Povezane vesti
EU: Potpredsednik skupštine u Prištini treba da bude izabran u skladu sa ustavom
RTS 29.08.2025
Kancelarija EU u Prištini saopštila je da potpredsednik skupštine privremenih institucija iz redova srpske zajednice treba da bude izabran u potpunosti u skladu sa ustavom privremenih prištinskih institucija. "Evropska unija je ohrabrena činjenicom da je… »
EU: Potpredsednik skupštine u Prištini treba da bude izabran u skladu sa ustavom
Euronews 29.08.2025
Kancelarija EU u Prištini saopštila je da potpredsednik skupštine privremenih institucija iz redova srpske zajednice treba da bude izabran u potpunosti u skladu sa ustavom. "Evropska unija je ohrabrena činjenicom da je predsednik Skupštine konačno… »
RTV 29.08.2025
PRIŠTINA - Kancelarija EU u Prištini saopštila je da potpredsednik skupštine privremenih institucija iz redova srpske zajednice treba da bude izabran u potpunosti u skladu sa ustavom. "Evropska unija je ohrabrena činjenicom da je predsednik Skupštine… »
Politika 29.08.2025
PRIŠTINA- Kancelarija EU u Prištini saopštila je da potpredsednik skupštine privremenih institucija iz redova srpske zajednice treba da bude izabran u potpunosti u skladu sa ustavom. „Evropska unija je ohrabrena činjenicom da je predsednik Skupštine… »
Vesti dana »
Tužilac VJT: Nakon što Služba za borbu protiv terorizma skupi podatke, procesuiraće se četiri grupe lica
N1 Info pre 40 minutajoš 38 povezanih
"Moćniji sam od Hitlera, Napoleona i Atile" Tramp opet šokira: "Bez mene Izrael ne bi postojao, bolji sam i od Aleksandra Velikog - on nije mogao da putuje"
Blic pre 40 minutajoš 28 povezanih
Cene nafte u padu od osam odsto na nedeljnom nivou, Brent oko 80 dolara po barelu
RTV pre 4 satijoš 44 povezane
Džaki ne treba Srbija da bi pravio buru na Mundijalu: Ponovo izazvao haos
Nova pre 2 satajoš 62 povezane