Повезане вести
Вучевић "на ивици" да препоручи приватне факултете уместо државних
Радио 021 29.08.2025
Председник Српске напредне странке Милош Вучевић поново је коментарисао државне факултете у Србији. На питање "вреди ли уписати данас државни факултет у Србији?" Милош Вучевић рекао је да није веровао да ће да каже нешто… »
"Да ми је неко рекао да ћу то да кажем": Вучевић: Не сматрам да државни универзитет има светлу будућност, осим ако се нешто…
Блиц 29.08.2025
Председник СНС и саветник председника Републике Милош Вучевић изјавио је данас да не сматра да државни универзитет има светлу будућност, осим ако се, како је истакао, не догоде драстичне промене. - Да ми је неко рекао да ћу ја да… »
Вучевић: Не сматрам да државни универзитет има светлу будућност, сем ако не буде промена
Еуроневс 29.08.2025
Председник СНС и саветник председника Републике Милош Вучевић изјавио је данас да не сматра да државни универзитет има светлу будућност, осим ако се, како је истакао, не догоде драстичне промене. "Да ми је неко рекао да ћу ја да… »
Да ми је неко рекао да ћу ово да изговорим... Лидер СНС Милош Вучевић разочаран, ево шта мисли о државним и приватним…
Дневник 29.08.2025
Лидер СНС и саветник председника за регионална питања Милош Вучевић истакао је на свом профилу да је "на ивици да препоручи приватне факултете". Он је одговарајући на питање да ли вреди данас уписати државни факултет, одговорио… »
Вести дана »
Сличан сценарио као у прошлом мечу: Новак Ђоковић у полуфиналу Атине
Данас пре 5 минутајош 2 повезане
Бивши терориста ал каиде може у Америку: Укинуте санкције председнику Сирије Ал Шари, сусрет са Трампом 10. новембра
Курир пре 5 минутајош 2 повезане