Povezane vesti
"Žao mi je, mi ne možemo da pomognemo": Pevačica utučena zbog stanja Halida Bešlića
Mondo pre 17 dana
Pevač Halid Bešlić hospitalizovan je zbog lošeg zdravstvenog stanja na odeljenju nefrologije, Univerzitetskog Kliničkog centra Sarajevo, a njegova koleginica Branka Sovrlić priznaje da je zabrinuta za njegovo zdravlje. Branka je Halidova dugogodišnja… »
(Foto) Halid Bešlić imao neočekivanu posetu u kliničkom centru: Njegov prijatelj je dobro poznat javnosti, a doneo mu je…
Blic pre 17 dana
Poznati folk pevač Halid Bešlić (71) nedavno je hospitalizovan zbog lošeg zdravstvenog stanja, a sad je imao neočekivanu posetu u bolnici. Halida je obišao pijatelj Vlado Đajić, direktor UKC RS, i na poklon mu doneo sliku "Drvo života", koju su naslikali… »
Halid Bešlić imao neočekivanu posetu u kliničkom centru! Bolesnog pevača obišao ovaj ugledni muškarac, doneo mu poklon i…
Kurir pre 17 dana
Pevač narodne muzike Halid Bešlić nedavno je hitno hospitalizovan u Sarajevu zbog ozbiljnih zdravstvenih tegoba i još se nalazi na odeljenju nefrologije Kliničkog centra. Kako je otkrio njegov menadžer, iako pevač ima brojne zdravstvene probleme ovoga… »
Halid Bešlić je jako bolestan: Oglasile se koleginice iz Sarajeva, ne kriju koliko su zabrinute
Svet & Skandal pre 17 dana
Zdravstveno stanje Halida Bešlića izazvalo je zabrinutost javnosti nakon što je poznati pevač hospitalizovan na odeljenju nefrologije Univerzitetskog Kliničkog centra u Sarajevu. Njegove koleginice i dugogodišnje prijateljice, Branka Sovrlić i Slađana… »
"Čoveku treba mir, sa pitanjima ne možemo da pomognemo" Branka Sovrlić utučena zbog Halida Bešlića
Alo pre 17 dana
Branka Sovrlić, koja je Halidova dugogodišnja prijateljica i sa kojom je on snimio duet "Rana jesen" je za domaće medije otkrila da li se čula s njim. Čuveni pevač Halid Bešlić je u teškom stanju, te je trenutno hospitalizovan u Kliničkom centru u… »
Branka Sovrlić utučena zbog halida bešlića: "Žao mi je što je jako bolestan"
Blic pre 18 dana
Pevač Halid Bešlić je hospitalizovan, a njegova koleginica Branka Sovrlić priznaje da je zabrinuta za njegovo zdravlje. Mnogi prijatelji i kolege šalju reči podrške Halidu Bešliću, a među njima je i Branka Sovrlić. Branka je Halidova dugogodišnja… »
Branka Sovrlić utučena zbog halida bešlića, ne krije koliko je zabrinuta: Žao mi je što je jako bolestan
Kurir pre 17 dana
Pevač Halid Bešlić hospitalizovan je zbog lošeg zdravstvenog stanja na odeljenju nefrologije, Univerzitetskog Kliničkog centra Sarajevo, a njegova koleginica Branka Sovrlić priznaje da je zabrinuta za njegovo zdravlje. Branka je Halidova dugogodišnja… »
Branka Sovrlić utučena zbog Halida Bešlića: "Čoveku treba mir, pored boelsti kada zovu..."
Telegraf pre 17 dana
Pevač Halid Bešlić je hospitalizovan, a njegova koleginica Branka Sovrlić priznaje da je zabrinuta za njegovo zdravlje. - Nisam se čula. Žao mi je što je jako bolestan, želim da se što pre oporavi. Nisam ga zvala, jer pored bolesti kad zovu i… »
Halida posetio Đajić: Političar mu doneo važan poklon i uslikao se, otkrio istinu o njegovom stanju
Telegraf pre 17 dana
Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra, narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srspke Vlado Đajić posetio je pevača Halida Bešlića u bolnici u Sarajevu. Đajić mu je doneo poseban poklon "Drvo života" koji je simbol vere, i koji će… »
"Mi smo sudbinski vezani": Oglasio se Ivica Dačić nakon što je Halid Bešlić završio u bolnici: "Želim mu da pobedi bolest"…
Blic pre 18 dana
Pevač folk muzike Halid Bešlić trenutno se nalazi u bolnici u Sarajevu, a kako tvrdi njegov menadžer, on ima problema sa jetrom. Halid Bešlić je na odeljenju nefrologije i u stabilnom stanju, a mnogi njegovi prijatelji i kolege mu šalju reči podrške i… »
"Sudbinski smo vezani, nismo se čuli" Ivica Dačić se oglasio nakon vesti o Halidovom teškom stanju
Telegraf pre 18 dana
Pevač folk muzike Halid Bešlić trenutno se nalazi u bolnici u Sarajevu, a zbog njegovog stanja se oglasio i ministar Ivica Dačić. - Želim mu da pobedi bolest. Mi smo sudbinski vezani, jer sam pevao njegove pesme. Dobri smo prijatelji. Nismo se čuli, to… »
Vesti dana »

Podignuta optužnica protiv Vesića i još 12 ljudi za pad nadstrešnice u Novom Sadu
BBC News pre 9 minutajoš 43 povezane

Izrael je počinio genocid u Gazi, saopštila istražna komisija Ujedinjenih nacija
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane

Uhapšena tri poljoprivrednika, osumnjičeni za nasilničko ponašanje
NoviSad.com pre 43 minutajoš 23 povezane

Rhmz objavio najnoviju prognozu Evo kakva nas temperatura očekuje do kraja nedelje
Alo pre 1 satjoš 26 povezanih