Повезане вести
"Жао ми је, ми не можемо да помогнемо": Певачица утучена због стања Халида Бешлића
Мондо 29.08.2025
Певач Халид Бешлић хоспитализован је због лошег здравственог стања на одељењу нефрологије, Универзитетског Клиничког центра Сарајево, а његова колегиница Бранка Соврлић признаје да је забринута за његово здравље. Бранка је… »
(Фото) Халид Бешлић имао неочекивану посету у клиничком центру: Његов пријатељ је добро познат јавности, а донео му је…
Блиц 29.08.2025
Познати фолк певач Халид Бешлић (71) недавно је хоспитализован због лошег здравственог стања, а сад је имао неочекивану посету у болници. Халида је обишао пијатељ Владо Ђајић, директор УКЦ РС, и на поклон му донео слику "Дрво… »
Халид Бешлић имао неочекивану посету у клиничком центру! Болесног певача обишао овај угледни мушкарац, донео му поклон и…
Курир 29.08.2025
Певач народне музике Халид Бешлић недавно је хитно хоспитализован у Сарајеву због озбиљних здравствених тегоба и још се налази на одељењу нефрологије Клиничког центра. Како је открио његов менаџер, иако певач има бројне… »
Халид Бешлић је јако болестан: Огласиле се колегинице из Сарајева, не крију колико су забринуте
Свет & Скандал 29.08.2025
Здравствено стање Халида Бешлића изазвало је забринутост јавности након што је познати певач хоспитализован на одељењу нефрологије Универзитетског Клиничког центра у Сарајеву. Његове колегинице и дугогодишње пријатељице… »
"Човеку треба мир, са питањима не можемо да помогнемо" Бранка Соврлић утучена због Халида Бешлића
Ало 29.08.2025
Бранка Соврлић, која је Халидова дугогодишња пријатељица и са којом је он снимио дует "Рана јесен" је за домаће медије открила да ли се чула с њим. Чувени певач Халид Бешлић је у тешком стању, те је тренутно хоспитализован у… »
Бранка Соврлић утучена због халида бешлића: "Жао ми је што је јако болестан"
Блиц 29.08.2025
Певач Халид Бешлић је хоспитализован, а његова колегиница Бранка Соврлић признаје да је забринута за његово здравље. Многи пријатељи и колеге шаљу речи подршке Халиду Бешлићу, а међу њима је и Бранка Соврлић. Бранка је… »
Бранка Соврлић утучена због халида бешлића, не крије колико је забринута: Жао ми је што је јако болестан
Курир 29.08.2025
Певач Халид Бешлић хоспитализован је због лошег здравственог стања на одељењу нефрологије, Универзитетског Клиничког центра Сарајево, а његова колегиница Бранка Соврлић признаје да је забринута за његово здравље. Бранка је… »
Халида посетио Ђајић: Политичар му донео важан поклон и усликао се, открио истину о његовом стању
Телеграф 29.08.2025
Генерални директор Универзитетског клиничког центра, народни посланик у Народној скупштини Републике Срспке Владо Ђајић посетио је певача Халида Бешлића у болници у Сарајеву. Ђајић му је донео посебан поклон "Дрво живота" који је… »
Бранка Соврлић утучена због Халида Бешлића: "Човеку треба мир, поред боелсти када зову..."
Телеграф 29.08.2025
Певач Халид Бешлић је хоспитализован, а његова колегиница Бранка Соврлић признаје да је забринута за његово здравље. - Нисам се чула. Жао ми је што је јако болестан, желим да се што пре опорави. Нисам га звала, јер поред… »
"Ми смо судбински везани": Огласио се Ивица Дачић након што је Халид Бешлић завршио у болници: "Желим му да победи болест"…
Блиц 29.08.2025
Певач фолк музике Халид Бешлић тренутно се налази у болници у Сарајеву, а како тврди његов менаџер, он има проблема са јетром. Халид Бешлић је на одељењу нефрологије и у стабилном стању, а многи његови пријатељи и колеге… »
"Судбински смо везани, нисмо се чули" Ивица Дачић се огласио након вести о Халидовом тешком стању
Телеграф 29.08.2025
Певач фолк музике Халид Бешлић тренутно се налази у болници у Сарајеву, а због његовог стања се огласио и министар Ивица Дачић. - Желим му да победи болест. Ми смо судбински везани, јер сам певао његове песме. Добри смо… »
Вести дана »
Власт намерно гура РЕМ у блокаду, ништа се неће променити ни избором 9. члана
Данас пре 1 сатјош 33 повезане
Рио Тинто: Замрзавамо пројекат “Јадар“, приоритет су нам законска права над пројектом
Морава инфо пре 4 минутајош 52 повезане
Грађани блокирали долазне и одлазне пероне Међумесне аутобуске станице у Новом Саду
Бета пре 1 сатјош 5 повезаних