Повезане вести
"Гледам га као оца!" Певачица открила здравствено стање Халида Бешлића: Наравно да смо се чули...
Телеграф 30.08.2025
Певач Халид Бешлић (71) недавно је примљен у болницу због лошег здравственог стања, а сада се тим поводом огласила његова дугогодишња пријатељица, певачица Николина Ковач. - Разумите ме, не бих коментарисала ову ситуацију… »
"Гледам га као оца": Певачица проговорила о здравственом стању Халида Бешлица: Ево како се сада певач осећа
Блиц 30.08.2025
Певач Халид Бешлић (71) недавно је хоспитализован због лошег здравственог стања, а сада се тим поводом огласила певачица Николина Ковач. Николина и Халид су дугогодишњи пријатељи, а она је рекла да ој је јако тешко да говори… »
"Веома ми је тешко, он ми је ко отац" Николина Ковач о здравственом стању Халида Бешлића, ево како се фолкер осећа
Курир 30.08.2025
Певач Халид Бешлић (71) недавно је хоспитализован због лошег здравственог стања, а сада се тим поводом огласила певачица Николина Ковач. Николина и Халид су дугогодишњи пријатељи, а она је рекла да јој је јако тешко да говори… »
Вести дана »
Белорусија ослободила нобеловца Бјаљацког и опозиционарку Колесникову, САД ублажиле санкције
Бета пре 47 минутајош 23 повезане
Четири изабрана члана Савета РЕМ поднеће оставке уколико се до петка не понови гласање
Радио 021 пре 1 сатјош 21 повезана
ЗАВРШЕН ПРОТЕСТ: Спонтана тишина и одлазак у Бачку Паланку
Мој Нови Сад пре 11 минутајош 18 повезаних
Историјски вечити дерби: Објављено колико је људи гледало меч Партизан - Црвена звезда
Курир пре 21 минутајош 117 повезаних
Захарова: Москва ће одмах одговорити на замрзавање руских средстава у ЕУ
Политика пре 22 минутајош 23 повезане