Povezane vesti
Poznati voditelj ulazi u "elitu 9": Pre pet godina bio u rijalitiju, sad spreman da pomrsi konce: "Dobio sam odličnu ponudu"…
Blic pre 19 dana
Voditelj Filip Đukić stigao je danas na "Pink" kako bi snimio profil pred početak Elite 9. Filip je poslednji put bio u rijalitiju pre pet godina, a sada kaže da mu se pružila odlična prilika. - Pet godina je prošlo od mog poslednjeg učešća, radio sam… »
"Miljanu i zolu Ne mogu više ni na mjut da gledam" Filip Đukić nije štedeo reči za buduće cimere u Eliti 9: Sve hoće da…
Kurir pre 19 dana
Poznati rijaliti učesnik i voditelj Filip Đukić među potvrđenim je učesnicima Elite 9, a on se sad pojavio na televiziji Pink kako bi snimio svoj profil. Tom prilikom otkrio nam je kakav šou priprema u rijalitiju. - Ne volim da obećavam generalno u… »
''Dobio sam odličnu ponudu'' Pre pet godina bio je u rijalitiju, a sad je spreman da ponovo pomrsi konce zadrugarima
Alo pre 19 dana
Poznati voditelj ulazi u Elitu 9. Voditelj Filip Đukić stigao je danas na "Pink" kako bi snimio profil pred početak Elite 9. Filip je poslednji put bio u rijalitiju pre pet godina, a sada kaže da mu se pružila odlična prilika. Foto: Printscreen/instagram… »
Vesti dana »

"Nije prebačen u bolnicu u podne, niti štrajkuje glađu nedelju dana" UIKS se oglasio zbog lažnih vesti o Bogdanu Jovičiću
Kurir pre 13 minutajoš 65 povezanih

Proslava Dana Sektora za vanredne situacije, premijer i ministri u novom centru u Lapovu
Beta pre 18 minutajoš 21 povezana

Evropska komisija predlaže suspenziju trgovinskih povlastica sa Izraelom Novo
REUC pre 1 satjoš 21 povezana

Analize pokazuju da je Navaljni otrovan u zatvoru, tvrdi njegova udovica
NIN pre 3 satajoš 18 povezanih