах уложио жалбу: Нанео тешке повреде ријалити учеснику, он се сад огласио

Гастоз осуђен, одмах уложио жалбу: Нанео тешке повреде ријалити учеснику, он се сад огласио

Телеграф 29.08.2025
Победник Елите 8 Ненад Маринковић Гастоз осуђен је, након чега је поднео жалбу на пресуду коју је суд донео у процесу који је водио против Брендона. Наиме, пре неколико година, Гастоз је Брендону у другом ријалитију поломио ногу… »

Вести дана »