Повезане вести

Од кадра вам неће бити добро Груди Ене Чолић на изволте! (видео)

Од кадра вам неће бити добро Груди Ене Чолић на изволте! (видео)

Ало пре 20 дана
Кадар је највише пријао припадницима јачег пола. Бивша ријалити учесница Ена Чолић била је синоћ у емисији "Народ пита". Видео снимак који је објавила за време трајања реклама све је бацио у транс. Наиме, Чолићева је имала… »
Ена Чолић спустила телефон на огромне груди па снимила врели кадар! Показала колико је обдарена, ријалити учесница објавила…

Ена Чолић спустила телефон на огромне груди па снимила врели кадар! Показала колико је обдарена, ријалити учесница објавила…

Курир пре 20 дана
Бивша учесница ријалитија Елита, Ена Чолић била је синоћ у емисији " Народ пита", а снимак који је објавила за време трајања реклама све је бацио у транс. Наиме, она је снимила груди из необичног угла, а како су биле у првом… »
Од кадра вам неће бити добро: Ена Чолић сликала груди: Снимала се у паузи током емисије, овакву је нисте видели (фото)

Од кадра вам неће бити добро: Ена Чолић сликала груди: Снимала се у паузи током емисије, овакву је нисте видели (фото)

Блиц пре 20 дана
Бивша учесница ријалитија Елита, Ена Чолић била је синоћ у емисији "Народ пита", а снимак који је објавила за време трајања реклама све је бацио у транс. Наиме, она је снимила груди из необичног угла, а како су биле у првом… »
Ена Чолић проговорила о односу са Сантаном

Ена Чолић проговорила о односу са Сантаном

Вести онлине пре 20 дана
Бивша ријалити учесница, Ена Чолић проговорила је о односу са Бором Сантаном. “Ена је морбидна”. Ена је рекла да зна да је Бора варао Милицу Кемез, а сада каже да није одслушала све његове интервјуе у којима је помиње. – Нисам… »
"Никад разлог њиховог развода" Ена Чолић проговорила о односу са Сантаном, тврди да је Бора варао Милицу Кемез!

"Никад разлог њиховог развода" Ена Чолић проговорила о односу са Сантаном, тврди да је Бора варао Милицу Кемез!

Курир пре 20 дана
Бивша ријалити учесница Ена Чолић проговорила је о односу са Бором Сантаном, након што је њено име често довођено у везу са његовим турбулентним емотивним животом. Ена тврди да зна да је Бора варао Милицу Кемез, али истиче да… »
Ена тврди да је Бора варао Милицу Кемез! Чолићева проговорила о односу са Сантаном: Она ми ништа није урадила!

Ена тврди да је Бора варао Милицу Кемез! Чолићева проговорила о односу са Сантаном: Она ми ништа није урадила!

Телеграф пре 20 дана
Бивша ријалити учесница Ена Чолић проговорила је о односу са Бором Сантаном, након што је њено име често довођено у везу са његовим турбулентним емотивним животом. Ена тврди да зна да је Бора варао Милицу Кемез, али истиче да… »
Тврди да је Бора варао Милицу Кемез: Ена Чолић проговорила о односу са Сантаном: "Мени она није ништа лоше урадила"

Тврди да је Бора варао Милицу Кемез: Ена Чолић проговорила о односу са Сантаном: "Мени она није ништа лоше урадила"

Блиц пре 20 дана
Бивша ријалити учесница, Ена Чолић проговорила је о односу са Бором Сантаном. Ена је рекла да зна да је Бора варао Милицу Кемез, а сада каже да није одслушала све његове интервјуе у којима је помиње. - Нисам све преслушала јер… »

Вести дана »