Povezane vesti
"Moj mandat će trajati do kraja 2027.: Godine" Makron: Bez obzira na to šta misle oni koji su poraženi
Blic pre 23 dana
Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je danas da će nastaviti da obavlja svoj mandat do kraja 2027. godine, odbacujući spekulacije da bi mogao da bude pod pritiskom da podnese ostavku ako vlada izgubi poverenje na glasanju u parlamentu narednog… »
Makron odgovara kritičarima: Moj mandat traje do 2027. bez obzira na pritiske
Dnevnik pre 22 dana
PARIZ: Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je danas da će nastaviti da obavlja svoj mandat do kraja 2027. godine, odbacujući spekulacije da bi mogao da bude pod pritiskom da podnese ostavku ako vlada izgubi poverenje na glasanju u parlamentu… »
Makron o mogućoj ostavci: Moj mandat će trajati do kraja 2027. godine
Vesti online pre 22 dana
Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je danas da će nastaviti da obavlja svoj mandat do kraja 2027. godine, odbacujući spekulacije da bi mogao da bude pod pritiskom da podnese ostavku ako vlada izgubi poverenje na glasanju u parlamentu narednog… »
Makron poručio: Moj mandat će trajati do kraja 2027. godine
Večernje novosti pre 22 dana
FRANCUSKI predsednik Emanuel Makron izjavio je danas da će nastaviti da obavlja svoj mandat do kraja 2027. godine, odbacujući spekulacije da bi mogao da bude pod pritiskom da podnese ostavku ako vlada izgubi poverenje na glasanju u parlamentu narednog… »
Makron: Moj mandat će trajati do kraja 2027. godine
B92 pre 22 dana
Makron: Neću podneti ostavku
Politika pre 22 dana
Demokratija se sastoji u tome da ljudi glasaju o određenom mandatu. Francuski predsednik Emanuel Makron poručio je da nema nameru da podnese prevremenu ostavku uoči glasanja o povjerenju vladi, zakazanog za 8. septembar. Razlog za glasanje jeste… »
Vesti dana »

Predsednik izneo brojeve: Koliko je ljudi prisustvovalo vojnoj paradi u Beogradu, a koliko je protestovalo
Danas pre 29 minutajoš 2 povezane

Pojašnjenje iz Bele kuće: Taksa od 100.000 dolara za američku vizu samo za nove zahteve
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Izvučeni prvi dobitnici stana i automobila u novom krugu igre „Uzmi račun i pobedi“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana