Povezane vesti
Prijavite komunalni problem ili kvarove preko mobilne aplikacije „City&Me“ koja je sada dostupna i u Leskovcu
ROMinfomedia 29.08.2025
Mobilna aplikacija „City&Me“ omogućava korisnicima da prijavljuju komunalne probleme i kvarove u Gradu Leskovcu. Nadležni iz javnih preduzeća, ustanova i institucija će na taj način imati direktan uvid u to šta građani navode kao problem, sa ciljem… »
Leskovac uvodi aplikaciju „City&Me“ za prijavu komunalnih problema
Rešetka 29.08.2025
Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović potpisao je ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa niškom kompanijom „City&Me“, čija će istoimena mobilna aplikacija uskoro biti dostupna Leskovčanima. Putem platforme građani će moći da prijavljuju komunalne… »
Leskovac na poklon dobija aplikaciju „City & Me“
Stav.life 29.08.2025
Preko ove aplekacije Leskovčani će moći da prijavljuju kvarove, komunalne probleme, davati sugestije koje će ići papravo prema delegiranimlicima iz javnih i javno – komunaplnih preduzeća. Poret ovoga kroz aplikaciju se tokom šetnje i vožnje bicikla mogu… »
Leskovac se priključio digitalnoj mreži gradova kroz aplikaciju „City and me“
Jugmedia 29.08.2025
Direktor operacija kompanije ,,City and me” Aleksandar Stamenković, inače rođeni Leskovčanin, istakao je zadovoljstvo jer se Leskovac pridružio gradovima Srbije, Crne Gore, Slovenije i Severne Makedonije koji imaju ovu aplikaciju koja, prema njegovim… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Radimo na uspostavljanju mehanizma snabdevanja, uključićemo i male benzinske stanice
RTS pre 1 satjoš 28 povezanih
Generalni direktor NIS-a se obratio zaposlenima: I dalje postoji mogućnost da dobijemo licencu od OFAK-a
NIN pre 3 satajoš 24 povezane
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel pojeftinio, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 3 satajoš 37 povezanih
Netflix bacio Holivud na kolena: kupuje Warner Bros. za 82,7 milijardi dolara
Benchmark pre 3 satajoš 34 povezane
Oblačno i kišovito vreme u Srbiji uz olujni jugoistočni vetar i narandžasti meteo-alarm na jugu Banata
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 31 povezana