Повезане вести

Мерц: Ми смо вец́ у сукобу с Русијом

Мерц: Ми смо вец́ у сукобу с Русијом

Вести онлине пре 17 дана
Немачки канцелар Фридрих Мерц изјавио је, у контексту намере Европске комисије да повец́а војне расходе, да се његова земља вец́ налази у сукобу са Русијом. „Ми смо вец́ у сукобу с Русијом“, рекао је он у интервјуу за француски… »
Мерц: Већ смо у сукобу са Русијом

Мерц: Већ смо у сукобу са Русијом

Правда пре 17 дана
Немачки канцелар оптужио је Москву да наводно дестабилизује значајан део Немачке. Немачки канцелар Фридрих Мерц изјавио је, у контексту намере Европске комисије да повећа војне расходе, да се његова земља већ налази у сукобу са… »
Захарова о изјави Мерца: Случај за психијатрију

Захарова о изјави Мерца: Случај за психијатрију

Вести онлине пре 17 дана
Изјава немачког канцелара Фридриха Мерца о мешању Русије у немачке послове путем друштвених мрежа је случај за психијатрију, рекла је за ТАСС портпарол руског Министарства спољних послова Марија Захарова. – Чини ми се да је ово… »
Русија одговорила мерцу: Немачки премијер треба да се посаветује са психијатрима

Русија одговорила мерцу: Немачки премијер треба да се посаветује са психијатрима

Ало пре 17 дана
Марија Захарова, портпаролка руског Министарства спољних послова, саветовала је немачког канцелара Фридриха Мерца да се обрати психијатру због његових тврдњи о мешању Москве у унутрашње послове Немачке. Она је истакла… »
Захарова о изјави немачког канцелара: То је вец́ случај за психијатра

Захарова о изјави немачког канцелара: То је вец́ случај за психијатра

Спутник пре 17 дана
Представница руског Министарства спољних послова прокоментарисала је изјаву немачког канцелара Фридриха Мерца о наводном мешању Русије у унутрашња питања Немачке путем друштвених мрежа. То је вец́ случај за психијатра, рекла… »
"То је већ случај за психијатра": Захарова о изјави Мерца о наводном мешању Русије у унутрашња питања Немачке

"То је већ случај за психијатра": Захарова о изјави Мерца о наводном мешању Русије у унутрашња питања Немачке

Вечерње новости пре 17 дана
ПРЕДСТАВНИЦА руског Министарства спољних послова прокоментарисала је изјаву немачког канцелара Фридриха Мерца о наводном мешању Русије у унутрашња питања Немачке путем друштвених мрежа. То је већ случај за психијатра, рекла… »
Немачки канцелар: Већ смо у сукобу с Русијом

Немачки канцелар: Већ смо у сукобу с Русијом

Правда пре 17 дана
Немачки канцелар Фридрих Мерц изјавио је, у контексту намере Европске комисије да повећа војне расходе, да се његова земља већ налази у сукобу са Русијом. „Ми смо већ у сукобу с Русијом“, рекао је он у интервјуу за француски… »
Немачки канцелар: Вец́ смо у сукобу с Русијом

Немачки канцелар: Вец́ смо у сукобу с Русијом

Спутник пре 17 дана
Немачки канцелар Фридрих Мерц изјавио је, у контексту намере Европске комисије да повец́а војне расходе, да се његова земља вец́ налази у сукобу са Русијом. Он је оптужио Москву да наводно дестабилизује значајан део Немачке и… »
Запањујуће признање немачког канцелара "Ми смо вец́ у сукобу с Русијом"

Запањујуће признање немачког канцелара "Ми смо вец́ у сукобу с Русијом"

Ало пре 17 дана
Немачки канцелар Фридрих Мерц изјавио је, у контексту намере Европске комисије да повец́а војне расходе, да се његова земља вец́ налази у сукобу са Русијом. „Ми смо вец́ у сукобу с Русијом“, рекао је он у интервјуу за француски… »

Вести дана »