Повезане вести
Велика вест за грађане: Ниже камате на готовинске, потрошачке и стамбене кредите
Ало пре 19 дана
Од 1. септембра падају камате на кредите – Поштанска штедионица уводи повољније услове и одлаже нове накнаде до 2026. године. Банка Поштанска штедионица (БПШ) саопштила је данас да ће од 1. септембра снизити каматне стопе на… »
Поштанска штедионица снижава каматне стопе: Повољнији кредити за пензионере и запослене са примањима до 100.000 динара
Нова економија пре 19 дана
Поштанска штедионица је објавила да ће од 1. септембра снизити каматне стопе и одлажити примену нових тарифа. Каматне стопе ће бити мање на кредите за запослене са примањима до 100.000 динара и за пензионере без обзира на… »
Поштанска снизила камате на кредите
Бујановачке пре 19 дана
Бујановац, 30. август 2025. Банка Поштанска штедионица снизиће каматне стопе на кредите за запослене са примањима до 100.000 динара и за пензионере без обзира на висину примања од 1. септембра. Поштанска је саопштила у петак да… »
Мање камате од 1. Септембра Ово је само део нових економских мера државе за грађане са нижим примањима
Ало пре 19 дана
Ова мера је усаглашена са ширим мерама државе, са циљем да се додатно подржи животни стандард грађана и да се ублажи финансијски терет домаћинстава. Банка Поштанска штедионица (БПШ) донела је данас одлуку да од 1. септембра… »
Поштанска штедионица од 1. септембра снижава каматне стопе и одлаже примену нових тарифа
Данас пре 20 дана
Поштанска штедионица данас је објавила да ће од 1. септембра снизити каматне стопе и одлажити примену нових тарифа. Каматне стопе ће бити мање на кредите за запослене са примањима до 100.000 динара и за пензионере без обзира на… »
Вести дана »

Управо на Блиц ТВ растужила све у студију Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 0 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Жестоко се тресла камчатка: Снажан земљотрес јачине 7,8 степени Рихтера погодио Русију
Курир пре 15 минутајош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 7 сатијош 1 повезана