Povezane vesti
Poznati glumac otkrio kako provodi vreme sa Žikom Jakšićem: "Sednemo nekad, ćutimo, vino otvara..."
Telegraf pre 22 dana
Autor i voditelj šoa “Nikad nije kasno“ Žika Jakšić može se pohvaliti brojnim prijateljstvima sa pripadnicima javnog života u našoj zemlji. Žika se privatno druži sa mnogobrojnim pevačima, glumcima i sportistima, koje neretko i ugosti u svojoj emisiji… »
Svi su mislili da je Saša Popović, ovaj glumac je najbolji prijatelj Žike Jakšića
Hello pre 21 dana
Žika Jakšić pre nešto više od dva meseca hitno je hospitalizovan i u bolnici je proveo više od tri nedelje. Tek kasnije saznali smo da je razlog njegovog narušenog zdravstvenog stanja bio moždani udar. Voditelj se danas uspešno oporavlja, svakodnevno ima… »
"Sednemo kod njega, otvorimo vino i ćutimo..." Prijatelj otkrio kako Žika Jakšić provodi vreme, ovo je radio pre nego što mu…
Kurir pre 21 dana
Žika Jakšić oporavlja se od moždanog udara koji je nedavno preživeo, svakodnevno ima vežbe sa logopedom, a nedavno se po prvi put pojavio na jednom javnom događaju. Jakšićev život intrigira domaću javnost, a njegov prijatelj Mima Karadžić prisetio se… »
Mima Karadžić otkrio kako je provodio vreme u kući Žike Jakšića
Vesti online pre 21 dana
Voditelj Žika Jakšić i Mima Karadžić su veliki prijatelji, a jednom prilikom je glumac otkrio kako izgleda njihovo prijateljstvo. Žika Jakšić se povukao iz javnog života zbog zdravstvenih problema. – Sednemo nekad Žika i ja kod njega, pustimo neku… »
Mima Karadžić otkrio kako je provodio vreme u kući Žike Jakšića: "Nikad on mene ne zove po imenu"
Blic pre 21 dana
Voditelj Žika Jakšić i Mima Karadžić su veliki prijatelji, a jednom prilikom je glumac otkrio kako izgleda njihovo prijateljstvo. - Sednemo nekad Žika i ja kod njega, pustimo neku muziku, ćutimo. Nikad on mene ne zove Mima zove me „Uvaženi“ i bude nam… »
Vesti dana »

Izmene i obustave saobraćaja zbog vojne parade "Snaga jedinstva 2025”: Detaljan spisak svih promena
Mondo pre 7 minutajoš 17 povezanih

Rusija digla dronove i rakete u stravičnom napadu na Ukrajinu: U akciji ima poginulih i povređenih, gore gradovi
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih

BLOG UŽIVO Sprema se Vojna parada na Novom Beogradu, studenti se okupljaju u 10 časova na kružnom toku
Nova pre 7 minutajoš 8 povezanih