Povezane vesti
Mama pomagala ćerki da uči za prijemni za medicinski, a onda je i ona upisala fakultet
BBC News 29.08.2025
Amutavali i njena ćerka Samjukta su veoma ponosne jer su položile veoma konkurentan nacionalni prijemni ispit, što im je omogućilo da se upišu na medicinski fakultet i postanu lekarke. „Moja mama je želela da postanem doktorka. A moja ćerka mi je pomogla… »
Mama pomagala ćerki da uči za prijemni za medicinski, a onda je i ona upisala fakultet
Južne vesti 29.08.2025
Family handout Samjukta i njena majka Amutavali su ponosne na njihova dostignuća „Moja mama je želela da postanem doktorka. A moja ćerka mi je pomogla da ostvarim taj san“, kaže ponosna majka Amutavali Manivanan. Amutavali potiče iz malog mesta u Tamil… »
NIN 29.08.2025
"Moja mama je želela da postanem doktorka. A moja ćerka mi je pomogla da ostvarim taj san", kaže ponosna majka Amutavali Manivanan. Amutavali potiče iz malog mesta u Tamil Naduu, saveznoj državi na jugu Indije, i ceo život se borila protiv raznih… »
Radio 021 29.08.2025
Amutavali i njena ćerka Samjukta su veoma ponosne jer su položile veoma konkurentan nacionalni prijemni ispit, što im je omogućilo da se upišu na medicinski fakultet i postanu lekarke. Family handout Samjukta i njena majka Amutavali su ponosne na njihova… »
Vesti dana »

Hapšenje u Smederevu: Osumnjičen za poresku utaju od oko 196 miliona dinara
Telegraf pre 1 satjoš 35 povezanih

Preminuo je Halid Bešlić: Pesme su mu evergrin, a ovako je moćnim glasom otpevao Queen
City magazine pre 1 satjoš 50 povezanih

Vanredna situacija u 4 opštine u Srbiji: Skoro 5.000 korisnika još bez struje, sneg iskidao elektromrežu
Blic pre 5 satijoš 13 povezanih

Prva sednica jesenjeg zasedanja – među tačkama dnevnog reda predlozi zakona o legalizaciji i izvršiteljima
RTS pre 4 minutajoš 59 povezanih