Povezane vesti

Pevačica živi u udžerici bez struje i vode sa 14 pasa i 11 mačaka! Stare stvari u kući, napolju zarđala kada i šporet (foto)…

Pevačica živi u udžerici bez struje i vode sa 14 pasa i 11 mačaka! Stare stvari u kući, napolju zarđala kada i šporet (foto)…

Kurir pre 21 dana
Snežana Pavlović, učesnica takmičenja " Nikad nije kasno", živi na rubu egzistencije sa 14 pasa i 11 mačaka. Na Grandovoj sceni 2019. godine je zablistala i očarala svojim glasom, ali po završetku takmičenja vratila se svom životu daleko od reflektora… »
Pevačica na rubu egzistencije, živi sa 14 pasa i 11 mačaka: Snimak s njive dirnuo je naciju, nekad blistala u Grandu

Pevačica na rubu egzistencije, živi sa 14 pasa i 11 mačaka: Snimak s njive dirnuo je naciju, nekad blistala u Grandu

Mondo pre 20 dana
Snežana Pavlović (55) je 2019. zasijala na Grandovoj sceni i mnoge očarala svojim glasom, ali po završetku šoua vratila se svom životu daleko od reflektora pozornice. Poslednjih dana, video na kome ona izvodi pesmu Zorice Brunclik dok sedi na zemlji… »
"Nemam toalet, zimi se retko kupam": Pevačica iz Nikad nije kasno živi od socijalne pomoći: "Muž me je izbacio iz kuće, tukao…

"Nemam toalet, zimi se retko kupam": Pevačica iz Nikad nije kasno živi od socijalne pomoći: "Muž me je izbacio iz kuće, tukao…

Blic pre 20 dana
Bivša učesnica takmičenja "Nikad nije kasno", Snežana Pavlović danas živi na rubu egzistencije sa 14 pasa i 11 mačaka. Njen snimak kako sedi na zemlji i izvodi pesmu Zorice Brunclik postao je viralan, a javnost je potreslo njeno trenutno stanje. Snežana… »
"Svi su me otkačili osim boga, nemam ni toalet" Ispovest učesnice Nikad nije kasno: Njen snimak dirnuo naciju, a živi u…

"Svi su me otkačili osim boga, nemam ni toalet" Ispovest učesnice Nikad nije kasno: Njen snimak dirnuo naciju, a živi u…

Kurir pre 20 dana
Snežana Pavlović, učesnica takmičenja " Nikad nije kasno", živi na rubu egzistencije sa 14 pasa i 11 mačaka. Ona je 2019. zasijala na Grandovoj sceni i mnoge očarala svojim glasom, ali po završetku šoua vratila se svom životu daleko od reflektora… »
Pevačicu iz Nikad nije kasno muž isterao iz kuće, Snežana sada živi u domu od stiropora: Pogledajte snimak

Pevačicu iz Nikad nije kasno muž isterao iz kuće, Snežana sada živi u domu od stiropora: Pogledajte snimak

Telegraf pre 20 dana
Snimak Snežane Pavlović, koja u pauzi od rada u plasteniku, sedi na zemlji i peva, postao je viralan. Mnogi ljudi na društvenim mrežama dele snimak Snežane, a njen glas je oduševio mnoge. Kako su odmah prokomentarisali, nekada se bavila pevanjem, a danas… »

Vesti dana »