Povezane vesti

"Gledam ga kao oca!" Pevačica otkrila zdravstveno stanje Halida Bešlića: Naravno da smo se čuli...

"Gledam ga kao oca!" Pevačica otkrila zdravstveno stanje Halida Bešlića: Naravno da smo se čuli...

Telegraf pre 23 dana
Pevač Halid Bešlić (71) nedavno je primljen u bolnicu zbog lošeg zdravstvenog stanja, a sada se tim povodom oglasila njegova dugogodišnja prijateljica, pevačica Nikolina Kovač. - Razumite me, ne bih komentarisala ovu situaciju, da me neko ne shvati… »
"Gledam ga kao oca": Pevačica progovorila o zdravstvenom stanju Halida Bešlica: Evo kako se sada pevač oseća

"Gledam ga kao oca": Pevačica progovorila o zdravstvenom stanju Halida Bešlica: Evo kako se sada pevač oseća

Blic pre 23 dana
Pevač Halid Bešlić (71) nedavno je hospitalizovan zbog lošeg zdravstvenog stanja, a sada se tim povodom oglasila pevačica Nikolina Kovač. Nikolina i Halid su dugogodišnji prijatelji, a ona je rekla da oj je jako teško da govori na ovu temu. - Razumite… »
"Veoma mi je teško, on mi je ko otac" Nikolina Kovač o zdravstvenom stanju Halida Bešlića, evo kako se folker oseća

"Veoma mi je teško, on mi je ko otac" Nikolina Kovač o zdravstvenom stanju Halida Bešlića, evo kako se folker oseća

Kurir pre 23 dana
Pevač Halid Bešlić (71) nedavno je hospitalizovan zbog lošeg zdravstvenog stanja, a sada se tim povodom oglasila pevačica Nikolina Kovač. Nikolina i Halid su dugogodišnji prijatelji, a ona je rekla da joj je jako teško da govori na ovu temu. - Razumite… »

Vesti dana »