Povezane vesti

"Najplaćeniji sam igrač i kraljica rijalitija": Kontroverzna starleta stigla ispred Pinka, spremna za Elitu 9

"Najplaćeniji sam igrač i kraljica rijalitija": Kontroverzna starleta stigla ispred Pinka, spremna za Elitu 9

Mondo 29.08.2025
Maja Marinković stigla je na "Pink" kako bi snimila svoj profil pred ulazak u "Elitu 9", a za medije je tom prilikom pričala na brojne teme. Kontroverzna starleta je na samom početku za okupljenje medije otkrila kako se oseća. "Odlično sam, vratila sam… »
"Danas sam na nju potrošio 10.000 evra" Maja Marinković u Elitu uvozi kamion, evo o čemu se radi! (video)

"Danas sam na nju potrošio 10.000 evra" Maja Marinković u Elitu uvozi kamion, evo o čemu se radi! (video)

Alo 29.08.2025
Tako je otkrio je da Maja ulazi sa čak 40 džakova garderobe, kozmetike i nakita. Radomir Marinković Taki dovezao je ćerku Maju Marinković do zgrade Pinka, kako bi snimila profil pred ulazak u Elitu 9. Tom prilikom je sa čelnicima sedme sile progovorio na… »
"Danas sam potrošio 10.000 evra" Taki šokirao o Maji i njenom ugovoru za Elitu9: Pomenuo odnose sa muškarcima

"Danas sam potrošio 10.000 evra" Taki šokirao o Maji i njenom ugovoru za Elitu9: Pomenuo odnose sa muškarcima

Telegraf 29.08.2025
Radomir Marinković Taki dovezao je ćerku Maju Marinković na "Pink" kako bi snimila profil pred ulazak u "Elitu", a tom prilikom je pričao na brojne teme. Na samom početku Taki je prokomentarisao Majinu izjavu da je ona najplaćenija rijaliti učesnica. -… »
"Ući se sa 40 džakova, na nju sam za jedan dan potrošio: 10.000 evra" Taki o Maji Marinković i njenom ugovoru u Eliti: "Ona je…

"Ući se sa 40 džakova, na nju sam za jedan dan potrošio: 10.000 evra" Taki o Maji Marinković i njenom ugovoru u Eliti: "Ona je…

Blic 29.08.2025
Radomir Marinković Taki dovezao je ćerku Maju Marinković na "Pink" kako bi snimila profil pred ulazak u "Elitu", a tom prilikom je pričao na brojne teme. Na samom početku Taki je prokomentarisao Majinu izjavu da je ona najplaćenija rijaliti učesnica. -… »
"Ja sam najplaćeniji rijaliti igrač": Maja Marinković se naoštrila pred ulazak u Elitu 9 - Spomenula Aleksandru i Filipa Cara…

"Ja sam najplaćeniji rijaliti igrač": Maja Marinković se naoštrila pred ulazak u Elitu 9 - Spomenula Aleksandru i Filipa Cara…

Blic 29.08.2025
Maja Marinković stigla je na "Pink" kako bi snimila svoj profil pred ulazak u "Elitu 9", a za "Blic" je tom prilikom pričala na brojne teme. Maja je na samom početku otkrila kako se oseća. - Odlično sam, vratila sam se sa produženog odmora. Bilo mi je… »
Na Pink stigla najplaćenija učesnica elite 9! Obećava neverovatan šou, a tek da čujete kakve je detalje otkrila

Na Pink stigla najplaćenija učesnica elite 9! Obećava neverovatan šou, a tek da čujete kakve je detalje otkrila

Kurir 29.08.2025
Maja Marinković stigla je na " Pink" kako bi snimila svoj profil pred ulazak u "Elitu 9", a za medije je tom prilikom pričala na brojne teme. Maja je na samom početku otkrila kako se oseća. - Odlično sam, vratila sam se sa produženog odmora. Bilo mi je… »
Taki pukao 10.000 evra na Maju, pa otkrio da možda ulazi u Elitu 9! Isplivali svi sočni detalji: Neke devojke su me…

Taki pukao 10.000 evra na Maju, pa otkrio da možda ulazi u Elitu 9! Isplivali svi sočni detalji: Neke devojke su me…

Kurir 29.08.2025
Radomir Marinković Taki dovezao je ćerku Maju Marinković na " Pink" kako bi snimila profil pred ulazak u "Elitu", a tom prilikom je pričao na brojne teme. Na samom početku Taki je prokomentarisao Majinu izjavu da je ona najplaćenija rijaliti učesnica. -… »
Ona je najplaćenija rijaliti učesnica Pred ulazak otkrila detalje o honoraru u Eliti 9!

Ona je najplaćenija rijaliti učesnica Pred ulazak otkrila detalje o honoraru u Eliti 9!

Alo 29.08.2025
Tom peilikom govorila je na razne teme, pa otkrila i da je najplaćenija učesnica rijalitija. Maja Marinković stigla je do zgrdae Pink televizije kako bi snimila svoj profil pred ulazak u Elitu 9. Tom peilikom govorila je na razne teme, pa otkrila i da je… »
"Ja sam najplaćenija rijaliti učesnica" Maja otkrila istinu o honoraru u Eliti 9, pa udarila na Cara i Aleks

"Ja sam najplaćenija rijaliti učesnica" Maja otkrila istinu o honoraru u Eliti 9, pa udarila na Cara i Aleks

Telegraf 29.08.2025
Maja Marinković stigla je na "Pink" kako bi snimila svoj profil pred ulazak u "Elitu 9" i otkrila da je najplaćenija rijaliti učesnica. Maja je na samom početku otkrila kako se oseća. - Odlično sam, vratila sam se sa produženog odmora. Bilo mi je… »

Vesti dana »