Povezane vesti
Milan Tanović Tane (POKS): Obilaziš me kao besplatni udžbenici Kragujevac
Ritam grada Kg 29.08.2025
Predsednik gradskog odbora POKS u Kragujevcu Milan Tanović Tane pita zašto samo učenici u Kragujevcu nemaju pravo na besplatne udžebenik. – Dok sva deca koja pohađaju osnovne i srednje škole na teritoriji Beograda imaju pravo na besplatne udžbenike, a… »
Opozicija: Zašto Kragujevac ostaje bez besplatnih udžbenika?
Serbian News Media 29.08.2025
Opozicione stranke u Kragujevcu ponovo su se oglasile povodom pitanja besplatnih udžbenika, ističući da su đaci u ovom gradu diskriminisani u odnosu na svoje vršnjake u Beogradu i Nišu. Predstavnici POKS-a i Stranke slobode i pravde (SSP) ukazuju na to… »
Vučić obećao, grad izneverio: Opozicione stranke o tome zašto besplatni udžbenici „kao kiša zaobilaze” Kragujevac
Danas 29.08.2025
Opozicione stanke iz Kragujevca oglasile su povodom besplatnih udžbenika koji i pred početak ove školske godine tradicionalno „zaobilaze kao kiša” iz one poznate izreke ovaj grad i njegove školarce. Na tu, već dobro poznatu temu, da kragujevačka deca… »
Serbian News Media 29.08.2025
Dok sva deca koja pohađaju osnovne i srednje škole na teritoriji Beograda imaju pravo na besplatne udžbenike, a predsednik republike Srbije je isto pompezno obećao i u Nišu i to iz državnog budžeta, postavlja se pitanje kako se bliži 01. Septembar, zašto… »
Glas Šumadije 29.08.2025
Dok sva deca koja pohađaju osnovne i srednje škole na teritoriji Beograda imaju pravo na besplatne udžbenike, a predsednik republike Srbije je isto pompezno obećao i u Nišu i to iz državnog budžeta, postavlja se pitanje kako se bliži 01. Septembar, zašto… »
Vesti dana »
"Insistiranje na regulaciji tradicionalnih medija kao regulacija saobraćaja kočijama": Stanojević i Čoban o REM-u
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih
Rio Tinto obustavlja projekat litijuma Jadar, ostaje u Srbiji i planira sveobuhvatnu procenu troškova
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 51 povezana
BLOG UŽIVO Blokirana autobuska stanica u Novom Sadu, Dijana Hrka nije mogla da se obrati
Nova pre 17 minutajoš 47 povezanih
NBS zadržala referetnu kamatu na istom nivou iako inflacija pada poslednja dva meseca
Nova ekonomija pre 4 satijoš 26 povezanih