Povezane vesti
Merc: Mi smo već u sukobu s Rusijom
Vesti online 30.08.2025
Nemački kancelar Fridrih Merc izjavio je, u kontekstu namere Evropske komisije da poveća vojne rashode, da se njegova zemlja već nalazi u sukobu sa Rusijom. „Mi smo već u sukobu s Rusijom“, rekao je on u intervjuu za francuski LCI. On je optužio… »
Merc: Već smo u sukobu sa Rusijom
Pravda 30.08.2025
Nemački kancelar optužio je Moskvu da navodno destabilizuje značajan deo Nemačke. Nemački kancelar Fridrih Merc izjavio je, u kontekstu namere Evropske komisije da poveća vojne rashode, da se njegova zemlja već nalazi u sukobu sa Rusijom. "Mi smo već u… »
Zaharova o izjavi Merca: Slučaj za psihijatriju
Vesti online 30.08.2025
Izjava nemačkog kancelara Fridriha Merca o mešanju Rusije u nemačke poslove putem društvenih mreža je slučaj za psihijatriju, rekla je za TASS portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. – Čini mi se da je ovo već za psihijatrije… »
Rusija odgovorila mercu: Nemački premijer treba da se posavetuje sa psihijatrima
Alo 30.08.2025
Marija Zaharova, portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova, savetovala je nemačkog kancelara Fridriha Merca da se obrati psihijatru zbog njegovih tvrdnji o mešanju Moskve u unutrašnje poslove Nemačke. Ona je istakla licemerje nemačke politike i… »
Zaharova o izjavi nemačkog kancelara: To je već slučaj za psihijatra
Sputnik 30.08.2025
Predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova prokomentarisala je izjavu nemačkog kancelara Fridriha Merca o navodnom mešanju Rusije u unutrašnja pitanja Nemačke putem društvenih mreža. To je već slučaj za psihijatra, rekla je ona, podsetivši da… »
"To je već slučaj za psihijatra": Zaharova o izjavi Merca o navodnom mešanju Rusije u unutrašnja pitanja Nemačke
Večernje novosti 30.08.2025
PREDSTAVNICA ruskog Ministarstva spoljnih poslova prokomentarisala je izjavu nemačkog kancelara Fridriha Merca o navodnom mešanju Rusije u unutrašnja pitanja Nemačke putem društvenih mreža. To je već slučaj za psihijatra, rekla je ona, podsetivši da… »
Nemački kancelar: Već smo u sukobu s Rusijom
Pravda 30.08.2025
Nemački kancelar Fridrih Merc izjavio je, u kontekstu namere Evropske komisije da poveća vojne rashode, da se njegova zemlja već nalazi u sukobu sa Rusijom. „Mi smo već u sukobu s Rusijom“, rekao je on u intervjuu za francuski LCI. On je optužio Moskvu… »
Nemački kancelar: Već smo u sukobu s Rusijom
Sputnik 30.08.2025
Nemački kancelar Fridrih Merc izjavio je, u kontekstu namere Evropske komisije da poveća vojne rashode, da se njegova zemlja već nalazi u sukobu sa Rusijom. On je optužio Moskvu da navodno destabilizuje značajan deo Nemačke i meša se u unutrašnje… »
Zapanjujuće priznanje nemačkog kancelara "Mi smo već u sukobu s Rusijom"
Alo 30.08.2025
Nemački kancelar Fridrih Merc izjavio je, u kontekstu namere Evropske komisije da poveća vojne rashode, da se njegova zemlja već nalazi u sukobu sa Rusijom. „Mi smo već u sukobu s Rusijom“, rekao je on u intervjuu za francuski LCI. On je optužio… »
Vesti dana »

Mali: Stav Saveta EU o zabrani uvoza ruskog gasa katastrofalan za Srbiju
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

Muškarac električnim biciklom sleteo s kolovoza i umro: Užas u Lazarevcu: Hitna mogla samo da konstatuje smrt
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Tramp skeptičan u pogledu mogućnosti da Ukrajina povrati okupirane teritorije
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Karlik Džons polomio kost u stopalu: Košarkaš Partizana mora da pauzira 3 meseca
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana