Повезане вести
Како се деца са инвалидитетом носе са ратом у Украјини
Радио 021 30.08.2025
После више од три године рата, деца са инвалидитетом у Украјини суочавају се са непрестаним изазовима. АФП „Шта је рат?", пита се 14-годишња Јева док се игра у школској библиотеци са друговима из одељења. „Знам да су рат… »
BBC News 30.08.2025
После више од три године рата, деца са инвалидитетом у Украјини суочавају се са непрестаним изазовима. „Шта је рат?", пита се 14-годишња Јева док се игра у школској библиотеци са друговима из одељења. „Знам да су рат авиони… »
Данас 30.08.2025
„Шта је рат?“, пита се 14-годишња Јева док се игра у школској библиотеци са друговима из одељења. „Знам да су рат авиони, хеликоптери, тенкови, ракете, бомбе и дронови“, закључује. Рођена са епилепсијом и умереном… »
НИН 30.08.2025
"Шта је рат?", пита се 14-годишња Јева док се игра у школској библиотеци са друговима из одељења. "Знам да су рат авиони, хеликоптери, тенкови, ракете, бомбе и дронови", закључује. Рођена са епилепсијом и умереном… »
Јужне вести 30.08.2025
АФП „Шта је рат?“, пита се 14-годишња Јева док се игра у школској библиотеци са друговима из одељења. „Знам да су рат авиони, хеликоптери, тенкови, ракете, бомбе и дронови“, закључује. Рођена са епилепсијом и умереном… »
Вести дана »
"Нисмо уопште добили одговор": Вучић на конференцији поводом санкција НИС-у
Мондо пре 22 минутајош 42 повезане
Висок ниво загађења ваздуха у Србији током зимског периода са здравственим ризицима
Наслови.аи пре 5 минутајош 16 повезаних
Да ли ће бити несташица? Вучић открио до када ће сигурно бити горива, али каже да ће „људи морати да иду на неке друге пумпе“
Нова пре 22 минутајош 77 повезаних
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Руси преузели контролу над Покровском;Виткоф се састаје са Путином; ЕУ у дипломатској офанзиви против Русије
РТВ пре 37 минутајош 30 повезаних