Повезане вести

Активиста Марко пуштен на слободу: Тврди да га је полиција тукла

Активиста Марко пуштен на слободу: Тврди да га је полиција тукла

Сербиан Невс Медиа пре 21 дана
Активиста Марко, један од приведених током недавног протеста испред Филозофског факултета у Новом Саду, пуштен је на слободу након саслушања. Након изласка из зграде суда, изјавио је да је задобио повреде од полицајаца током… »
„Малтретирали су ме, тукли, тајно ме привели у комби и одвезли“: Језиво сведочење активисте из Новог Сада

„Малтретирали су ме, тукли, тајно ме привели у комби и одвезли“: Језиво сведочење активисте из Новог Сада

Нова пре 21 дана
Активиста Марко, један од приведених током протеста испред Филозофског факултета у Новом Саду рекао је, након што је пуштен на слободу после саслушања, да је задобио повреде од полицајаца током интервенције, али и потом у згради… »
Активиста из Новог Сада: Малтретирали су ме, тукли, тајно ме привели у комби и одвезли

Активиста из Новог Сада: Малтретирали су ме, тукли, тајно ме привели у комби и одвезли

Н1 Инфо пре 21 дана
Активиста Марко, један од приведених током протеста испред Филофофског факултета у Новом Саду рекао је, након што је пуштен на слободу после саслушања, да је задобио повреде од полицајаца током интервенције, али и потом у згради… »
Пуштен и четврти ухапшени због сукоба испред Филозофског факултета

Пуштен и четврти ухапшени због сукоба испред Филозофског факултета

Радио 021 пре 21 дана
Након што су пуштене три особе, пуштен је и четврти ухапшени који је био приведен под оптужбом за напад на полицију испред Филозофског факултета у Новом Саду. Како су навели студенти који су блокирали Филозофски факултет у Новом… »
Након Бачулова пуштена још двојица учесника протеста испред Филозофског факултета

Након Бачулова пуштена још двојица учесника протеста испред Филозофског факултета

Радио 021 пре 21 дана
Један од приведених под оптужбом за напад на полицију испред Филозофског факултета у Новом Саду, Милош Марковић, пуштен је да се брани са слободе, уз меру забране присуства јавним скуповима. Његова адвокатица Маја Мрнуштик је по… »
Нови Сад: Учесник протеста испред Филозофског факултета Милош Марковић се брани са слободе

Нови Сад: Учесник протеста испред Филозофског факултета Милош Марковић се брани са слободе

Бета пре 21 дана
Један од приведених под оптужбом за напад на полицију испред Филозофског факултета у Новом Саду, Милош Марковић, пуштен је да се брани са слободе, уз меру забране присуства јавним скуповима. Његова адвокатица Маја Мрнуштик је по… »

Радио сто плус пре 21 дана
Један од приведених испред Филозофског у Новом Саду Милош Марковић пуштен да се брани са слободе

Један од приведених испред Филозофског у Новом Саду Милош Марковић пуштен да се брани са слободе

Данас пре 21 дана

Вести дана »