Повезане вести
Како се деца са инвалидитетом носе са ратом у Украјини
Радио 021 пре 16 дана
После више од три године рата, деца са инвалидитетом у Украјини суочавају се са непрестаним изазовима. АФП „Шта је рат?", пита се 14-годишња Јева док се игра у школској библиотеци са друговима из одељења. „Знам да су рат… »
BBC News пре 15 дана
После више од три године рата, деца са инвалидитетом у Украјини суочавају се са непрестаним изазовима. „Шта је рат?", пита се 14-годишња Јева док се игра у школској библиотеци са друговима из одељења. „Знам да су рат авиони… »
НИН пре 15 дана
"Шта је рат?", пита се 14-годишња Јева док се игра у школској библиотеци са друговима из одељења. "Знам да су рат авиони, хеликоптери, тенкови, ракете, бомбе и дронови", закључује. Рођена са епилепсијом и умереном… »
Данас пре 15 дана
„Шта је рат?“, пита се 14-годишња Јева док се игра у школској библиотеци са друговима из одељења. „Знам да су рат авиони, хеликоптери, тенкови, ракете, бомбе и дронови“, закључује. Рођена са епилепсијом и умереном… »
Јужне вести пре 15 дана
АФП „Шта је рат?“, пита се 14-годишња Јева док се игра у школској библиотеци са друговима из одељења. „Знам да су рат авиони, хеликоптери, тенкови, ракете, бомбе и дронови“, закључује. Рођена са епилепсијом и умереном… »
Вести дана »

Ексклузиван интервју са сценаристом и извршним продуцентом серије Шкрипа метала – Мајклом Џонатаном Смитом Најбоље серије 2025. године – Додељене Емми награде Матт Дамон и Бен Аффлецк у филму Тхе Рип Светлосни мач из Ратова звезда продат за 3 милиона
Домино магазин пре 6 минутајош 10 повезаних

Хитна помоћ није стала: Тешка ноћ у Београду, 10 повређених у саобраћајним незгодама
Блиц пре 3 сатајош 11 повезаних