Povezane vesti

Zasijao verenički prsten na ruci Nataše Bekvalac: Pevačica se odmah oglasila i sve šokirala "Rekla sam da"

Zasijao verenički prsten na ruci Nataše Bekvalac: Pevačica se odmah oglasila i sve šokirala "Rekla sam da"

Telegraf pre 22 dana
Pevačica Nataša Bekvalac oglasila se na svom Instagram profilu i šokirala sve kada je objavila sliku na kojoj nosi verenički prsten. Bekvalčeva je napravila selfi pozirajući sa prstenom na ruci i napisavši u objavi "Rekla sam DA". Mnogi su pomislili da… »
„Rekla sam DA“: Na ruci Nataše Bekvalac zasijao prsten, otkrila i od koga ga je dobila FOTO

„Rekla sam DA“: Na ruci Nataše Bekvalac zasijao prsten, otkrila i od koga ga je dobila FOTO

Nova pre 21 dana
Nataša Bekvalac mnoge je zaintrigirala objavom. Pevačica Nataša Bekvalac privukla je pažnju objavom na Instagramu. „Rekla sam DA“, napisala je ona, pokazujući prsten na svojoj ruci, a koji je izgledao kao verenički. I taman kada su mnogi pomislili da će… »
Potpuni preokret: Nataša Bekvalac pokazala verenički prsten, ČETVRTI PUT REKLA DA

Potpuni preokret: Nataša Bekvalac pokazala verenički prsten, ČETVRTI PUT REKLA DA

Svet & Skandal pre 21 dana
Pop zvezda je ponovo u centru pažnje – verena Nataša Bekvalac iznenadila je pratioce kada je na Instagramu pokazala prelep prsten na ruci. Nakon tri braka iza sebe, Nataša Bekvalac je ovog puta napravila šalu na sopstveni račun i poručila da je rekla… »
Konačno! Zasijao dijamant na ruci Nataše Bekvalac: Rekla sam da...

Konačno! Zasijao dijamant na ruci Nataše Bekvalac: Rekla sam da...

Story pre 21 dana
Pevačica Nataša Bekvalac još jednom je uspela da iznenadi svoje pratioce na društvenim mrežama. Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju koja je izazvala pravu lavinu reakcija i pokrenula spekulacije. Na slici je u prvom planu njena ruka, a na… »
Da li će lepa nata ponovo na ludi kamen? Bekvalčeva se pohvalila prstenom: "Rekla sam da!"

Da li će lepa nata ponovo na ludi kamen? Bekvalčeva se pohvalila prstenom: "Rekla sam da!"

Dnevnik pre 21 dana
Pevačica Nataša Bekvalac oglasila se na svom Instagram profilu i šokirala sve kada je objavila sliku na kojoj nosi verenički prsten. Naime, Nataša je "opalila" selfi na kom vidimo prsten u prvom planu, a pevačica je kratko napisala: "Rekla sam da", a… »
"Rekla sam da": Nataša Bekvalac pokazala verenički prsten nakon tri razvoda

"Rekla sam da": Nataša Bekvalac pokazala verenički prsten nakon tri razvoda

Mondo pre 21 dana
Popularna pevačica Nataša Bekvalac iznenadila je svoje pratioce na Instagramu kada je objavila fotografiju na kojoj nosi verenički prsten. Nataša je podelila selfi na kojem se u prvom planu vidi prsten na njenoj ruci, a uz fotografiju je kratko napisala… »
(Foto) "Rekla sam da": Zasijao verenički prsten na ruci Nataše Bekvalac, pevačica se odmah oglasila i otkrila o čemu je reč…

(Foto) "Rekla sam da": Zasijao verenički prsten na ruci Nataše Bekvalac, pevačica se odmah oglasila i otkrila o čemu je reč…

Blic pre 21 dana
Pevačica Nataša Bekvalac oglasila se na svom Instagram profilu i šokirala sve kada je objavila sliku na kojoj nosi verenički prsten. Naime, Nataša je "opalila" selfi na kom vidimo prsten u prvom planu, a pevačica je kratko napisala: "Rekla sam da", a… »

Vesti dana »