Povezane vesti
Radnički doveo štopera iz Češke
Sportski žurnal 29.08.2025
Nemanja Mićević u Nišu. Srpski defanzivac Nemanja Mićević novi je igrač niškog Radničkog, saopštio je večeras taj superligaš. Ovaj 26-godišnji štoper u Radnički dolazi iz češke Teplice. - Za mene je iskreno najbitnije da ispunim klupske ambicije i da… »
Lučani, Argentina, pa Češka, naredna destinacija - Radnički Niš!
Sportske.net 29.08.2025
Mićević je rođen 28. januara 1999. godine i igra na poziciji štopera. U Niš dolazi iz češke Teplice i očekuje se da bude od velike pomoći u zadnjoj liniji. "Za mene je iskreno najbitnije da ispunim klupske ambicije i da budemo daleko od te neke, da… »
Srbin koji je igrao u argentini stigao na Čair: Veliko pojačanje Radničkog iz Niša
Večernje novosti 29.08.2025
Nemanja Mićević novo je pojačanja Fudbalskog kluba Radnički. Mićević je rođen 28. januara 1999. godine i igra na poziciji štopera. U Niš dolazi iz češke Teplice i očekuje se da bude od velike pomoći u zadnjoj liniji. FOTO: FK Radnički „Za mene je iskreno… »
Vesti dana »
Nesreća na njujorškom aerodromu – sudar aviona "Er Kanada" sa vatrogasnim vozilom, dvoje poginulih
RTS pre 6 minutajoš 25 povezanih
BLOG UŽIVO: Tramp zapretio „potpunim uništenjem“ Irana, Teheran najavljuje odgovor ako budu pogođena energetska postrojenja
Insajder pre 31 minutajoš 18 povezanih
Počinje prijava za lična dokumenta za Srbe koji žive ili rade na KiM, a izdaju ih prištinske institucije
Newsmax Balkans pre 31 minutajoš 15 povezanih