Повезане вести

Пријавите комунални проблем или кварове преко мобилне апликације „Цити&Ме“ која је сада доступна и у Лесковцу

Пријавите комунални проблем или кварове преко мобилне апликације „Цити&Ме“ која је сада доступна и у Лесковцу

РОМинфомедиа 29.08.2025
Мобилна апликација „Цити&Ме“ омогућава корисницима да пријављују комуналне проблеме и кварове у Граду Лесковцу. Надлежни из јавних предузећа, установа и институција ће на тај начин имати директан увид у то шта грађани наводе као… »
Лесковац уводи апликацију „Цити&Ме“ за пријаву комуналних проблема

Лесковац уводи апликацију „Цити&Ме“ за пријаву комуналних проблема

Решетка 29.08.2025
Градоначелник Лесковца Горан Цветановић потписао је уговор о пословно-техничкој сарадњи са нишком компанијом „Цити&Ме“, чија ће истоимена мобилна апликација ускоро бити доступна Лесковчанима. Путем платформе грађани ће моћи да… »
Лесковац на поклон добија апликацију „Цити & Ме“

Лесковац на поклон добија апликацију „Цити & Ме“

Став.лифе 29.08.2025
Преко ове аплекације Лесковчани ће моћи да пријављују кварове, комуналне проблеме, давати сугестије које ће ићи паправо према делегиранимлицима из јавних и јавно – комунаплних предузећа. Порет овога кроз апликацију се током… »
Лесковац се прикључио дигиталној мрежи градова кроз апликацију „Цити анд ме“

Лесковац се прикључио дигиталној мрежи градова кроз апликацију „Цити анд ме“

Југмедиа 29.08.2025
Директор операција компаније ,,Цити анд ме” Александар Стаменковић, иначе рођени Лесковчанин, истакао је задовољство јер се Лесковац придружио градовима Србије, Црне Горе, Словеније и Северне Македоније који имају ову апликацију… »

Вести дана »