Povezane vesti
Radnički doveo štopera iz Češke
Sportski žurnal 29.08.2025
Nemanja Mićević u Nišu. Srpski defanzivac Nemanja Mićević novi je igrač niškog Radničkog, saopštio je večeras taj superligaš. Ovaj 26-godišnji štoper u Radnički dolazi iz češke Teplice. - Za mene je iskreno najbitnije da ispunim klupske ambicije i da… »
Lučani, Argentina, pa Češka, naredna destinacija - Radnički Niš!
Sportske.net 29.08.2025
Mićević je rođen 28. januara 1999. godine i igra na poziciji štopera. U Niš dolazi iz češke Teplice i očekuje se da bude od velike pomoći u zadnjoj liniji. "Za mene je iskreno najbitnije da ispunim klupske ambicije i da budemo daleko od te neke, da… »
Srbin koji je igrao u argentini stigao na Čair: Veliko pojačanje Radničkog iz Niša
Večernje novosti 29.08.2025
Nemanja Mićević novo je pojačanja Fudbalskog kluba Radnički. Mićević je rođen 28. januara 1999. godine i igra na poziciji štopera. U Niš dolazi iz češke Teplice i očekuje se da bude od velike pomoći u zadnjoj liniji. FOTO: FK Radnički „Za mene je iskreno… »
Vesti dana »

U komšiluku haotično Izdato hitno upozorenje: "Budite spremni na rizik od povreda..."
Večernje novosti pre 3 satajoš 34 povezane

Dve i po decenije od 5. oktobra: Demonstracijama na ulicama završena vladavina Slobodana Miloševića
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana

Njegoš Petrović razočaran: Žao mi je što su ljudi došli, šokiran sam dešavanjima u Humskoj
Večernje novosti pre 1 satjoš 29 povezanih