Povezane vesti

"Žao mi je, mi ne možemo da pomognemo": Pevačica utučena zbog stanja Halida Bešlića

"Žao mi je, mi ne možemo da pomognemo": Pevačica utučena zbog stanja Halida Bešlića

Mondo pre 17 dana
Pevač Halid Bešlić hospitalizovan je zbog lošeg zdravstvenog stanja na odeljenju nefrologije, Univerzitetskog Kliničkog centra Sarajevo, a njegova koleginica Branka Sovrlić priznaje da je zabrinuta za njegovo zdravlje. Branka je Halidova dugogodišnja… »
(Foto) Halid Bešlić imao neočekivanu posetu u kliničkom centru: Njegov prijatelj je dobro poznat javnosti, a doneo mu je…

(Foto) Halid Bešlić imao neočekivanu posetu u kliničkom centru: Njegov prijatelj je dobro poznat javnosti, a doneo mu je…

Blic pre 17 dana
Poznati folk pevač Halid Bešlić (71) nedavno je hospitalizovan zbog lošeg zdravstvenog stanja, a sad je imao neočekivanu posetu u bolnici. Halida je obišao pijatelj Vlado Đajić, direktor UKC RS, i na poklon mu doneo sliku "Drvo života", koju su naslikali… »
Halid Bešlić imao neočekivanu posetu u kliničkom centru! Bolesnog pevača obišao ovaj ugledni muškarac, doneo mu poklon i…

Halid Bešlić imao neočekivanu posetu u kliničkom centru! Bolesnog pevača obišao ovaj ugledni muškarac, doneo mu poklon i…

Kurir pre 17 dana
Pevač narodne muzike Halid Bešlić nedavno je hitno hospitalizovan u Sarajevu zbog ozbiljnih zdravstvenih tegoba i još se nalazi na odeljenju nefrologije Kliničkog centra. Kako je otkrio njegov menadžer, iako pevač ima brojne zdravstvene probleme ovoga… »
Halid Bešlić je jako bolestan: Oglasile se koleginice iz Sarajeva, ne kriju koliko su zabrinute

Halid Bešlić je jako bolestan: Oglasile se koleginice iz Sarajeva, ne kriju koliko su zabrinute

Svet & Skandal pre 17 dana
Zdravstveno stanje Halida Bešlića izazvalo je zabrinutost javnosti nakon što je poznati pevač hospitalizovan na odeljenju nefrologije Univerzitetskog Kliničkog centra u Sarajevu. Njegove koleginice i dugogodišnje prijateljice, Branka Sovrlić i Slađana… »
"Čoveku treba mir, sa pitanjima ne možemo da pomognemo" Branka Sovrlić utučena zbog Halida Bešlića

"Čoveku treba mir, sa pitanjima ne možemo da pomognemo" Branka Sovrlić utučena zbog Halida Bešlića

Alo pre 17 dana
Branka Sovrlić, koja je Halidova dugogodišnja prijateljica i sa kojom je on snimio duet "Rana jesen" je za domaće medije otkrila da li se čula s njim. Čuveni pevač Halid Bešlić je u teškom stanju, te je trenutno hospitalizovan u Kliničkom centru u… »
Branka Sovrlić utučena zbog halida bešlića: "Žao mi je što je jako bolestan"

Branka Sovrlić utučena zbog halida bešlića: "Žao mi je što je jako bolestan"

Blic pre 18 dana
Pevač Halid Bešlić je hospitalizovan, a njegova koleginica Branka Sovrlić priznaje da je zabrinuta za njegovo zdravlje. Mnogi prijatelji i kolege šalju reči podrške Halidu Bešliću, a među njima je i Branka Sovrlić. Branka je Halidova dugogodišnja… »
Branka Sovrlić utučena zbog halida bešlića, ne krije koliko je zabrinuta: Žao mi je što je jako bolestan

Branka Sovrlić utučena zbog halida bešlića, ne krije koliko je zabrinuta: Žao mi je što je jako bolestan

Kurir pre 17 dana
Pevač Halid Bešlić hospitalizovan je zbog lošeg zdravstvenog stanja na odeljenju nefrologije, Univerzitetskog Kliničkog centra Sarajevo, a njegova koleginica Branka Sovrlić priznaje da je zabrinuta za njegovo zdravlje. Branka je Halidova dugogodišnja… »
Branka Sovrlić utučena zbog Halida Bešlića: "Čoveku treba mir, pored boelsti kada zovu..."

Branka Sovrlić utučena zbog Halida Bešlića: "Čoveku treba mir, pored boelsti kada zovu..."

Telegraf pre 17 dana
Pevač Halid Bešlić je hospitalizovan, a njegova koleginica Branka Sovrlić priznaje da je zabrinuta za njegovo zdravlje. - Nisam se čula. Žao mi je što je jako bolestan, želim da se što pre oporavi. Nisam ga zvala, jer pored bolesti kad zovu i… »
Halida posetio Đajić: Političar mu doneo važan poklon i uslikao se, otkrio istinu o njegovom stanju

Halida posetio Đajić: Političar mu doneo važan poklon i uslikao se, otkrio istinu o njegovom stanju

Telegraf pre 17 dana
Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra, narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srspke Vlado Đajić posetio je pevača Halida Bešlića u bolnici u Sarajevu. Đajić mu je doneo poseban poklon "Drvo života" koji je simbol vere, i koji će… »
"Mi smo sudbinski vezani": Oglasio se Ivica Dačić nakon što je Halid Bešlić završio u bolnici: "Želim mu da pobedi bolest"…

"Mi smo sudbinski vezani": Oglasio se Ivica Dačić nakon što je Halid Bešlić završio u bolnici: "Želim mu da pobedi bolest"…

Blic pre 18 dana
Pevač folk muzike Halid Bešlić trenutno se nalazi u bolnici u Sarajevu, a kako tvrdi njegov menadžer, on ima problema sa jetrom. Halid Bešlić je na odeljenju nefrologije i u stabilnom stanju, a mnogi njegovi prijatelji i kolege mu šalju reči podrške i… »
"Sudbinski smo vezani, nismo se čuli" Ivica Dačić se oglasio nakon vesti o Halidovom teškom stanju

"Sudbinski smo vezani, nismo se čuli" Ivica Dačić se oglasio nakon vesti o Halidovom teškom stanju

Telegraf pre 18 dana
Pevač folk muzike Halid Bešlić trenutno se nalazi u bolnici u Sarajevu, a zbog njegovog stanja se oglasio i ministar Ivica Dačić. - Želim mu da pobedi bolest. Mi smo sudbinski vezani, jer sam pevao njegove pesme. Dobri smo prijatelji. Nismo se čuli, to… »

Vesti dana »