Povezane vesti

Aktivista Marko pušten na slobodu: Tvrdi da ga je policija tukla

Aktivista Marko pušten na slobodu: Tvrdi da ga je policija tukla

Serbian News Media 29.08.2025
Aktivista Marko, jedan od privedenih tokom nedavnog protesta ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, pušten je na slobodu nakon saslušanja. Nakon izlaska iz zgrade suda, izjavio je da je zadobio povrede od policajaca tokom intervencije, tvrdeći da je… »
„Maltretirali su me, tukli, tajno me priveli u kombi i odvezli“: Jezivo svedočenje aktiviste iz Novog Sada

„Maltretirali su me, tukli, tajno me priveli u kombi i odvezli“: Jezivo svedočenje aktiviste iz Novog Sada

Nova 29.08.2025
Aktivista Marko, jedan od privedenih tokom protesta ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu rekao je, nakon što je pušten na slobodu posle saslušanja, da je zadobio povrede od policajaca tokom intervencije, ali i potom u zgradi fakulteta i kasnije kada… »
Aktivista iz Novog Sada: Maltretirali su me, tukli, tajno me priveli u kombi i odvezli

Aktivista iz Novog Sada: Maltretirali su me, tukli, tajno me priveli u kombi i odvezli

N1 Info 29.08.2025
Aktivista Marko, jedan od privedenih tokom protesta ispred Filofofskog fakulteta u Novom Sadu rekao je, nakon što je pušten na slobodu posle saslušanja, da je zadobio povrede od policajaca tokom intervencije, ali i potom u zgradi fakulteta i kasnije kada… »
Pušten i četvrti uhapšeni zbog sukoba ispred Filozofskog fakulteta

Pušten i četvrti uhapšeni zbog sukoba ispred Filozofskog fakulteta

Radio 021 29.08.2025
Nakon što su puštene tri osobe, pušten je i četvrti uhapšeni koji je bio priveden pod optužbom za napad na policiju ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Kako su naveli studenti koji su blokirali Filozofski fakultet u Novom Sadu, Marko je pušten da… »
Nakon Bačulova puštena još dvojica učesnika protesta ispred Filozofskog fakulteta

Nakon Bačulova puštena još dvojica učesnika protesta ispred Filozofskog fakulteta

Radio 021 29.08.2025
Jedan od privedenih pod optužbom za napad na policiju ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, Miloš Marković, pušten je da se brani sa slobode, uz meru zabrane prisustva javnim skupovima. Njegova advokatica Maja Mrnuštik je po izlasku iz suda rekla da… »
Novi Sad: Učesnik protesta ispred Filozofskog fakulteta Miloš Marković se brani sa slobode

Novi Sad: Učesnik protesta ispred Filozofskog fakulteta Miloš Marković se brani sa slobode

Beta 29.08.2025
Jedan od privedenih pod optužbom za napad na policiju ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, Miloš Marković, pušten je da se brani sa slobode, uz meru zabrane prisustva javnim skupovima. Njegova advokatica Maja Mrnuštik je po izlasku iz suda rekla da… »

Radio sto plus 29.08.2025
Jedan od privedenih ispred Filozofskog u Novom Sadu Miloš Marković pušten da se brani sa slobode

Jedan od privedenih ispred Filozofskog u Novom Sadu Miloš Marković pušten da se brani sa slobode

Danas 29.08.2025

Vesti dana »