Povezane vesti

Mama pomagala ćerki da uči za prijemni za medicinski, a onda je i ona upisala fakultet

Mama pomagala ćerki da uči za prijemni za medicinski, a onda je i ona upisala fakultet

BBC News 29.08.2025
Amutavali i njena ćerka Samjukta su veoma ponosne jer su položile veoma konkurentan nacionalni prijemni ispit, što im je omogućilo da se upišu na medicinski fakultet i postanu lekarke. „Moja mama je želela da postanem doktorka. A moja ćerka mi je pomogla… »

Južne vesti 29.08.2025
Family handout Samjukta i njena majka Amutavali su ponosne na njihova dostignuća „Moja mama je želela da postanem doktorka. A moja ćerka mi je pomogla da ostvarim taj san“, kaže ponosna majka Amutavali Manivanan. Amutavali potiče iz malog mesta u Tamil… »

NIN 29.08.2025
"Moja mama je želela da postanem doktorka. A moja ćerka mi je pomogla da ostvarim taj san", kaže ponosna majka Amutavali Manivanan. Amutavali potiče iz malog mesta u Tamil Naduu, saveznoj državi na jugu Indije, i ceo život se borila protiv raznih… »

Radio 021 29.08.2025
Amutavali i njena ćerka Samjukta su veoma ponosne jer su položile veoma konkurentan nacionalni prijemni ispit, što im je omogućilo da se upišu na medicinski fakultet i postanu lekarke. Family handout Samjukta i njena majka Amutavali su ponosne na njihova… »

Vesti dana »