Povezane vesti

Prijavite komunalni problem ili kvarove preko mobilne aplikacije „City&Me“ koja je sada dostupna i u Leskovcu

Prijavite komunalni problem ili kvarove preko mobilne aplikacije „City&Me“ koja je sada dostupna i u Leskovcu

ROMinfomedia pre 25 dana
Mobilna aplikacija „City&Me“ omogućava korisnicima da prijavljuju komunalne probleme i kvarove u Gradu Leskovcu. Nadležni iz javnih preduzeća, ustanova i institucija će na taj način imati direktan uvid u to šta građani navode kao problem, sa ciljem… »
Leskovac uvodi aplikaciju „City&Me“ za prijavu komunalnih problema

Leskovac uvodi aplikaciju „City&Me“ za prijavu komunalnih problema

Rešetka pre 25 dana
Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović potpisao je ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa niškom kompanijom „City&Me“, čija će istoimena mobilna aplikacija uskoro biti dostupna Leskovčanima. Putem platforme građani će moći da prijavljuju komunalne… »
Leskovac na poklon dobija aplikaciju „City & Me“

Leskovac na poklon dobija aplikaciju „City & Me“

Stav.life pre 25 dana
Preko ove aplekacije Leskovčani će moći da prijavljuju kvarove, komunalne probleme, davati sugestije koje će ići papravo prema delegiranimlicima iz javnih i javno – komunaplnih preduzeća. Poret ovoga kroz aplikaciju se tokom šetnje i vožnje bicikla mogu… »
Leskovac se priključio digitalnoj mreži gradova kroz aplikaciju „City and me“

Leskovac se priključio digitalnoj mreži gradova kroz aplikaciju „City and me“

Jugmedia pre 25 dana
Direktor operacija kompanije ,,City and me” Aleksandar Stamenković, inače rođeni Leskovčanin, istakao je zadovoljstvo jer se Leskovac pridružio gradovima Srbije, Crne Gore, Slovenije i Severne Makedonije koji imaju ovu aplikaciju koja, prema njegovim… »

Vesti dana »