Повезане вести

"Жао ми је, ми не можемо да помогнемо": Певачица утучена због стања Халида Бешлића

"Жао ми је, ми не можемо да помогнемо": Певачица утучена због стања Халида Бешлића

Мондо 29.08.2025
Певач Халид Бешлић хоспитализован је због лошег здравственог стања на одељењу нефрологије, Универзитетског Клиничког центра Сарајево, а његова колегиница Бранка Соврлић признаје да је забринута за његово здравље. Бранка је… »
(Фото) Халид Бешлић имао неочекивану посету у клиничком центру: Његов пријатељ је добро познат јавности, а донео му је…

(Фото) Халид Бешлић имао неочекивану посету у клиничком центру: Његов пријатељ је добро познат јавности, а донео му је…

Блиц 29.08.2025
Познати фолк певач Халид Бешлић (71) недавно је хоспитализован због лошег здравственог стања, а сад је имао неочекивану посету у болници. Халида је обишао пијатељ Владо Ђајић, директор УКЦ РС, и на поклон му донео слику "Дрво… »
Халид Бешлић имао неочекивану посету у клиничком центру! Болесног певача обишао овај угледни мушкарац, донео му поклон и…

Халид Бешлић имао неочекивану посету у клиничком центру! Болесног певача обишао овај угледни мушкарац, донео му поклон и…

Курир 29.08.2025
Певач народне музике Халид Бешлић недавно је хитно хоспитализован у Сарајеву због озбиљних здравствених тегоба и још се налази на одељењу нефрологије Клиничког центра. Како је открио његов менаџер, иако певач има бројне… »
Халид Бешлић је јако болестан: Огласиле се колегинице из Сарајева, не крију колико су забринуте

Халид Бешлић је јако болестан: Огласиле се колегинице из Сарајева, не крију колико су забринуте

Свет & Скандал 29.08.2025
Здравствено стање Халида Бешлића изазвало је забринутост јавности након што је познати певач хоспитализован на одељењу нефрологије Универзитетског Клиничког центра у Сарајеву. Његове колегинице и дугогодишње пријатељице… »
"Човеку треба мир, са питањима не можемо да помогнемо" Бранка Соврлић утучена због Халида Бешлића

"Човеку треба мир, са питањима не можемо да помогнемо" Бранка Соврлић утучена због Халида Бешлића

Ало 29.08.2025
Бранка Соврлић, која је Халидова дугогодишња пријатељица и са којом је он снимио дует "Рана јесен" је за домаће медије открила да ли се чула с њим. Чувени певач Халид Бешлић је у тешком стању, те је тренутно хоспитализован у… »
Бранка Соврлић утучена због халида бешлића: "Жао ми је што је јако болестан"

Бранка Соврлић утучена због халида бешлића: "Жао ми је што је јако болестан"

Блиц 29.08.2025
Певач Халид Бешлић је хоспитализован, а његова колегиница Бранка Соврлић признаје да је забринута за његово здравље. Многи пријатељи и колеге шаљу речи подршке Халиду Бешлићу, а међу њима је и Бранка Соврлић. Бранка је… »
Бранка Соврлић утучена због халида бешлића, не крије колико је забринута: Жао ми је што је јако болестан

Бранка Соврлић утучена због халида бешлића, не крије колико је забринута: Жао ми је што је јако болестан

Курир 29.08.2025
Певач Халид Бешлић хоспитализован је због лошег здравственог стања на одељењу нефрологије, Универзитетског Клиничког центра Сарајево, а његова колегиница Бранка Соврлић признаје да је забринута за његово здравље. Бранка је… »
Халида посетио Ђајић: Политичар му донео важан поклон и усликао се, открио истину о његовом стању

Халида посетио Ђајић: Политичар му донео важан поклон и усликао се, открио истину о његовом стању

Телеграф 29.08.2025
Генерални директор Универзитетског клиничког центра, народни посланик у Народној скупштини Републике Срспке Владо Ђајић посетио је певача Халида Бешлића у болници у Сарајеву. Ђајић му је донео посебан поклон "Дрво живота" који је… »
Бранка Соврлић утучена због Халида Бешлића: "Човеку треба мир, поред боелсти када зову..."

Бранка Соврлић утучена због Халида Бешлића: "Човеку треба мир, поред боелсти када зову..."

Телеграф 29.08.2025
Певач Халид Бешлић је хоспитализован, а његова колегиница Бранка Соврлић признаје да је забринута за његово здравље. - Нисам се чула. Жао ми је што је јако болестан, желим да се што пре опорави. Нисам га звала, јер поред… »
"Ми смо судбински везани": Огласио се Ивица Дачић након што је Халид Бешлић завршио у болници: "Желим му да победи болест"…

"Ми смо судбински везани": Огласио се Ивица Дачић након што је Халид Бешлић завршио у болници: "Желим му да победи болест"…

Блиц 29.08.2025
Певач фолк музике Халид Бешлић тренутно се налази у болници у Сарајеву, а како тврди његов менаџер, он има проблема са јетром. Халид Бешлић је на одељењу нефрологије и у стабилном стању, а многи његови пријатељи и колеге… »
"Судбински смо везани, нисмо се чули" Ивица Дачић се огласио након вести о Халидовом тешком стању

"Судбински смо везани, нисмо се чули" Ивица Дачић се огласио након вести о Халидовом тешком стању

Телеграф 29.08.2025
Певач фолк музике Халид Бешлић тренутно се налази у болници у Сарајеву, а због његовог стања се огласио и министар Ивица Дачић. - Желим му да победи болест. Ми смо судбински везани, јер сам певао његове песме. Добри смо… »

Вести дана »