Повезане вести

"Кад сам препознао моју малу бебицу на снимку, био сам у шоку, тресао се" Исповест оца бебе бачене у Земуну: Волео бих да…

"Кад сам препознао моју малу бебицу на снимку, био сам у шоку, тресао се" Исповест оца бебе бачене у Земуну: Волео бих да…

Курир 30.08.2025
Кроз сузе и у неверици, описао је дан у ком је његова супруга одлучила да њихову новорођену бебу остави у кеси поред контејнера. - Лежали смо у кући, деца су се играла и ја сам заспао. Она је иначе добра, драга особа, баш је… »
"Кад сам видео, тресао сам се" Исповест оца бачене бебе у Земуну: Говорио о стању своје супруге, па заплакао

"Кад сам видео, тресао сам се" Исповест оца бачене бебе у Земуну: Говорио о стању своје супруге, па заплакао

Телеграф 30.08.2025
Провела детињство у Звечанској. Саша П. (20) супруг Александре П. (19) која је своју новорођену бебу оставила јуче поред контејнера у Земуну, ексклузивно је причао о ономе што је задесило њихову породицу, па кроз сузе и у… »
"Она је добра, договорили смо се да детету дамо име Сандра" Отац бачене бебе у Земуну: Не знам шта јој је било

"Она је добра, договорили смо се да детету дамо име Сандра" Отац бачене бебе у Земуну: Не знам шта јој је било

Дневник 30.08.2025
Саша П. (20) супруг Александре П. (19) која је своју новорођену бебу оставила јуче поред контејнера у Земуну, ексклузивно је причао о ономе што је задесило њихову породицу, па кроз сузе и у неверици започео своју причу… »
Потресан сусрет оца бебе бачене У Земуну и маје која ју је пронашла Чврсто је загрлио, плаче као киша, срели се на месту где…

Потресан сусрет оца бебе бачене У Земуну и маје која ју је пронашла Чврсто је загрлио, плаче као киша, срели се на месту где…

Курир 30.08.2025
Отац бебе - 20-годишњи С.П., који је у потресној исповести за Информер испричао шта се све издешавало тог дана у његовој породици, имао је само једну жељу - да упозна жену која му је спасла дете. То се данас и остварило пошто… »
"Када сам видео да је моја беба почео сам да се тресем": Исповест оца бебе коју је мајка оставила поред контејнера: "Посвађао…

"Када сам видео да је моја беба почео сам да се тресем": Исповест оца бебе коју је мајка оставила поред контејнера: "Посвађао…

Блиц 30.08.2025
Саша П. (20) супруг Александре П. (19) која је своју новорођену бебу оставила поред контејнера у Земуну, испричао је шта је задесило њихову породицу. Кроз сузе и у неверици, Саша П. започиње своју причу описивањем дана у ком… »
"Почео сам да се тресем, волео бих да ми се деца врате": Исповест оца бебе коју је мајка бацила у контејнер у Земуну

"Почео сам да се тресем, волео бих да ми се деца врате": Исповест оца бебе коју је мајка бацила у контејнер у Земуну

Мондо 30.08.2025
Кроз сузе и у неверици, Саша П. започиње своју причу описивањем дана у ком је његова супруга Александра П. одлучила да њихову новорођену бебу остави у кеси поред контејнера. "Лежали смо у кући, деца су се изиграла и ја сам… »
Исповест супруга девојке која је оставила бебу у Земуну: "Александра је дивна особа, одрасла је у Звечанској“

Исповест супруга девојке која је оставила бебу у Земуну: "Александра је дивна особа, одрасла је у Звечанској“

Ало 30.08.2025
Супруг Александре (19), која је оставила бебу поред контејнера, потресно је испричао њихову причу – о одрастању у дому, борби са депресијом и жељи да се деца врате кући. Супруг Александре П. (19), која је оставила своју… »
Дирљив сусрет оца бачене бебе и хероине Маје која је дете спасила од сигурне смрти: Поручила му само једно

Дирљив сусрет оца бачене бебе и хероине Маје која је дете спасила од сигурне смрти: Поручила му само једно

Телеграф 30.08.2025
Маја Миладиновић (51) постала је херој нације када је јуче спасила новорођену бебу бачену поред контејнера у Земуну. Информер је нашао оца бебе Сашу П. и спојио њега и Мају. Сусрет је био пун емоција, суза, али и захвалности. -… »

Вести дана »