Povezane vesti
Kako se deca sa invaliditetom nose sa ratom u Ukrajini
Radio 021 30.08.2025
Posle više od tri godine rata, deca sa invaliditetom u Ukrajini suočavaju se sa neprestanim izazovima. AFP „Šta je rat?", pita se 14-godišnja Jeva dok se igra u školskoj biblioteci sa drugovima iz odeljenja. „Znam da su rat avioni, helikopteri, tenkovi… »
BBC News 30.08.2025
Posle više od tri godine rata, deca sa invaliditetom u Ukrajini suočavaju se sa neprestanim izazovima. „Šta je rat?", pita se 14-godišnja Jeva dok se igra u školskoj biblioteci sa drugovima iz odeljenja. „Znam da su rat avioni, helikopteri, tenkovi… »
NIN 30.08.2025
"Šta je rat?", pita se 14-godišnja Jeva dok se igra u školskoj biblioteci sa drugovima iz odeljenja. "Znam da su rat avioni, helikopteri, tenkovi, rakete, bombe i dronovi", zaključuje. Rođena sa epilepsijom i umerenom intelektualnom ometenošću, Jeva… »
Danas 30.08.2025
„Šta je rat?“, pita se 14-godišnja Jeva dok se igra u školskoj biblioteci sa drugovima iz odeljenja. „Znam da su rat avioni, helikopteri, tenkovi, rakete, bombe i dronovi“, zaključuje. Rođena sa epilepsijom i umerenom intelektualnom ometenošću, Jeva… »
Južne vesti 30.08.2025
AFP „Šta je rat?“, pita se 14-godišnja Jeva dok se igra u školskoj biblioteci sa drugovima iz odeljenja. „Znam da su rat avioni, helikopteri, tenkovi, rakete, bombe i dronovi“, zaključuje. Rođena sa epilepsijom i umerenom intelektualnom ometenošću, Jeva… »
Vesti dana »

Pucnjava u Beogradu na vodi? Uhapšen muškarac, kod sebe imao dve puške VIDEO
B92 pre 2 satajoš 9 povezanih

Ministar finansija: Delegacije MMF-a sledeće nedelje u Beogradu, razgovori o budžetu Srbije
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

KFOR: Jedinica BKS greškom skrenula sa puta, poštovan dogovor o nedolasku na Sever bez odobrenja
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Vučić čestitao Orbanu na organizaciji mirovnog sastanka Trampa i Putina
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Optužen Trampov bivši savetnik: Džon Bolton se tereti za prenos tajnih podataka: Objavio knjigu o radu u Beloj kući
Blic pre 3 satajoš 4 povezane