Повезане вести
"Гледам га као оца!" Певачица открила здравствено стање Халида Бешлића: Наравно да смо се чули...
Телеграф 30.08.2025
Певач Халид Бешлић (71) недавно је примљен у болницу због лошег здравственог стања, а сада се тим поводом огласила његова дугогодишња пријатељица, певачица Николина Ковач. - Разумите ме, не бих коментарисала ову ситуацију… »
"Гледам га као оца": Певачица проговорила о здравственом стању Халида Бешлица: Ево како се сада певач осећа
Блиц 30.08.2025
Певач Халид Бешлић (71) недавно је хоспитализован због лошег здравственог стања, а сада се тим поводом огласила певачица Николина Ковач. Николина и Халид су дугогодишњи пријатељи, а она је рекла да ој је јако тешко да говори… »
"Веома ми је тешко, он ми је ко отац" Николина Ковач о здравственом стању Халида Бешлића, ево како се фолкер осећа
Курир 30.08.2025
Певач Халид Бешлић (71) недавно је хоспитализован због лошег здравственог стања, а сада се тим поводом огласила певачица Николина Ковач. Николина и Халид су дугогодишњи пријатељи, а она је рекла да јој је јако тешко да говори… »
Вести дана »
Утростручен увоз горива због санкција Нафтној индустрији Србије, саопштила Влада
Слободна Европа пре 43 минутајош 36 повезаних
БЛОГ УЖИВО Студенти ФДУ-а објавили локацију суботњег протеста: Јаћимовић 9. дан штрајкује глађу, ђаци школе у коју иде његов син изгласали тродневни бојкот наставе
Нова пре 23 минутајош 48 повезаних
Метеоролог открио колико ће трајати захлађење и када да очекујемо први снег у Београду
Правда пре 1 сатјош 61 повезана