Повезане вести
Милан Тановић Тане (ПОКС): Обилазиш ме као бесплатни уџбеници Крагујевац
Ритам града Кг 29.08.2025
Председник градског одбора ПОКС у Крагујевцу Милан Тановић Тане пита зашто само ученици у Крагујевцу немају право на бесплатне уџебеник. – Док сва деца која похађају основне и средње школе на територији Београда имају право на… »
Опозиција: Зашто Крагујевац остаје без бесплатних уџбеника?
Сербиан Невс Медиа 29.08.2025
Опозиционе странке у Крагујевцу поново су се огласиле поводом питања бесплатних уџбеника, истичући да су ђаци у овом граду дискриминисани у односу на своје вршњаке у Београду и Нишу. Представници ПОКС-а и Странке слободе и… »
Вучић обећао, град изневерио: Опозиционе странке о томе зашто бесплатни уџбеници „као киша заобилазе” Крагујевац
Данас 29.08.2025
Опозиционе станке из Крагујевца огласиле су поводом бесплатних уџбеника који и пред почетак ове школске године традиционално „заобилазе као киша” из оне познате изреке овај град и његове школарце. На ту, већ добро познату тему… »
Сербиан Невс Медиа 29.08.2025
Док сва деца која похађају основне и средње школе на територији Београда имају право на бесплатне уџбенике, а председник републике Србије је исто помпезно обећао и у Нишу и то из државног буџета, поставља се питање како се… »
Глас Шумадије 29.08.2025
Док сва деца која похађају основне и средње школе на територији Београда имају право на бесплатне уџбенике, а председник републике Србије је исто помпезно обећао и у Нишу и то из државног буџета, поставља се питање како се… »
Вести дана »
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 1 сатјош 19 повезаних
Фајненшел тајмс: Арапски Аднок главни кандидат за куповину НИС-а, а власт Србије све нервознија због Руса
Радио 021 пре 6 минутајош 13 повезаних
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара: Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Нова пре 2 сатајош 7 повезаних