Povezane vesti
Vučević "na ivici" da preporuči privatne fakultete umesto državnih
Radio 021 29.08.2025
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević ponovo je komentarisao državne fakultete u Srbiji. Na pitanje "vredi li upisati danas državni fakultet u Srbiji?" Miloš Vučević rekao je da nije verovao da će da kaže nešto negativno o državnim… »
"Da mi je neko rekao da ću to da kažem": Vučević: Ne smatram da državni univerzitet ima svetlu budućnost, osim ako se nešto…
Blic 29.08.2025
Predsednik SNS i savetnik predsednika Republike Miloš Vučević izjavio je danas da ne smatra da državni univerzitet ima svetlu budućnost, osim ako se, kako je istakao, ne dogode drastične promene. - Da mi je neko rekao da ću ja da kažem nešto negativno o… »
Vučević: Ne smatram da državni univerzitet ima svetlu budućnost, sem ako ne bude promena
Euronews 29.08.2025
Predsednik SNS i savetnik predsednika Republike Miloš Vučević izjavio je danas da ne smatra da državni univerzitet ima svetlu budućnost, osim ako se, kako je istakao, ne dogode drastične promene. "Da mi je neko rekao da ću ja da kažem nešto negativno o… »
Da mi je neko rekao da ću ovo da izgovorim... Lider SNS Miloš Vučević razočaran, evo šta misli o državnim i privatnim…
Dnevnik 29.08.2025
Lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević istakao je na svom profilu da je "na ivici da preporuči privatne fakultete". On je odgovarajući na pitanje da li vredi danas upisati državni fakultet, odgovorio sledeće: -Da mi je neko… »
Vesti dana »

Poslanici Skupštine Srbije nastavili sednicu, rasprava o predlogu zakona o legalizaciji objekata
Beta pre 5 minutajoš 24 povezane

Sin Halida Bešlića se potpuno slomio: "S ponosom ću nositi tvoje prezime, nemam snage..."
B92 pre 10 minutajoš 25 povezanih

Vreme danas: Promenljivo ali toplije, najviša dnevna temperatura 18 stepeni
Nedeljnik pre 2 satajoš 21 povezana