Povezane vesti

Tramp je živ i zdrav: Džej Di Vens se sprema za "ne daj Bože", ali Donald igra golf

Tramp je živ i zdrav: Džej Di Vens se sprema za "ne daj Bože", ali Donald igra golf

Telegraf pre 11 dana
Američki predsednik Donald Tramp nije viđen u javnosti nekoliko dana tokom protekle nedelje. Nakon što su glasine o njegovoj smrti uzele maha na društvenim mrežama, Tramp se po prvi put ponovo pojavio pred kamerama. Tramp je fotografisan danas pre podne… »
„Spreman sam“: Izjava Džej Di Vensa podigla oluju, raste zabrinutost za zdravlje Donalda Trampa; Društvene mreže gore s…

„Spreman sam“: Izjava Džej Di Vensa podigla oluju, raste zabrinutost za zdravlje Donalda Trampa; Društvene mreže gore s…

Dnevnik pre 10 dana
merički potpredsednik Džej Di Vens izazvao je pravu buru na društvenim mrežama nakon što je izjavio da je spreman da preuzme dužnost predsednika ako Donalda Trampa zadesi neka „strašna tragedija“. U intervjuu za USA Today 27. avgusta, Vens je naglasio da… »
Internet je eksplodirao! Nakon kontroverzne izjave Vensa o Trampovoj smrti, oglasila se Bela kuća

Internet je eksplodirao! Nakon kontroverzne izjave Vensa o Trampovoj smrti, oglasila se Bela kuća

Alo pre 10 dana
Predsednik SAD Donald Tramp je živ i nema zdravstvenih problema, javio je novinar Aksiosa Barak Ravid, pozivajući se na izjavu visokog zvaničnika Bele kuće. " Tramp je dobro. Idemo da igramo golf", rekao je izvor za publikaciju. Ranije danas, glasine o… »
Tramp nekoliko dana nije viđen u javnosti: Korisnici X-a se pitaju da li je živ

Tramp nekoliko dana nije viđen u javnosti: Korisnici X-a se pitaju da li je živ

N1 Info pre 10 dana
Internet su preplavile spekulacije o smrti američkog predsednika Donalda Trampa nakon što su korisnici društvene mreže X počeli da postavljaju pitanja o njegovom izostanku iz javnosti u poslednjih nekoliko dana, kao i o tvrdnjama da nije najboljeg… »
"Spreman sam": Reči Džej Di Vensa izazvale buru, svi brinu šta se događa s Trampovim zdravljem

"Spreman sam": Reči Džej Di Vensa izazvale buru, svi brinu šta se događa s Trampovim zdravljem

Telegraf pre 10 dana
Američki potpredsednik Džej Di Vens "potpalio je požar" na bespućima interneta nakon što je izjavio da je spreman da preuzme dužnost predsednika ako Donalda Trampa pogodi neka "strašna tragedija". "Ako se, ne daj Bože, dogodi strašna tragedija, ne mogu… »
Šta ako se Trampu dogodi “strašna tragedija”?

Šta ako se Trampu dogodi “strašna tragedija”?

Vesti online pre 11 dana
Potpredsednik SAD-a Džej Di Vens, izjavio je da je spreman da preuzme predsedničku dužnost “ako se, ne daj Bože, dogodi strašna tragedija” Donaldu Trampu. Zabrinutost zbog modrica Šta kaže 25. amandman? U opsežnom intervjuu za USA today, Vens je rekao da… »
Džej Di Vens: "Spreman sam da preuzmem funkciju predsednika SAD, ako se nešto dogodi Trampu"

Džej Di Vens: "Spreman sam da preuzmem funkciju predsednika SAD, ako se nešto dogodi Trampu"

Kurir pre 11 dana
Potpredsednik SAD Džej Di Vens izjavio je da je spreman da preuzme predsedničku dužnost u slučaju da se nešto dogodi američkom predsedniku Donaldu Trampu. U velikom intervjuu za USA Today rekao je da je uveren da će predsednik Tramp odslužiti ostatak… »
Gde je Tramp? Piše se o njegovoj smrti...

Gde je Tramp? Piše se o njegovoj smrti...

B92 pre 11 dana
Internet su preplavile spekulacije o smrti američkog predsednika Donalda Trampa nakon što su korisnici društvene mreže X počeli da postavljaju pitanja o njegovom izostanku iz javnosti u poslednjih nekoliko dana, kao i o tvrdnjama da nije u najboljem… »
Vens: Spreman sam da preuzemem Trampovo mesto ako mu se nešto desi

Vens: Spreman sam da preuzemem Trampovo mesto ako mu se nešto desi

RTV pre 11 dana
VAŠINGTON - Potpredsednik SAD Džej Di Vens izjavio je da je spreman da preuzme predsedničku dužnost "ako se, ne daj Bože, dogodi nekakva strašna tragedija Donaldu Trampu", preneli su danas američki mediji. Međutim, u opširnom intervjuu za USA TODAY, Vens… »
Spekulacije o Trampovom zdravlju tresu Ameriku Vens poručio da je spreman da preuzme funkciju

Spekulacije o Trampovom zdravlju tresu Ameriku Vens poručio da je spreman da preuzme funkciju

Alo pre 11 dana
Potpredsednik SAD Džej Di Vens poručio da je spreman da preuzme Trampovu funkciju ako se dogodi tragedija, dok spekulacije o zdravlju američkog predsednika uzdrmavaju javnost. Potpredsednik Sjedinjenih Američkih Država, Džej Di Vens, oglasio se nakon… »
"Spreman sam da preuzmem trampovo mesto ako mu se nešto desi": Oglasio je Vens nakon spekulacija o smrti američkog predsednika…

"Spreman sam da preuzmem trampovo mesto ako mu se nešto desi": Oglasio je Vens nakon spekulacija o smrti američkog predsednika…

Večernje novosti pre 11 dana
POTPREDSEDNIK SAD Džej Di Vens izjavio je da je spreman da preuzme predsedničku dužnost "ako se, ne daj Bože, dogodi nekakva strašna tragedija Donaldu Trampu", preneli su danas američki mediji. AP Photo/Kin Cheung,pool) Međutim, u opširnom intervjuu za… »
Šta ako se Trampu dogodi "strašna tragedija"?

Šta ako se Trampu dogodi "strašna tragedija"?

B92 pre 11 dana
Potpredsednik SAD-a Džej Di Vens, izjavio je da je spreman da preuzme predsedničku dužnost "ako se, ne daj Bože, dogodi strašna tragedija" Donaldu Trampu. U opsežnom intervjuu za USA today, Vens je rekao da je uveren da će predsednik Tramp odslužiti… »
"Tramp je mrtav" U trendingu na X-U: Evo šta znamo do sada

"Tramp je mrtav" U trendingu na X-U: Evo šta znamo do sada

Alo pre 11 dana
Dana 30. avgusta 2025. godine, fraza „Tramp je mrtav“ počela je da se širi na društvenoj mreži X (ranije Tviter), što je izazvalo široke spekulacije o zdravlju bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, koji trenutno služi svoj drugi mandat kao 47… »
Vens spreman da postane predsednik: "Ako se, ne daj Bože, Trampu dogodi strašna tragedija"

Vens spreman da postane predsednik: "Ako se, ne daj Bože, Trampu dogodi strašna tragedija"

Telegraf pre 11 dana
Američki potpredsednik Džej Di Vens izjavio je da je spreman da preuzme predsedničku funkciju "ako se, ne daj Bože, dogodi strašna tragedija" aktuelnom šefu Bele kuće Donaldu Trampu. U opširnom intervjuu za USA Today, potpredsednik je rekao da je… »

Vesti dana »