Povezane vesti
"Kad sam prepoznao moju malu bebicu na snimku, bio sam u šoku, tresao se" Ispovest oca bebe bačene u Zemunu: Voleo bih da…
Kurir pre 21 dana
Kroz suze i u neverici, opisao je dan u kom je njegova supruga odlučila da njihovu novorođenu bebu ostavi u kesi pored kontejnera. - Ležali smo u kući, deca su se igrala i ja sam zaspao. Ona je inače dobra, draga osoba, baš je divna. Posvađali smo se jer… »
"Kad sam video, tresao sam se" Ispovest oca bačene bebe u Zemunu: Govorio o stanju svoje supruge, pa zaplakao
Telegraf pre 21 dana
Provela detinjstvo u Zvečanskoj. Saša P. (20) suprug Aleksandre P. (19) koja je svoju novorođenu bebu ostavila juče pored kontejnera u Zemunu, ekskluzivno je pričao o onome što je zadesilo njihovu porodicu, pa kroz suze i u neverici započeo svoju priču… »
"Ona je dobra, dogovorili smo se da detetu damo ime Sandra" Otac bačene bebe u Zemunu: Ne znam šta joj je bilo
Dnevnik pre 21 dana
Saša P. (20) suprug Aleksandre P. (19) koja je svoju novorođenu bebu ostavila juče pored kontejnera u Zemunu, ekskluzivno je pričao o onome što je zadesilo njihovu porodicu, pa kroz suze i u neverici započeo svoju priču opisivanjem dana u kom je njegova… »
Potresan susret oca bebe bačene U Zemunu i maje koja ju je pronašla Čvrsto je zagrlio, plače kao kiša, sreli se na mestu gde…
Kurir pre 21 dana
Otac bebe - 20-godišnji S.P., koji je u potresnoj ispovesti za Informer ispričao šta se sve izdešavalo tog dana u njegovoj porodici, imao je samo jednu želju - da upozna ženu koja mu je spasla dete. To se danas i ostvarilo pošto ih je posle ispovesti… »
"Kada sam video da je moja beba počeo sam da se tresem": Ispovest oca bebe koju je majka ostavila pored kontejnera: "Posvađao…
Blic pre 21 dana
Saša P. (20) suprug Aleksandre P. (19) koja je svoju novorođenu bebu ostavila pored kontejnera u Zemunu, ispričao je šta je zadesilo njihovu porodicu. Kroz suze i u neverici, Saša P. započinje svoju priču opisivanjem dana u kom je njegova supruga… »
"Počeo sam da se tresem, voleo bih da mi se deca vrate": Ispovest oca bebe koju je majka bacila u kontejner u Zemunu
Mondo pre 21 dana
Kroz suze i u neverici, Saša P. započinje svoju priču opisivanjem dana u kom je njegova supruga Aleksandra P. odlučila da njihovu novorođenu bebu ostavi u kesi pored kontejnera. "Ležali smo u kući, deca su se izigrala i ja sam zaspao. Ona je inače dobra… »
Ispovest supruga devojke koja je ostavila bebu u Zemunu: "Aleksandra je divna osoba, odrasla je u Zvečanskoj“
Alo pre 21 dana
Suprug Aleksandre (19), koja je ostavila bebu pored kontejnera, potresno je ispričao njihovu priču – o odrastanju u domu, borbi sa depresijom i želji da se deca vrate kući. Suprug Aleksandre P. (19), koja je ostavila svoju novorođenu bebu pored… »
Dirljiv susret oca bačene bebe i heroine Maje koja je dete spasila od sigurne smrti: Poručila mu samo jedno
Telegraf pre 21 dana
Maja Miladinović (51) postala je heroj nacije kada je juče spasila novorođenu bebu bačenu pored kontejnera u Zemunu. Informer je našao oca bebe Sašu P. i spojio njega i Maju. Susret je bio pun emocija, suza, ali i zahvalnosti. - Hteo bih da Vam se… »
Vesti dana »

Padobranskim skokom završena vojna parada: Žadarmerija oslobodila potisnute studente i građane (FOTO/VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 81 povezana

Svi u neverici! Adriana Vilagoš bi osvojila svetsko zlato da je ponovila hitac iz kvalifikacija! Evo šta je rekla posle finala
Večernje novosti pre 52 minutajoš 66 povezanih

SASTAVI - Blagojević se uzda u Ugrešića, Milojević u Lekovića
Sportske.net pre 42 minutajoš 50 povezanih